Dagens måsten

Dagens måsten ser ut så här (när detta inlägg publiceras så ska punkterna redan ha påbörjats):
 
* Då det inte fanns dom murstens plattorna vi skulle ha igår när jag å pappa va på Bauhaus, så fick vi lägga en beställning på en pall. Den levereras inte förrän om 2 v så då sprack den planen att få klart rabatten denna helg. Istället köpte vi trästock som vi ska ha som avskiljning mellan gräset och gruset där våra pallkragar står samt nedanför jordgubbslandet. Dom ska vi få på sin plats under dagen är det tänkt samt skyffla bort en del grus då vi senare ska lägga jord å så nytt gräs där.
 
* Vi måste skruva ihop vår nya skottkärra å lasta över grussand från grannens skottkärra till våran så han får tillbaka sin. Grussanden i sin tur ska vi lägga under murstenen sen så de håller sig på plats.
 
* Ovanstående punkter lär nog ta längre tid än man tror men vi ska även försöka klyva en del av veden på tomten så gräsmattan blir fri.
 
* Middagen ska även tillagas för att underlätta för älsklingen när han har hand om båda grabbarna på em/kvällen.
 
* Sen måste jag krypa till kojs absolut senast 15.30 (helst tidigare) då jag måste upp kl. 19 inför sista natt jobbet. Håller tummarna att Casper inte har en jobbig kväll igen😴
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0