Sjukstuga + rabattuppdatering

Godkväll, tänkte bara kika in lite snabbt och uppdatera att jag inte har glömt bort er. Jag har helt enkelt fokuserat på att ta hand om mig själv och grabbarna sen sist. Det har varit sjukstuga här hemma i över 1 v med både förkylning, hosta och feber.. Känns som om att de e något som går just nu + att alla dessa förskolebaciller känns av.
 
Ska försöka hinna kika in imorgon, under tiden Casper sover (han är fortfarande förkyld) men vågar inte lova något för då känns de bara som om jag sviker er om en uppdatering inte kommer🙊
 
För övrigt så har vi hunnit gjort klart rabatten på baksidan. Lagt en murstens mur längs med gräset och fyllt upp med ny fräsch jord, samt satt om de blommor som fanns. Blev mycket mer hemtrevligt och snyggare👍 blev väldigt nöjda! Vi ska bara sätta dit belysning på räcket så de lyser upp rabatten och mer blommor ska planteras i höst så de kommer blomma fint nästa år❤️
Har även börjat med att gräva och rama in jordgubbslandet med stockarna som införskaffades för nga veckor sedan. Mer om de när de e klart 😍
Under arbete
 
Nu blir de att läsa bok å natta Theo innan jag ska sätta mig ner å skriva ner mitt skolschema så förskolepedagogerna vet hur grabbarna kommer gå😊
Helt sjukt att jag ska tillbaka i skolbänken nästa vecka. Är både nervös å spänd samt förväntansfull! Träffa nya klasskompisar och faktiskt få en ordentlig utbildning! Mer tankar och funderingar i ett eget inlägg 👍
 

Första veckan avklarad på förskolan, hur har det gått?

Första inskolningsveckan av två möjliga har nu passerat. Så hur har det gått då? Vem av grabbarna gick de smidigast för? Eller har det varit jobbigt/lättsamt för båda? Har det varit mycket gråt? Eller har de knappt ha med mig att göra? Lyckade Casper att somna på vilan med ett rum fullt med andra barn? Hur gick vinkningen i fredags?
Svaren får ni här nedan😊
 
Tisdag, första dagen, inskolning kl. 9-10.30: Casper vaknade halv 7 å va pigg, strax därefter vaknade Theo. Själv hade jag gärna sovit tills alarmet skulle ringa, dvs 1 tim till, men de va bara å stiga upp å göra dagen. Förberedde allt när de gällde frukost, påklädning, packade det sista i grabbarnas väskor och göra mig i ordning. Kl. 9 mötte vi grabbarnas mormor som gärna hängde med så hon fick se hur förskolan såg ut + ge fröknarna ett ansikte ifall hon skulle behöva hämta dom någon dag, och inte bara ett namn. Hon va med Theo och jag med Casper innan vi byttes av efter en stund. Casper va väldigt försiktig å gick inte en meter utan att jag gick efter. Istället för att sitta själv å leka så skulle jag sitta med honom. När han "godkänt" allting så gick de bra att släppa mammas hand MEN gick inte iväg så att han förlorade mig ur sikte. Lekte för fullt med alla leksaker å kompisar. Så fort jag reste mig så spände Casper blicken i mig som om att han talade om för mig att jag inte fick gå eller så kom han springandes. Han blev väldigt ledsen när jag gick in till Theo en snabbis. Theo däremot brydde sig inte. Han satt å pusslade med en tjej. Där va de inga bekymmer alls, så jag gick tillbaka till Casper igen. Resten av dagen gick bra hos honom. Vinkade hejdå när vi skulle hem. 
 
Onsdag, andra dagen, kl. 9-10.30: Denna dag va jag själv med i skolning, dvs att mormor inte va med. Lämnade Theo först på sin avdelning och sa att jag skulle titta förbi senare. Fick en hejdå kram å sen sprang han å lekte. Hur lätt som helst kändes de som. Jag va med Casper hela dagen, men försökte hålla mig vid sidan om så mycket som möjligt för att han skulle vänja sig. Gick väldigt bra å han sneglade åt mitt håll flera gånger men de va sällan han kom fram, endast när han ramla. När jag gick över till Theo vart han jätte ledsen men pedagogerna fick trösta honom, de va inte så att de va omöjligt å att de bara va mamma som gällde. Med napp å snuttis så gick de relativt fort över. Väl inne hos Theo så fick jag bara en blick "va gör du här? Gå!"😅 så de va bara å vända i dörröppningen mer eller mindre. Där å då förstod jag att hans inskolning va över. Han va redo och hade kommit in i gruppen precis som jag hoppats på. Han hade redan fått 2 nya kompisar.
Casper vart ledsen när jag kom in å då va de mer för att han såg mig å kom springandes. Resten av dagen så höll jag mig nära honom. Vinkade hejdå även denna dag när vi skulle hem.
 
Torsdag, tredje dagen, kl. 9-14: idag va första dagen som grabbarna skulle vara kvar till mellanmålet. Både äta lunch och vila på förskolan för Caspers del. Undra hur detta skulle gå..
Lämnade av Theo precis som gårdagen, hejdå kram å sa att jag skulle titta in en snabbis lite senare. Casper skulle direkt ner på golvet när vi kom in på hans avdelning men va fortfarande noga med att ha ett öga på va jag va någonstans. Mer å mer så gick de att pedagogerna kunde leka med honom å fick hjälpa honom, medan jag blev mer å mer "tråkig". När det va dags för samling så ville han självklart inte sitta still men när pedagogerna började sjunga några visor så vart han mer intresserad på vad som skedde.
Kvart i 11 va de dags för lunch. På vägen dit så fastnade Casper på allt som stod längs med väggen så de tog ett tag för honom att gå till deras lilla matsal (de stora barnen hade en större matsal där de själva fick ta mat, precis som i skolmatsalen). Det bjöds på potatisbullar och vegetarisk pizza. Alltid två maträtter serveras vilket är positivt tycker jag ifall barnen inte skulle gilla de ena så finns de ändå en chans att de gillar den andra maträtten👌
Casper va som vanligt klar sist, det matvrak som han är (hellre så än tvärtom). Därefter va de dags för den här omtalade vilan. Under inskolningen så skulle jag ta vilan första dagen för att Casper inte skulle känna sig lämnad och otrygg. Tyvärr så gick de inte som jag hade hoppats på. De va så mycket annat att titta på, å att krypa runt å stoja va roligare än att slappna av å sova, trots att han va övertrött. Fick tillslut gå ut å vagga honom till sömns så han inte skulle väcka de andra. När jag skulle lägga nr rhonom på sin madrass vaknade han igen å de va bara å gå ut å göra om processen. Andra gången fick de bättre och han sov när jag la ner honom (efter ca 30min). Medan han sov så smet jag in å checkade av Theo (inga bekymmer alls), innan jag satte mig å pratade med en annan mamma.
Dryga timmen senare så kom de en jätte ledsen Casper till avdelningen med ena pedagogen. När han slog upp sina isblå ögon så fanns ju inte mamma bredvid honom som hon gjord enär han somnade, så de va inte så konstigt att han va ledsen. Resten av dagen gick de lika bra som tidigare dagar. Vinkade även denna dagen hejdå.
 
Fredag, fjärde dagen och första dagen då vi skulle testa vinkning, kl. 9-14: Förberedde Theo (och Casper) i bilen att jag inte skulle vadrara kvar på förskolan denna dagen, men att jag skulle komma och hämta dom innan mellis. Theo frågade va jag skulle göra under tiden men sa samtidigt att han skulle leka med sina kompisar hela dagen så de gjorde ingenting att jag inte va där.
Kramade Theo hejdå å han sprang direkt till sina kompisar som va ute. Casper skulle hålla sig inne då de va första dagen med vinkning + att han inte har kommit underfund med hur gården ser ut än. Jag va kvar i ca 5 min för att han skulle komma in i leklandet, och pedagogerna hade förberett sig med hans napp + snuttis som eventuell tröst. När de va dags att säga hejdå så reagerade han först inte men när jag kramade honom hejdå å började gå mot dörren så förstod han att jag skulle gå. Han blev jätte ledsen å de kom verkligen stora krokodiltårar. De gjorde så ont i mitt mamma hjärta att se honom så ledsen å när han sträckte sig efter mig💔 Även om jag visste att de skulle bli så här tanke på de tidigare dagarna när jag bara gått iväg i 1 min, så brast de inom mig. Fick "skynda" mig ut för att tanken på att vända om inte skulle dyka upp. Då hade jag aldrig kommit därifrån. Jag väntade runt hörnet i ca 5 min för att lyssna om gråten gick över. De tystnade relativt fort å då kände jag en lättnad. Att de inte bara va mamma som blev tvungen att trösta i detta fall. Skulle de bli för jobbigt för honom så skulle de självklart ringa vilket också va skönt å höra.
Kl.14 va jag tillbaka på förskolan. Gick självklart till Casper först å då blev han ledsen över att få se mig. Men han skulle bara till mig. Så de va väl en längtan efter mamma😍 Han hade tydligen blivit ledsen till å från hela dagen men inte så pass att han va otröstbar. Han tydde sig till alla sina pedagoger när han blev ledsen så de va inga bekymmer och anledning till att de kände att de inte behövde ringa. Han va väldigt trött på lunchen å fick knappt i sig något trots att han sträckte sig efter skeden hela tiden. Vilan hade också gått bra. Han blev vaggas till sömns även denna gång å låg på ena pedagogens arm till en början. Blev inte ledsen när han vakna efter drygt 1 tim, då de va samma person som va där när han somna å vakna. 
Kändes väldigt tryggt å skönt att de ändå hade gått så pass bra. Hoppas på en lika bra vecka nästa vecka❤️
 

15 mån

Idag blev vår lilla kille 15mån. Har sagt det förr, å jag kommer säga de ett antal gånger till genom åren. Kan tiden stanna upp ett tag! Varje ålder har sin charm men jag är inte riktigt redo att förstå att han inte e så liten längre. Dock ska de bli kul när han börjar prata å lära sig riktiga ord, så man kan kommunicera på ett helt annat sätt.
Det vi har märkt sista veckorna/månaderna är att Casper förstår så pass mycket mer än va vi trott. Han e med på noterna på ett annat sätt än när Theo va liten, och då va ändå han tidig tyckte vi. Casper visar både med känslor och kroppsspråk vad han vill visa och få sagt. Vill han gå ut så hämtar han sina skor, sätter sig ner å säger "da" medan han pekar på foten. Vill han ha något att äta pekar han på munnen, och på t.ex fruktskålen. Ska alltid äta själv å vill han ha mer så håller han fram tallriken. Ber vi honom att hämta t.ex sina skor, sin tandborste eller vad de nu kan vara så gör han de. Även om jag vill att han ska förbli min lilla bebis så är det så fascinerande å spännande att få se hans utveckling😍
 
Vi firade hans 15 mån dag med att kolla på MC Mälaren runt ute vid stora vägen på fm. Theo övade på att cykla utan stödhjul medan en av oss sprang bredvid. Den andre sprang med Casper i barnvagnen. Theo va inte alls lika intresserad av motorcyklarna som sin lillebror. Casper satt på sin pappas axlar med stora ögon, vinkade till alla som åkte och skrattade hela tiden. Där har vi en som verkligen älskar bilar/motorcyklar (han är helt galen i älsklingens enduro).
Väl hemma sen så somnade skrutten på en gång och jag kunde förbereda lunch medan älsklingen gjorde klart i trädgården med att gräva upp å placera om kabeln till Gunnar (älsklingen har döpt vår robotgräsklippare till de😅) så att han sköter sitt jobb. De har varit en hel del strul med att han har fastnat eller kört utanför sitt arbetsområde just pga att kabeln inte har legat som den ska enligt manualen. De tidigare ägarna har inte skött de där... Theo lekte för fullt med Wille hela em😊 Trots att det skiljer 2 år så har dom blivit bästisar. Så otroligt skönt att Theo hittat en lekkamrat på området❤️
 
Hann bli mycket bus å lek med Casper fram allt, innan jag kröp till kojs vid 16 tiden, inför nattjobb. Ska bli skönt att slippa jobba så mycket nätter nu. Så man får en ordenlig sömn och vardag. 2 v kvar med kvällsjobb (10 dagar) sen drar studierna igång och en normal vardag tillkommer för oss. Längtar!!! ❤️
Här är Gunnar utanför sitt arbetsområde.. Hoppas att älsklingen har fått de å funka nu🤗
 
Imorgon kommer en uppdatering om hur inskolningen på förskolan har gått😊 håll utkik! 

Dagen är kommen...

... Idag va dagen med stort D här. Nämligen dags för inskolning på förskolan för Theo å Casper. Jag tror att jag är mer spänd å nervös än va grabbarna är haha. Undra hur detta kommer gå🤗
Casper blev så stor helt plötsligt. Tänkt att vår lilla kille redan ska börja på förskolan. Han föddes ju precis! 15mån gammal ska han fylla nu när han börjar. Theo va ju bara 13 mån när hans första dag på förskolan va. Känns lite konstigt att faktiskt lämna iväg dom nu när man varit hemma ett helt år med lillskrutten å samtidigt haft Theo hemma på heltid de senaste 5 mån. Vet att de kommer gå bra, å att de kommer trivas samt att de säkerligen inte kommer vilja åka hem när de väl e dags men känslan e jobbig ändå.
Någon mer som känner/har känt så?
 
Skönt ändå att de första 2 dagarna bara är mellan 9-10.30 och de resterande är mellan 9-15 + att jag ska vara på plats i förskolan första veckan😊
Om veckan har gått bra så ska vi testa att vinka hejdå vid lämning på fredag och så ska även andra veckan va, men de återstår å se. Jag skulle nog hellre vilja att de skulle vara så att de inte alls bryr sig om att jag är på plats utan bara är helt inne i kompisarna och alla leksaker, än att de är gråt å separationsångest. Att dom inte vill släppa taget om mig. De skulle göra allting mycket svårare å jobbigare framför allt 😞 håller tummarna!
2 taggade killar på väg till förskolan❤️

Tankar sen jag blev mamma...

... Vad gjorde jag/vi innan barnen kom? Ska jag vara ärlig så kan jag inte säga något speciellt förutom att vi varje fre och lör kväll va ute å träffade polare, drack å hade de trevligt. Vi hade betydligt mer vuxen tid när det gäller sex livet men annars så kan jag inte säga att det skiljde sig så mycket då som nu. Vardagen känns nästan densamma, bara de att de e mer av allt. Mer som ska städas och tvättas. Mer mat ska inhandlas och tillagas. Det tar längre tid att göra sig i ordning och komma hemifrån. Men det vore ju konstigt annars. Något som de även är mer av är KÄRLEK, och det är det bästa❤️
 
... Bilåkning. Tidigare så kunde man gasa på å inte riktigt tänka på hastigheten (körde inte alltför olagligt iaf). Idag eller ah för 4.5 år sedan, då Theo föddes, så blev man betydligt mer riktig i trafiken. Även om man kanske inte riktigt håller hastigheten alla gånger så är det ändå inte i samma utsträckning som tidigare. Nu har man inte bara man själv att tänka på utan även det som är ens viktigaste ägodel- nämligen våra söner.
 
... Kost. Tidigare så tänkte vi inte så mycket på vad vi åt för mat eller va vi had ei vårt skafferi. Det va mycket halvfabrikat, snacks och mindre frukt å grönt. Vi åt ute väldigt ofta och väldigt lata, även om det blev MYCKET bättre framför allt för älsklingen den dagen vi träffades (han käkade ute varje dag både till morgon, lunch å middag). Nu blir de väldigt sällan vi käkar ute eller beställer hem mat. Självklart händer de men de går i perioder. Det känns mer som en självklarhet att laga större mängder och nyttigare mat. Nu är det inte bara vi som ska få i oss de vi lagar utan även Theo å Casper. Hur skulle de se ut om vi bara käkade snabbmat hela tiden? Kroppsmässigt skulle iaf inte jag se ut som jag gör idag varken invändigt eller utvändigt.
 
... Sex och ömhet oss som par. Denna punkt e väl den som har påverkats mest i vårt förhållande. Från att gå till 4-5ggr/v till 2-3ggr/mån (varierar förstås). Det är inget som har med oss som par att göra att vi känner att partnern är mindre attraktiv nu än tidigare eller har mindre behov. Snarare tvärtom (nu kan jag bara tala utifrån va jag känner). Jag tycker att Micke bara blir snyggare å snyggare för var dag som går. Han växer å blir mer mogen i mina ögon. Sättet som han tar hand om våra söner, blicken och kärleken han ger dom när de umgås, leker, busar å håller om dom är obeskrivlig. Blicken han ger mig, inte bara under samlaget utan generellt, får mig att bli svag. De va samma sak då också men på annat sätt. Nu är de också känslan att han, vi två tillsammans, har något mer ihop. Vi har två stycken kärleksbarn, och att se honom i pappa rollen. De gör mig svag! Behovet är fortfarande lika stort men mer kontrollerat. 
Tror  många av er känner igen er när jag skriver att det skedde mer eller mindre varje dag i början av ett förhållande men att orken å möjligheten inte riktigt finns på samma sätt sen barnen kom. Självklart finns de andra platser än sängen, men de e orken som är den stora boven, iaf i vårt förhållande. Hur mycket vi än vill mysa å bara vara vi, så finns inte alltid orken där oavsett om vi är barnfria eller inte. Som en punkt ovan så e de så mycket mer äv allt, det jobbas å slits för att få ihop vardagen på ett helt annat sätt (jag älskar de å våra barn, så misstolka inte denna punkt nu). Även om vi har haft å har fortfarande, väldigt tur med snälla å lätta barn, så kräver de ändå sin tid och uppmärksamhet. Den tid som vi nu ger sönerna gav vi varann tidigare. Och de gör jag mer än gärna, hade dock önskar att vi gav varann mer tid. Vi måste ta vara på tiden vi får, att vara tillsammans. Ta chansen att ha sex, bara ligga i varandras famn, känna känslan att faktisk ha varann. Prata å skratta om allt möjligt. Vi har sagt de flera gånger att vi måste bli bättre på detta just för att vi båda vill å behöver de. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Våra kroppar säger en sak men våra hjärnor säger en annan. För oss båda är sex och omtanke en viktig del förhållandet, men vi har inte lyckats få till orken i rätt tillfällen. Jag älskar min man mer å mer för var dag som går, å han säger detsamma för mig. Det är egentligen de absolut viktigaste och de sköna e att vi e eniga om de❤️
 
... Att aldrig få egen tid. Då syfta jag framför allt på att inte få gå på toaletten ifred utan att någon tycker i handtaget, stå å laga mat i lugn å ro utan att någon drar å sliter i ens kläder. Städa och tvätta utan att någon ropar eller är i vägen. Alltid är det något när man skulle behöva få lite tid för sig själv för att få ordning på saker å ting. Har till 99.9% ingenting emot de, då jag verkligen älskar att finnas där för grabbarna, men den där lilla 0.1% om att få färdigställa allt vore så skönt i vissa lägen.
Sen att få egen tid utan barnen (och mannen) är något jag inte föredrar. Någon gång ibland är okej men då får de bara vara en timme eller två. Jag vill ha människor jag älskar omkring mig. Känner mig så ensam annars. Så de e skillnad på egen tid och egen tid.
 
... Kompiskrets. Tidigare kunde man dra iväg å träffa vänner titt som tätt oavsett klockslag och oavsett sammanhang. Kändes som om att man aldrig va hemma utan bara va ute å träffade polarna, både med å utan Micke. Hade en betydligt större kompiskrets än va jag har idag.
Sen jag vart mamma så har jag inte alls samma kompiskrets och inte lika stor. Jag mer eller mindre tappade kontakten med mina tidigare vänner pga olika anledningar bl.a att vi stod på olika stadie i livet (jag va först med att skaffa barn och den enda som hade barn) och andra prioriteringar. Jag personligen ansåg väl att de inte förstod hur mycket tid och ork det faktiskt går åt till en bebis. Så de blev väl automatiskt att vi drog oss undan åt varsitt håll. Blev att jag börja e umgås med dom va gravida eller hade barn. Bl.a Evelina som väntade Milliam samtidigt som jag väntade Theo. Idag är grabbarna väldigt bra vänner. Träffade även Natalie och Charlie på babyrytmiken när Theo va 3v gammal. Blev även väldigt bra vän med Mickes polare Anna å Linus, då dom bara hade Olle på den tiden.
Sen finns de dom vänner som alltid funnits kvar vid min sida. Då syfta jag framför allt på Mickis. Hon har jag alltid vetat vart jag har oavsett hur lång tid de gått sen vi sågs senast eller situation (graviditeten)❤️
 
... Rädsla. Idag är, iaf jag, mycket räddare i vardagen och för olika händelser till skillnad från innan barntiden. Förut va de som sagt bara jag (& Micke sen jag träffade honom). Idag är vi en hel familj på 4. Nu gör man allt för sina barn. Sätter dom i första hand. Rädslan att något ska hända dom blev så otroligt redan under graviditeterna. Innan man ens visste vem som låg där i magen. Redan då va man en hönsmamma och överbeskyddande. Det har bara blivit värre sen Theo å Casper föddes. Varje litet steg dom tar så e man där (dock va man värre med Theo då allt va så pass nytt). Är dom sjuka så vill man överföra sjukdomen till sig själv för att dom ska slippa lida. Gör dom sig illa önska man att man kunde överföra smärtan vidare till sig själv. Vid mat, så delar man maten i miniatyr bitar för att de inte ska sätta i halsen. När de va små så va man alltid framme å peta på dom för att se att de andades. Jag va till och med rädd att gå ute med barnvagnen till en början då jag va rädd att något skulle hända.
Den här ständiga rädslan finns med en oavsett vad som görs eller vart vi/dom befinner sig. Kan inte ens tänka mig hur de skulle kännas om något skulle hända dom eller i värsta fall ett liv utan dom❤️
 
... Älska någon så mycket. Ärligt så har jag alltid trott att man fick uppleva kärlek när man träffade sin livskamrat. Eller jo de gör man ju på ett sätt iofs men ni fattar. Kärlek upplevde man inte förrän man fick uppleva en kroppsförändring via en graviditet och förlossning. Via ett barnaskrik som fyllde hela rummet med kärlek. De va inte förrän då vi upplevde sann kärlek.
Jag trodde inte att man kunde älska någon så mycket som man älskar sin barn. Redan innan vi visste vem som låg i magen så älskade vi den lilla krabaten till fullo. Så fort vi fick se miraklet som faktiskt vi två hade satt till världen, så svämmade känslorna över. Att ett barn kan bidra med så mycket kärlek. 
Alla barn är unika och speciella, helt underbara. Men det är en liten extra känsla man har till sitt förstfödda barn. Theo förändrade våra liv totalt, till de bättre. Vi blev första barnsföräldrar. Vi fick ifrån att vara 2 till 3. Från att bara ha oss själva att tänka på till att försörja en hel familj. Tack för att vi fick just dig och din lillebror ❤️
 

Saker vi ser fram emot

🐞 14/8 då grabbarna börjar på förskolan. Theo pratar om att få träffa nya kompisar och pratar om deras stora gård med rutschkana, gungor, klätterställning, cyklar, kulla m.m. Ska bli kul å intressant och se hur de reagerar när de väl är på plats å ska komma in i grupperna, tanke på att de blir som en nystart även för Theo (varit hemma med mig å lillebror sen i mars). Min största oro å rädsla e att de inte hittar några kompisar eller kommer in i gruppen över huvudtaget. Mitt hjärta skulle krossas💔 håller tummarna att de flyter in i avdelningarna direkt! 
 
🐞 4/9 börjar jag grundlärarutbildningen!!! Är så spänd å förväntansfull över de kommande 4 åren. Äntligen få en ordentlig och fullständig utbildning. Jobba med något som jag verkligen vill jobba med och kan tänka mig till 100%.
 
🐞 Få start beskedet till att börja bygga vårt förråd. Idag har vi dubbel carport men vi ska bygga igen halva å göra det till ett förråd istället. För att senare bygga ett garage till höger om det nya förrådet på uppfarten (vi får plats med 8-10 bilar på vår uppfart). 
 
🐞 Komma in i en normal vardag å alla rutiner igen. Inget hoppande med jobb hit å dit, känna känslan att man inte kan boka in något på sina lediga dagar för tänk om jobbet ringer osv. Att vi ska gå tillbaka till att vara en riktig familj igen💕
 
🐞(går in i punkten ovan) Trots att jag älskar att jobba med det jag gör idag, personlig assistent åt en snart 2 åring, så ska de bli skönt å trappa ner lite å lägga full fokus på studierna. Självklart jobba lite extra, 1-2 helger i mån, men inte så mycket mer än de. Sen får vi se när jag kommit in i studierna ordentligt om jag/vi känner att de går bra att jobba 2-3 kvälls pass i mån också. MEN de blir bara om jag känner att jag orkar, har tid å möjlighet. Familjen å studierna är prio ett nu framöver ❤️😍
 
🐞 Komma igång med träningen igen. Ingen direkt gymträning men löpning och lite styrka hemma. Både jag å älsklingen känner att de vore skönt och välbehövligt. Han för enduro åkningen + viktökning å jag för att få mer energi/ork samt för viktminskning (framför allt cm mässigt).
 
🐞 Få ordning på tomten. Rabatt "muren" är nästan klar och rabatten ska fyllas på med lite mer jord å växterna ska sättas ner på nytt. Veden som är kvar ska hyvlas upp och läggas på sin plats.
 
🐞 Jag å älsklingen ska försöka få till en middag ute bara vi två. En dejt helt enkelt. Då sommaren har varit som den varit med jobb för min del. Bara sitta ner å prata, äta extra god mat, mysa å rå om varann. Visa varann mer kärlek. Vi behöver detta❤️
 
🐞 Komma igång med matlista. Det är påbörjat nu under sommaren, men ska bli bättre på att inte små handla utan äta utifrån listan å de som finns i kyl å frys, och handla därefter. 

I torsdags...

... gjorde jag min första löprunda på säkert 2-3 år (?) 🤔 Efteråt va de grymt skönt men både innan å under tiden så va de inte alls lika skönt. De va jobbigt, tungt, varmt å vaderna krampade nästan direkt och nyckelbenet tröck inåt så de va svårt å andas till & från(varit så, så länge jag kan minnas pga att nyckelbenet läkte ihop fel när jag bröt det vid 1.5 års ålder). Håll fick jag också efter ca 100 m vilket inte heller va de roligaste... Trots allt detta så pinade jag mig igenom 3.5km ca. Inte så jätte långt men en bra start tanke på att jag inte sprungit på flera år. Är stolt över mig själv att jag tog tag i denna löprunda istället för att ligga i soffan å kolla film, eller hitta på något annat bara för att slippa.
Ska försöka ta mig tid att springa minst 1 gång/v +  någon längre promenad för att komma igång igen med både flåset å träningen samt få mer ork i vardagen. De e ju trots allt så skönt efteråt å man känner att energin kommer successivt hela tiden. Hoppas bara att motivationen finns där den här gången💪
Innan: pigg å gla
Efter: trött å ont
 

Schema ändring

Ni som följt med här ett tag vet att jag mer eller mindre har jobbat hela sommaren. Knappt träffat min man. Barnen har jag träffat å myst med dagtid men inte haft en dag från morgon till kväll i stort sätt med dom.. Trots att jag å älsklingen hade pratat så fort jag fick jobbet och va överens om att jag skulle jobba så mycket som möjligt, så hade vi aldrig trott att de skulle bli så här mycket... Det har inte alls varit dans på rosor direkt. Vi har bråkat å tjafsat, gråtit, lagt oss osams, varit trötta och allmänt griniga. Inte bara på varann utan också pga att vi inte har haft varann på samma sätt som vi är vana vid. Det har knappt funnits tid för att ge varann en kram/puss/ett hej vissa dagar.. Schemat har ändrats från ena dagen till den andra å de har inte bara påverkat mig utan också hela familjen å våra planer...
Älsklingen har också fått tagit de största lasset med grabbarna när jag jobbat kväll å natt. Bara de har varit en ovana för honom även om de för de mesta har gått smidigt utan tjafs å motgångar att grabbarna inte vill sova. Utan honom och all det stöd som han ändå har gett mig, så hade jag aldrig kunnat jobbat så här. Han vet att jag vill kunna bidra mer ekonomiskt här hemma och hatar att be om pengar när mina börjat ta slut. Så han förstår att jag behövde jobba denna sommaren men samtidigt så hade han nog helst sätt mig mer hemma även om han inte har sagt de högt... Han har som sagt varit guld (som alltid) med barnen och visat dom den kärlek som bara han kan ge❤️
 
Men tillbaka till självaste rubriken... De kommande 3 veckorna har schemat nu ändrats igen pga personalbrist och semestrar. Då jag även har inskolning på förskolan v. 33 å 34 med båda grabbarna så är jag väldigt begränsad till att endast kunna jobba kväll OM jag kan börja kl. 17 då älsklingen är hemma från sitt jobb, samt för att inte behöva skaffa barnvakt fler gånger (vilket vi inte vill)... Då jag nu har jobbat i 14 dagar i sträck, hade jag sätt fram emot att få två dagars ledigt. Men de sprack direkt när jag såg det nya schemat.. De blir istället att jag får jobba ytterligare 3 kvällar innan två dagars ledighet. Därefter blir de på't igen i 7 kvällar, ledig två å jobba sen 5 kvällar igen... De e ingen lång ledighet direkt men efter dessa fem passen så har jag tre dagar på mig att ladda om batterierna och förbereda mig inför studierna som börjar v. 36.
 
Ärligt så ser jag faktiskt fram emot att de ska bli lite lugnt på jobb fronten ett tag framåt. Endast jobba max 2 helger/mån så man får in lite extra bortsett studielånet/bidraget. Få tillbaka familjelivet, glöden och verkligen rå om varann. Få tillbaka orken och energin till att vara den fru och mamma jag vill vara. Komma in i studierna ordentligt och lära känna mina nya kamrater de kommande 4 åren. Samtidigt som de e lite läskigt att börja om på nytt med just studier så ska de bli spännande och förväntansfullt.

Dagens måsten

Dagens måsten ser ut så här (när detta inlägg publiceras så ska punkterna redan ha påbörjats):
 
* Då det inte fanns dom murstens plattorna vi skulle ha igår när jag å pappa va på Bauhaus, så fick vi lägga en beställning på en pall. Den levereras inte förrän om 2 v så då sprack den planen att få klart rabatten denna helg. Istället köpte vi trästock som vi ska ha som avskiljning mellan gräset och gruset där våra pallkragar står samt nedanför jordgubbslandet. Dom ska vi få på sin plats under dagen är det tänkt samt skyffla bort en del grus då vi senare ska lägga jord å så nytt gräs där.
 
* Vi måste skruva ihop vår nya skottkärra å lasta över grussand från grannens skottkärra till våran så han får tillbaka sin. Grussanden i sin tur ska vi lägga under murstenen sen så de håller sig på plats.
 
* Ovanstående punkter lär nog ta längre tid än man tror men vi ska även försöka klyva en del av veden på tomten så gräsmattan blir fri.
 
* Middagen ska även tillagas för att underlätta för älsklingen när han har hand om båda grabbarna på em/kvällen.
 
* Sen måste jag krypa till kojs absolut senast 15.30 (helst tidigare) då jag måste upp kl. 19 inför sista natt jobbet. Håller tummarna att Casper inte har en jobbig kväll igen😴
 

Hade suttit fint med lite sömn nu

Godmorgon fina ni. Hoppas att ni haft en bra natt och att ni får en ordentlig sovmorgon. Jag själv har precis slutat jobba och är på väg hem till familjen (tidsinställt inlägg så kör inte bil samtidigt). Hade suttit fint med lite sömn nu då de inte vart så många timmar igår innan natt jobbet pga att Casper mer eller mindre skrek å hade ont i munnen i 2 tim (mellan kl. 18-20). Jobbigt de där med tänder som ska spricka igenom + att all den här värme gör de inte lättare😞💔
 
Dock så blir de inge sömn förrän på eftermiddagen då vi har en hel del att göra innan dess + att älsklingen ska få lite egen tid genom att åka enduro. Mer om dagens planer i kommande inlägg. Nu ska jag kolla om grabbarna e vakna.
Så håll utkik under dagen på nya inlägg 😊
En utslagen kille igår kväll❤️

Akut av personal

Hej, vi är fortfarande i akut behov av personal. Så finns det någon som söker heltid/deltid/extra jobb så kika på denna annons☺️
Familjen är helt underbar och jag trivs verkligen att jobba med detta team.

Vid intresse, kontakta chefen (uppgifter finns i annonsen) och det går bra att säga att ni sätt annonsen via mig☺️

https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/7750858
 
 
 

Helgens planer

Denna helg kommer vi förhoppningsvis få en del gjort å de ska bli så skönt när allt är klart. Allt beror självklart på hur vädret är. För tillfället så regnar de.. Vi ska bland annat göra:
 
... Klart rabatt "muren" och fylla på med mer jord samt plantera om blommorna.
 
... Klyva upp veden som ligger utspritt på gräsmattan  bredvid carporten och lägga de på plats.
 
... Få bort de lilla ogräs som börjat växa igen.
 
... Mina föräldrar ska stanna kvar på middag idag som tack för barnvakten och att jag fått chans å sova någon timme efter natt jobbet. 
 
... Jag jobbar som sagt i natt igen å även imorgon natt så de blir å gå å lägga sig mellan kl.15-16 för att orka sitta vaken. 
 
... Älsklingen ska förhoppningsvis få lite egen tid att åka enduro imorgon (lördag) efter att han å sin svärfar varit å köpt jord.
 
... Ta en tripp till lådbilslandet med grabbarnas kusiner på söndag och umgås med dom hela dagen.
 
... Sen blir de massa mys å bus med bara familjen ❤️
Vad vore livet utan er💕

Äntligen fredag

Tänk att denna arbets vecka snart är slut och att det återigen är fredag. För vissa iaf. Jag har 2 nätter kvar av mina 14 dagar i sträck ned jobb, innan jag går på 2.5 dagars ledighet å de ska bli så skönt☺️
 
När detta inlägg publiceras så lär jag ligga å sova som en stock efter nattens jobb. Blir å sova några timmar innan jag blir upphämtad av pappa. Vi ska nämligen iväg å köpa mer sten till rabatt "muren" på baksidan så de blir klart☺️ Ni ska få se när de e färdigt. Kommer bli jätte bra tror jag!
Grabbarna har sovit hos mormor å morfar i natt då både jag å älsklingen har jobbat men nu på em så kommer skruttarna hem igen. Fullfart å en vardag som jag bara älskar 😍
 
Vad har ni för fredags och helgs planer? Dela gärna med er😊
 

Hur firade vi vår första bröllopsdag?

Igår firade vi som sagt vår första bröllopsdag. Har fortfarande svårt att förstå att det har gått ett helt år sedan vi stod där i kyrkan, super nervösa och vi ingick ett äktenskap. Vi gick från pojk- & flickvän till herr å fru Broqvist. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv❤️
 
Hur firade vi denna dag då? Ska jag vara helt ärlig så såg den ut som en helt vanlig söndag. Jag kom hem från jobbet halv 9, grabbarna satt å myste i soffan. Frukosten käkade vi dock tillsammans (händer väldigt sällan då alla vaknar olika tider eller så jobbar någon av oss vuxna), och det blev baguetter med pålägg (bregott, ost, skinka, sallad å tomat för min del, å endast skinka för älsklingen) + juice.
Vi gjorde oss i ordning för att gå ut å cykla lite. Theo skulle testa cykla utan stödhjul för första gången, med sin pappas hjälp förstås (hålla i cykeln så den inte ramlar). Vid flera tillfällen så släppte älsklingen helt och det gick riktigt bra, tills Theo reagerade på att älsklingen inte höll i hans axlar. Då tappa han balansen å började vingla men ramlade inte då älsklingen va snabb på att få tag på cykeln😊
Älsklingen åkte sedan iväg med 2 st grannar för att köra enduro, medan jag (mha Casper) rensade lite ogräs. Dock tyckte Casper att vattenpölen på stenen va roligare, så han vart dyngsur å kladdig. Men lika glad va han för de😍 Theo frös lite så han tillbringade sin dag inne. Badade av lillskiten innan han somnade vid 13. Lunch framför en film tillsammans med Theo medan de både regna, åska å blixtrade ute. Så länge man har sällskap hemma så e de lugnt å mysigt med detta väder men had e jag varit ensam så hade de bara varit otäckt..
Lagom när älsklingen kom hem från sin åkning kröp jag till kojs för att sova någon timme innan nattjobb. Pussade å kramade honom hejdå innan jag gick. Så denna dag firades inte på något speciellt vis. Älsklingen fick nya shorts å en T-shirt i present i fredags istället då han inte kunde hålla fingrarna borta haha. Vi hade tänkt å käkat på restaurang men lyckades inte hitta någon barnvakt så får däta de en annan kväll istället😍
 

Veckans planer

☀️ Kvälls jobb för mig tis och ons, dvs kl. 15-22
 
☀️ Natt jobb för mig tors-fre kl. 22-07.30, fre-lör kl. 21-08 och lör-sön kl. 20-08
 
☀️ Påbörja att gräva längs med rabatten på baksidan å lägga ner sten så de blir som en mur, samt höja upp rabatten lite. 
 
☀️ Besöka lådbilslandet här I Nykvarn, så grabbarna får leka av sig lite samt att vi får en mysig familje dag.
 
☀️ Fortsätta träningen med Theoscykling utan stödhjul. Dock blir de i helgen då älsklingen e hemma de e svårt att båda hjälpa Theo och ha koll på Casper i vagnen.
 
☀️ Eftersom jag jobbar tors natt och älsklingen är tillbaka på jobbet så får grabbarna sova hos sin mormor å morfar tors natt. Och jag kommer hämta dom när jag vaknat på fre fm.
 
☀️ Mysa och leka med grabbarna om dagarna när älsklingen jobbar. 
 
☀️ Ska försöka hinna klyva upp stockarna som ligger på gräsmattan så vi har ved tills de blir kallare ute. 

Trött mamma

Godmorgon kära läsare. Hoppas ni har haft en bra natt. Min natt har varit väldigt lugn här på jobbet, inte så värst mycket att göra. Nu ska de iaf bli skönt å krypa ner i sängen å sova några timmar medan min pappa passar grabbarna. Han har nämligen sovit hos oss då älsklingen börjar jobba idag igen efter 4 v semester och jag inte sluta förrän halv 8 (älsklingen åker hemifrån kl. 5)☺️
 
Så fort jag vaknar å har ätit något blir de att påbörja med "muren". Har tänkt att gräva ner sten längs med rabatten på baksidan så de bildar en sk. mur och ja upp rabatten lite så den blir me plan. Nu är den som en backe. Tror att de kommer blir väldigt snyggt👌 Därefter blir de å mysa med grabbarna å förbereda middagen tills älsklingen kommer hem.
 
Vad har ni för måndags planer? Har ni fortfarande semester eller är ni tillbaka till arbetet? 😊
Mina 💕

Frågor och svar om bebis tiden

1.Vem har bytt flest blöjor under bebistiden? Jag har bytt minst 95% av alla blöjor sen vi fick barn för 4.5 år sedan, oavsett om det är kissblöjor eller najsblöjor. Älsklingen bytte mer eller mindre alla blöjor de första 3 v på Theo när föddes. Vid en bajsincident när Theo va 1mån ca så tog jag över haha. Dock har han blivit mer tvungen nu när jag jobbat så pass mycket å de har inte varit några som helst bekymmer😊

2. Vem skämmer bort barnen mest? Vi skämmer bort dom på olika sätt, men jag tror att jag drar ett lite längre strå. Oftast är det jag som beställer hem nya kläder och julklappar/presenter till dom, medan älsklingen gör mer spontana inköp när dom besöker en leksaksaffär t.ex. Sen skämmer vi bort dom med lika mycket närhet å kärlek, å de e de bästa❤️

3. Vem är hårdast? Jag måste nog säga att vi kompletterar varann väldigt bra. Vi är till 99% eniga om vad som gäller i uppfostran och vad som får å inte får göras. Däremot så är älsklingen hårdare och bättre på att säga till på skarpen om Theo främst (då Casper fortfarande e liten å inte förstår) inte lyssnar eller gör saker han inte får. Jag e lite mesigare i tonen även om jag får fram samma sak. Däremot är jag hårdare på att Casper bl.a inte ska äta sötsaker (godis, chips) medan älsklingen inte går in i striden ifall han råkar få tag på chips (godis tas ifrån dock). Jag anser även att Theo inte ska dricka så mycket saft som han gör utan att de finns annan dryck medan älsklingen anser att vätska som vätska. 

4. Vem är mest noggrann med att barnen inte skapar fläckar osv efter maten? Båda skulle jag säga. Framför allt när de handlar om matkladd på bla möbler. Dock är jag bättre på att torka upp allt kladd på direkten medan älsklingen kan säga att han tar de sen. 

5. Vem har tagit flest nattningar? Jag, alla dagar i veckan om man slår ut det på dessa 4.5 åren. Precis som med blöjbyten så har älsklingen blivit mer tvungen att ta fler nattningar när jag jobbar kvällar. Ska jag jobba natt så kommer han dock oftast in med Casper så jag får natta honom medan jag ligger i sängen. Jag tycler att de e mysigt medan älsklingen somnar innan grabbarna gör de. Dock så somnar Theo själv om kvällarna efter att man (läs jag främst) läst godnattsaga. 

6. Vem är den som är mest pedagogisk, den busigaste, mysigaste och den som pysslar mest med barnen? Jag måste säga att vi båda är bra på de men att jag drar de längsta strået även här. Det har mycket med att göra att jag har varit hemma längst med Theo när han va liten och hela Caspers första år. Älsklingen va endast pappaledig med Theo i 2 mån och ville inte vara ledig med Casper. Han tyckte inte att de va speciellt roligt å blev lätt rastlös, samtidigt som han behövde jobba nu med Casper då jag annars skulle plugga. Jag däremot älskar att vara hemma, fixa å dona. Mysa å rå om barnen. Jag har även vänner med småbarn  samt är mer villig att hitta på saker å göra tillskillnad från älsklingen som inte skulle ha någon att umgås med.

Jag skulle säga att vi båda är väldigt lekfulla med barnen, vill åka iväg å hitta på saker men de e inte alltid som grabbarna vill. Vi myser båda med dom mycket, busar å leker. Jag har nog tagit de mer pedagogiska och små pysslande då jag varit hemma å tycker sånt e kul och vill jobba med barn. När älsklingen kommit hem från jobbet brukar han ta över medan jag lagar mat. Men som sagt så går det i perioder och de har blivit lite mer jämt de sista halvåret när jag har jobbat/jobbar som jag gjort/gör❤️

 
 

Bomullsbröllop🤵👰

Idag, för 1 år sedan, sa jag å älsklingen JA till varann inför nära å kära. Helt sjukt att vi har varit man å fru i ett helt år redan. Känns inte som om att de va länge sen vi stod där jätte nervösa, svetten rann, ingen förutom vi två visste om vad som skulle ske förutom dopet som alla va bjudna på och förväntade sig.
Än idag förstår jag inte riktigt hur vi egentligen lyckades hålla det hemligt i mer än 2 mån för nära å kära. Planering å förberedelser. Ring gravering och polering av våra förlovningsringar.
Den dagen, 5 aug 2017, är en av de finaste dagarna i mitt liv. Men också nervösaste. Den dagen blev jag fru Broqvist och lämnade ifrån mig mitt flicknamn.
 
Jag träffade mitt livs kärlek, min man, ons den 26 dec 2012. Vi två blev en den 1 feb 2013 (men för alla i omgivningen såg de oss som par redan på nyår) och den 24 feb 2014 föddes vår förstfödda son, Theo, efter en dröm graviditet❤️
Idag 5.5 år senare har vi 2 underbara söner på 4.5 år resp 14.5 mån. Firar bomullsbröllop. Jag har hunnit flyttat hemifrån➡️ sambo med älsklingen i hans 2:a➡️ köpt en 3:a➡️ köpt vårt första gemensamma boende, radhus➡️ blivit villa ägare. Även hunnit med 4 utomlandsresor å en kryssning till Tallinn.
Vårt förhållande har inte alltid varit dans på rosor. Både stora å små onödiga bråk/tjafs har utlöst, vi är inte helt överens eller har samma synpunkter/åsikter om saker å ting. Det kan gå veckor, speciellt månaderna innan Caspers graviditet då jag had er å jobb och detta år, utan att vi knappt ser varann (pga jobb). Men trots allt detta så VET vi att det vi har, är äkta kärlek. Tryggheten och kärleken som Micke ger mig är obeskrivlig. Vi vet exakt vart vi har varann å känner inget tvivel i vårt förhållande.
 
Tillsammans med honom å våra underbara söner så ser jag en ljus å fin framtid. Precis som jag vill ha de och alltid drömt om😍 Utan dom är jag inte hel. Jag känner mig ensam, bortglömd å ledsen om jag inte har mina grabbar vid min sida. Det är dessa 3 killar som förgyllar mina dagar❤️
 
Hade jag aldrig träffat Micke är jag 100% säker på att jag inte levt de liv jag lever idag. Hade garanterat inte varit 2 barns mamma och inte ingått ett äktenskap. Allt detta har jag älsklingen att tacka❤️
JAG ÄLSKAR DENNA MAN MER ÄN ALLT Å DET KOMMER JAG GÖRA FÖR ALL FRAMTID!! ❤️
 

Godmorgon..

... söndag och slutet på denna vecka. Hoppas att ni har haft en underbar helg och att den avslutas på bästa sätt. Själv är man på g hem från nattpass nr 1 (detta inlägg är tidsinställt, så ni behöver inte vara oroliga att jag bloggar medan jag kör bil) och lär nog inte krypa till kojs direkt. Älsklingen ville nämligen ut å köra lite hoj på fm innan jag ska lägga mig vid 15 tiden inför nattpass nr 2. Har vi tur med vädret så kanske vi kan vara ute hela dagen så grabbarna kan springa av sig😊
 
Ha de så bra, så hörs vi. Håll utkik, de kommer komma upp iaf ett inlägg till under dagen. Kommer handla om en speciell händelse  som äger rum idag😊
 

Tagit en paus

Godkväll, som ni säkert har märkt så har bloggen inte blivit uppdaterad på nästan 1 v. Anledningen är inte mer komplicerad än att min tid har gått åt att umgås med familjen och jobbat. Denna vecka så har jag jobbat varje dag och kommer jobba i ytterligare 1v (totalt 14 dagar i sträck). Därefter blir de troligtvis lite lugnare å betydligt mer tid med familjen ❤️
 
Efter att jag klev av nattpasset i måndags så blev de att jag kp till kojs efter lite frukost. Somnade som en stock å vaknade inte förrän 13 tiden av att älsklingen kom in i sovrummet. Han gick en husvisning med Hampus som besökte oss för första gången. Vi har inte träffats sen Caspers dop den 5 aug 2017 å de e sjuuuukt länge sen! Känns inte alls som om att de va 1 år sedan men tydligen så va det de. Resten av dagen så va de mycket utomhusvistelse trots värmen. Spelade fotboll, hoppa studsmatta, rensa lite ogräs, grabbarna sprang runt å lekte vid lekplatsen å i sandlådan. Vi vuxna satt å prata, skratta och tog igen de året som hade varit. Blev ett kvällsbad vid Sandtorpsbadet innan de va dags för grabbarna att sova. Kvällen avslutades med filmmys för oss vuxna😊
 
I tisdags vakna Theo först, vilket aldrig händer i vanliga fall. Han gick direkt in å väckte Hampus å satte sig å spelade lego spel på ps4. Blev en lugn fm innan vi drog till Goggo's för att käka lunch. Åkte sedan till Hökmossbadet för att svalka av oss lite innan vi blev tvungna att åka hem då jag skulle iväg å jobba kväll (kl.15-22). Blev filmkväll även denna tisdag innan de va dags att krypa till kojs.
 
I onsdags klev vi in i augusti månad å ansåg Casper att de va dags att kliva upp kl.6.45. En dödstrött mamma och en klarvaken å busig kille. För många kanske de är vanligt och kanske till och med sovmorgon, men för oss är det tidigt. Vi har haft väldigt tur med båda grabbarna att de sover länge om mornarna, så ja vi har blivit bortskämda redan från dag ett. All cred till er som orkar och tampas med tidiga mornar hela tiden, ni är grymma❤️
Hampus, Theo å älsklingen fick sovmorgon iaf till kl. 9-9.30 och bjöds på pannkaks frukost. Därefter skjutsade älskling hem Hampus å åkte ut i skogen för att köra lite enduro. Blev massa mys å lek med grabbarna för min del. Lagom när mannen min kom hem så begav jag mig till jobbet för ytterligare ett kvällspass innan de va dags för bingen😊
 
I torsdags väntade de ett dagpass (7.30-15) innan familjemys. Älsklingen drog ut å körde lite hoj. Vi käkade middag tillsammans å myste ner oss i soffan hela familjen. Blev även att jag å Casper tog oss ett bad. Trots att vi dessa dagar inte har gjort så mycket så betyder den här tiden tillsammans med familjen ALLT. Aktiva eller ej, så är det kvalitetstid. Theo hann även leka en stund med Wille innan läggdags😊
 
Igår, fredag, jobbade jag mellan 7.30-15. Hem å byta kläder innan hela familjen begav sig till Tälje. Där skulle nämligen grabbarna (alla 3) ta TBE spruta. Älsklingen å Theo skulle få sin 3:e dos och Casper sin första. Jag tar också dessa sprutor men jag ska inte ta nästa (dos 6) förrän om 3-5 år👍 Älsklingen fixade nytt kort till sitt nya körkort, vi handlade på Maxi å jag sprang in på Kappahl för att hämta ut 2 paket till grabbarna. Passa även på å köpa en bröllopspresent till älsklingen. Har bröllopsdag på söndag å även om han inte e så mycket för presenter så, så vill jag ändå ge honom något. De hör till tycker jag, när de e en speciell dag, sen vet jag att älsklingen är vääääldigt dålig på datum så jag räknar inte med att han ska komma ihåg haha (har sagt de att han får memorera min födelsedag + vår förlovningsdag, som är samma, i första hand) 😅
Lagom när vi kom hem så kom Evelina. Hon skulle käka middag med oss å bara umgås. Har varken träffat henne eller Jeppe på hela sommaren så de va på tiden. Tyvärr kunde Jeppe inte hålla oss sällskap.
Senare på kvällen när Casper hade somnat så hoppade vi andra tre studsmatta å spelade kubb. Theo sprang emellan så han va alltid med de lag som kasta. Vi vann en varsin gång och det bjöds på massa skratt hela kvällen. När Theo hade krypit till kojs så satt jag å mannen kvar ute på altandäcket, i mörkret med varsin öl/cider. Satt å pratade, skrattade å myste. Minns inte när vi satt så här sist. Bara vi två. Märks att denna sommaren har tagit hårt på oss som enskilda individer och som par. När man är uppe i det hela så märker man inte av de, men nu när sommaren/semestern börjar lida mot sitt slut och älsklingen ska tillbaka till verkligheten så känner jag att de har blivit alldeles för mycket jobb från min sida.. Vi har tappat så mycket tid för varann denna sommaren å de gör ont inombords trots att vi va överens om att jag skulle jobba så mycket jag fick/kunde inför höstens studier. Men vi trodde aldrig att de skulle bli så här..
Kvällen slutade med att se sista avsnittet på säsong 2 av serien "Six" och massa mys. Somnade hans i hand❤️
 

RSS 2.0