Lyxfrukost

Godmorgon bloggen!
 
Denna morgon började med att skicka iväg älsklingen till jobbet medan jag å Theo kunde sova vidare till kl 8. Larmet höll på att glömmas i morse hörde jag från hallen då älsklingen sa till sig själv "juste larmet.." när han låste upp. Tur att han kom på de innan han öppna dörren, hade tjutit väldigt högt annars haha.
 
Lämnade Theo på dagis efter hans frukost å begav mig därefter till affären för att lyxa till min frukost med ny gräddade frallor å apelsin juice. Som pålägg blev de hamburgarekött, ost, tomat å gurka. Suuuper gott !👍
 
Denna dag lär det inte hända så jätte mycket. Ska hämta Theo kl.14 men innan dess blir de en mycket lugn dag. Skönt det på ett sätt men nackdelen e att man blir rätt seg. Skulle ha tränat idag men va inte så sugen på att gå i regnet å har inge busskort samt de kostar så mycket att parkera bilen på stan nu för tiden så de skippar vi.
Imorgon ska jag försöka bege mig till gymmet 💪
 

Larm installerat👍

Efter 6 dagars arbete så är det väldigt skönt att nu vara ledig fram till fredag.
Skickade iväg älsklingen till gymmet i morse vid 5 tiden. Stort cred till honom att han orkar ta sig till gymmet så tidigt 4ggr/v å därefter gå på sitt fysiska jobb! 💪
Önska jag hade samma motivation till träningen. Den är nere i botten ännu en gång... Ska försöka ta mig till gymmet imorgon men de beror helt på hur jag känner mig.
 
Idag kom mamma förbi halv 10 då hon va på Theo mys å ville umgås med sitt barnbarn. Då jag hade en del inplanerat så tog hon med sig Theo till Andy's lekland så han fick leka av sig ett par timmar.
Jag hoppa in i badet för att bara koppla av. Fixa i ordning mig för att sedan åka till plantagen för att köpa en utekruka till ljungen som nu har stått utanför ytterdörren i flera veckor. De behöver få sin kruka. På vägen hem blev de även inhandling. Väl hemma planterade jag blommorna å tog därefter fram köttfärsen å förberedde lite inför middagen. Kollade på gårdagens paradise hotel å inväntade att larmsnubben skulle komma.
Vi har bestämt oss för att skaffa larm å idag skulle det installeras. Även om vi bor i ett väldigt lugnt område å att inget har hänt här så vore de tryggt med ett larm. När man minst anar de kan saker å ting hända. Om nätterna känner vi ingen oro eller så men det vi kan tycka vore skönt å tryggt är när man är borta, oavsett om det är en dag eller flera nätter. Kan man minska risken så är det värt de👍
 
Älsklingen å skrutten med mamma kom hem samtidigt. Larmsnubben va kvar så han kunde gå igenom allting med både mig å Micke. Otroligt skönt! Nu gäller de bara att man kommer ihåg att man har de installerat på morgonen haha.
Taco pajen gjordes färdig å mums va gott de va!
Tv tittande å en väldigt lugn kväll innan mys med älsklingen❤ Lär inte bli en alltför sen kväll då tröttheten nu börjar komma smygandes.
 
 
 

Theos utveckling på senaste tiden

Blöjfri helt på dagen oavsett vart vi är: hemma, dagis, på landet, om vi ska handla, ute i parken, åker långa sträckor med bilen m.m.
Han är så duktig!
 
Väldigt väldigt sällan de sker någon olycka. Han har t.o.m. börjat säga till själv när han behöver gå på toan/pottan. Alltid lika bråttom när de sker men 99% av gångerna så hinner det inte komma i kalsongerna.
 
* Han kan springa till pottan självmant å dra ner både byxor å kalsonger å vänta tills vi kommer (hänt någon gång). Eller så ropar han på oss ("pappa kissa") å vi säger att han ska gå till badrummet så kommer vi å hjälper honom men då har han redan fixat allt själv.
 
Meningarna är inte bara 3-4 ord längre utan han säger faktiskt långa meningar nu. Självklart fattas de små ord för att meningarna ska bli hela men ni fattar.
 
* Är betydligt mer med i vardagen i allt vi gör. Han vill alltid vara med å hjälpa till med maten, tvätten, städningen, rensning å byggning ute, hjälpa till å bära när vi handlar, plocka i å ur diskmaskinen osv. Mycket av detta har han gjort halvdant förut men nu är det helt annat.
 
Leker mer självständigt. Har gott upp å ner en längre tid nu.
 
Somnar självmant utan bekymmer i soffan men inte i sängen där vill han fortfarande att man ligger bredvid.
 
Sover hela natten i sin säng. Sällan han kommer in till oss innan halv 6 på morgonen. Förut kunde de bli alltifrån när vi gick å la oss kl.22 till kl.4 vanligtvis.
 
Hittar han inte nappen i mörkret när han vaknar så går han å tänder sin taklampa å letar fram nappen samt går å släcker igen. Därefter går han in till oss å kryper ner. (Jag vaknar varje gång lampan tänds i hans rum å tänker varje gång "Theo klockan e bara 5" eller va klockslaget nu är, så därför vet jag detta).
 
Bamse och Den goda dinosaurien är nya film favoriter.
 
Äter fortfarande allt vilket är skönt.
 
Vuxit sin dubbla längd å 4gånger så tung som sin födelsevikt ca. (Då 3.8 kg å 51 cm. Nu 16.7 kg å 102cm).
 
Börjar få rätt så långt blont hår med mina lockar. Än har vi inte klippt honom någon gång å vill nog vänta ett tag till innan förata klippningen sker. Så söt i sina lockar.
 
Dinosaurier är fortfarande favorit djuret
 
Har lärt sig cykla på sin 3-hjuling. Lite hjälp de första 2m sen går de bra.
 
Har fortfarande ALDRIG fått smaka godis å läsk. Av misstag fick han smaka chips (av farmor på landet) & ostbågar (på kalas) utan att vi la märke till de förrän de va försent. Dock sker de i stort sätt aldrig ändå att han får de. Tycker att det är bra att hålla de borta så länge de går, tills han själv upptäcker sakerna.
 
Använder fortfarande napp men ENDAST när han sover eller gjort sig extremt illa som tröst. Han lägger t.om. nappen självmant i sin säng när han vaknar om mornarna.
 
Fortfarande så blir vi extremt bortskämda hur snäll han e. Inte bara på nätterna att vi får sova utan också hela dagarna. 
 
Våran lilla kille är inte så liten längre! Vart har dessa 2.5år tagot vägen?! Så otroligt kul å lärorikt att få vara med i hans utveckling. Älskar honom mer än allt! Skulle göra allt för våran Theo❤
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Hmm... Kommentera gärna om ni vill veta något mer om hans utveckling eller om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om😁
Nyfödd- minuter gammal❤
10tim gammal Theo ca ❤
Första dagen hemma- 4 dagar gammal😍
Välkomnades av Brorsan när vi kom hem från BB - 4 dagar gammal 😙
Collage från hans första år ❤
Tagen för någon vecka sedan 😍

Godnatt

Döjobbigt va de å ta sig hem ikväll. Även om de bara tog 20-25 min så kommer mjölksyran direkt i benen. Från jobbet å hem så är det rak sträck innan en väldigt lång å brant backe, därefter går de neråt en bra bit men farten kan man inte ha med sig då jag korsar korsningar, rödljus å en del svängar. Sen e de i stort sätt bara uppåt från stan å hem (sista halvan av sträckan)😩 Snacka om att träningen måste komma igång igen!
Väl hemma blev de lite småprat med älsklingen å pussa Theo godnatt (låg helt utmattad i soffan å sov så sött). En varm dusch å därefter Arrow tittande med älsklingen. Kollade klart på sista avsnittet av säsong 3 på netflix. En serie jag varmt rekommenderar. Fartfylld serie genom hela säsongerna!
Finns tydligen en 4:a också. Någon som vet vart man kan hitta den säsongen? 😁
 
Nu blir de bingen så jag orkar upp för ytterligare ett 11.5timmars arbetspass imorgon.. Är inte så jätte taggad egentligen men de e bara å gilla läget haha. Jobbet måste skötas hur underbart de än e å ligga kvar i sängen med resten av familjen😉
 
Godnatt å sov så gott.
Vi hörs mer imorgon ❤
 

Helgens händelser

* Knatteskuttsidrott för älsklingen å skrutten. Blir för mig att ta cykeln till jobbet på lördagen då.
 
Jobb hela helgen tyvärr... Gillar mitt jobb men hade varit skönt å varit ledig på helgerna då resten av familjen är ledig.
 
Familjemys på kvällarna då jag som sagt jobbar till kl 19 hela helgen.
 
Promenader ska försökas hinna med antingen på arbetstid eller på kvällen. Alltid skönt med lite frisk luft.
 
Lyxa till med tacos middag en av dagarna.
 
Förhoppningsvis så har min trötthet släppt lite så jag orkar hålla mig vaken genom en film på lördagskvällen med älsklingen.
 
När det är mina jobbarhelger så händer de inte så mycket då jag jobbar hela dagarna. Skillnad den helgen då jag börjar kl.16. Då hinner vi hitta på något under dagen innan arbetet. Skönare på det sättet då man får lite kvalitétid med familjen❤

Godmorgon..

... Idag drar mina 5 arbetsdagar i rad,igång. 11.5 tim/pass. Tanke på att jag jobbade extra igår så blir de 6 dagar i rad denna gång så tröttheten lär vara rätt så stor på måndag.
 
Har känt mig extra trött de senaste dagarna. Kanske är vädret som spelar roll eller att jag inte sover lika djupt som jag brukar. Ingen aning om varför men tröttheten den finns där tyvärr..
Har iofs skatvat rejält med kosten och träningen så de kan nog vara en bidragande orsak de också. Ska bli ändring på de fr.o.m. nästa vecka👍
 
Hur ser eran torsdag ut? 😊
Morgon mys innan dagis å jobb❤

Morgonrockshäng för familjen

Dessa två dagar har de knappt hänt någonting. Skulle ha tränat igår med mamma men Theo vägra gå till dagis å va bara allmänt grinig samt trött så han fick vara hemma från dagis. Istället blev det lite tvätt, bädda rent, en liten promenad, lite lättare städning (dammsuga å pkocka undan) & massa bus med skrutten. Framåt eftermiddagen va han inte alls rolig. Ingenting hjälpte å han bara skrek. Kände mig helt slut när älsklingen kom hem så han fick ta över medan jag gjorde ordning maten.
Svärfar kom även på besök en stund för att kolla hur vi skulle kunna dra alla rör för att få ut vatten till torkrummet (rören nåste gå ifrån torkrummet till vårt lilla badrum men exakt hur skulle de försöka lista ut på bästa sätt). Det är nämligen så att vi har beslutat oss för att det ska bli en fullständig tvättstuga å inte bara ett torkrum nu när det inte skulle bli en extrem extra kostnad som vi först trodde. Ska bli otroligt skönt å få bort både tvättmaskinen å torktumlaren från badrummet👍
Kvällen slutade med idol å Arrow tittande med älsklingen innan vi kröp ner till kojs.
Det har (tyvärr) blivit en vana att skrutten somnar i soffan, men då utan bekymmer å av sig själv vilket e skönt❤
 
Idag va de att kliva upp halv 7 trots sin lediga dag. Vi har blivit bortskämda med att Theo sover hela nätterna (somnar senast kl.20 en vardag) å fram till halv 8-8 på mornarna. De senaste 2v så har han däremot vaknat mellan kl.6-6.30 & de känns väldigt tufft för oss då vi som sagt blivit oerhört bortskämda. Räknar man timmarna så är det inte så konstigt att han vaknar den tiden då han har sovit minst 10 tim (somnar oftast mellan kl.19-19.30, kan även totaldäcka vid 17.30 om vi har otur). Jag känner mig mycket tröttare om kvällarna just nu men det har då blivit att man kryper ner lite tidigare istället så bör inte vara så trött när man vaknar haha.
Idag fick Theo iaf vara på dagis. Han älskar att vara där å idag fick jag t.o.m. ingen hejdå kram eller puss. Han vinkade hejdå samtidigt som han sprang bort till en av killarna han kommit jätte bra överens med. Som jag sagt tidigare så är det grymt skönt att kommit in i gruppen så pass fort å att han hittat nya kompisar redan  de första dagarna.
Själv så vart de en VÄLDIGT lugn dag hemma. Typ tv tittande, gjorde rent toaletterma, la på ett paket å handla lite smått. Hämtade Theo vid 14 tiden innan vi begav oss till jobbet då vi skulle ha personalmöte. Som vanligt har han myror i byxorna så de gick väl sådär med koncentrationen från min sida men tiden gock relativt fort ändå. Hemma så käkade vi middag innan mina grabbar hoppa in i duschen å bäddade in sig i sina morgonrockar. Blev lite avis så klädde av mig å satte på mig min morgonrock också haha.
Idol tittanade å därefter Arrow innan en myskväll med älsklingen ❤
Älskade unge ❤

Borta bra men hemma bäst

Har nu varit hemma i drygt 2 tim. Otroligt skönt att få krypa ner i sin egen säng trots att det alltid är skönt att komma hemifrån lite. Borta bra men hemma bäst!
 
Hur har helgen varit?
Vi kom ner till landet på em å fick hamburgare lunch direkt. Suuuper gott å mättade magen ordentligt. Theo lekte för fullt med sin kusin å de hade väldigt kul ihop😊
Gjorde i ordning vår stuga med bäddningen, medan Theo busade med sin farmor å älsklingen va ute å fiska med Micke (systerns kille). Ingen lycka denna dag.
Jätte trevlig em å kväll med trevligt sällskap. Kvällen avslutades med kräftskiva och mycket skratt. Som vanligt åt man så man höll på å spricka. Räkor å kräftor kan man äta hur mycket som helst av å de märks varje gång det är kräftskiva haha.
Kollade på "Sveriges bästa" innan jagmå älsklingen kröp ner i sängen å kolla på ett avsnitt av Arrow. Somnade som 2 stockar därefter.
Idag blev vi väckta halv 10 då de va frukost. Grabbarna drog ut å fiska i säkert 4tim innan de kom hem å va vrålhungriga. Vi tjejer gjorde i ordning i stugorna å packa ihop våra grejer då vi skulle fixa båten innan vi skulle bege oss hemåt. Har varit en lugn å mysig helg med mycket 🌞, men trots de så har jag frysigt massor. Hoppas jag klarar mig från sjukstugan. Har inte råd med det...
Nu blir de Arrow med älsklingen innan vi ska krypa till kojs❤
 

5 frågor å 5 svar om min å Mickes relation

Hur träffades ni å vem tog kontakt först?
Vi träffades faktiskt på en internet sida som heter "Twoo" någon gång i oktober 2012. Tror att de e en dejting sida men ingen av oss hade registrerat oss där för att egentligen hitta kärleken utan mer för att hitta en vän. Jag tror att allt börja med att jag gillade en av hans bilder å han tog första steget med att skriva till mig (kan ha varit tvärtom också). Då vi endast hade kontakt via den sidan i ett par dagar å endast på kvällarna (kom aldrig in på sidan via min mobil så kunde endast svara när jag satt vid datorn) så blev de att älsklingen fråga efter mitt nr. Blev mer intensivare sms å även innehållet (inga sex sms utan mer att vi börja kalla varann bejb, snygging, hjärtat osv istället för den andres namn).
Vi pratade aldrig i telefon förrän samma morgon då vi skulle ses irl. Skulle ha setts ute på krogen på juldagen men då vi gick om varann å han drog till Sthlm med sina polare så bestämde vi att vi skulle träffas dagen efter istället. Smsade fram till 6 på morgonen å vi skulle ses kl.13 (annandag en onsdag). Jag ringde å väckte honom vid 12 å de va första gången vi hörde varandras röst. Han mötte upp mig i Tälje när jag kom med tåget (jätte nervös va jag). Han kom ut från pressbyrån med en redbull i handen å gav mig en varm kram direkt. Nervositeten försvann direkt å de kändes som om att vi hade känt varann hela livet. Allt flöt på hela dagen (eller ah de 4 tim vi sågs) å han bjöd på lunch. Han träffa t.o.m. min mamma för första gången å jag träffade hans polare Mika. Mamma märkte direkt att de va något speciellt med honom å att han va Micke med stora M'et (vilket jag även kände). Vi kollade en period av Aik matchen som han å Mika skulle kolla på innan jag blev tvungen å åka till mormor på middag. Jag nästan halvlåg i hans knä utan att röra honom om ni förstår hur jag menar haha. Vågade lixom inte även om jag ville luta mig. När jag sedan skulle gå å vi sa hejdå så gav vi varann en jätte lång kram å så tittade vi varann djupt i ögonen men inget mer hände. De va lite som film haha. Vi titta verkligen varann i ögonen å på varanns mun som om att vi ville pussa varann men att ingen vågade🙈😶
Vi smsade å pratade flera timmar varje dag å andra dejten skedde på fredagen den 28/12 då Micke bjöd mig på hockey match (AIK). Då skedde allt denna dag. Han gav mig en puss på munnen direkt när han hämta upp mig med bilen på stan, åkte både till systemet å ica för att handla å därefter så bjöd han på mat. Blev lite mer pussar, kyssar, hångel å lite allmänt mys. Sen blev de att vi skulle möta upp Mika på stan å ta ett par bira till innan vi skulle bege oss till Hovet. Minns att AIK vann å firandet fortsatte sedan i Tälje igen. Mer strul å drickande blev de🙈 Sov även över hos honom å då behöver jag inte gå in på detaljer men massa mys blev de haha 🙈😶 Redan då visste jag att jag älskade honom å att känslorna va besvarade men de tog till den 1 feb 2013 innan vi blev ett par offentligt med att kalla varann pojk- & flickvän. Även om vi redan från dejt två betedde oss som ett par oavsett om vi bara va hemma, på stan eller hos den andres föräldrar. Vi va nog ett par redan tidigare men ingen som riktigt vågade fråga vart vi verkligen stod haha. Får tacka Mickes tjejkompis Bonnoe som tillslut frågade om hon kunde kalla oss ett par eller inte haha. Då svarade han ja utan att tveka samt gav mig en puss❤
 
Vad är det bästa med din partner å vad va det du la märke till först när ni träffades?
Oj det finns så mycket bra med Micke, de mesta faktiskt. Något jag alltid har älskat med honom är att han har ett hjärta av guld. Så stort å varmt. Trots att han inte är en romantiker (något han själv säger) som t.ex kommer hem med blommor helt random eller presenter titt som tätt samt har maten klar efter en lång arbetsdag, så slutar han ändå aldrig att överraska. Han vet hur man gör sin tjej glad. Han vet hur han ska få mig att känna mig extra speciell. Han vet va jag vill ha utan att jag behöver säga något. Han ser igenom mig å vet när han ska vara tyst å när han ska prata.
Micke är inte bara min pojkvän, min sambo å min fästman. Han är dessutom pappa till min son, världens bästa dessutom. Sättet som han leker å tar hand om Theo är obeskrivlig. Det gör mig knäsvag. Jag ÄLSKAR honom för den fina människa han e å att han är den han själv vill vara, inte för att han försöker vara den person alla andra vill att han ska vara. Han är perfekt för mig❤
 
Det första jag la märke till när vi träffades för första gången irl va hans ögon. Hans underbart fina havsblå ögon. Hans blick som han gav å de varma leendet. Det va verkligen kärlek vid första ögonkastet❤
 
Va e de sämsta med din partner och vad önskar du att han skulle kunna bidra mer till (i hemmet, fritiden, i relationen t.ex)?
Han har väl inga direkta dåliga sidor så utan de e väl mer att vi har lite olika intressen till viss del som gör att tiden inte riktigt räcker till ibland. Hans data/ps4 spelande har jag egentligen inte förstått mig på å att han skulle kunna sitta där 24/7 om han fått. Mycket e för att jag inte har det intresset samt att jag inte har satt mig in i de även om han försökt få in mig mer (så jag får skylla mig lite själv). Däremot så har han en dålig vana att sätta på datorn de första han gör när han kliver innanför dörren oavsett om han har jobbat, handlat, varit hos Hampus på lan, umgåtts med mig/familjen eller va de nu kan ha varit. Den där dumburken är jämt på å mycket (inte all tid men mycket) tid går åt att sitta där även om de e hans hobby.
 
Vi gör massa saker båda två å vi har nästan delat in de så utan att vi tänkt på de. Allt i hemmet e i stort sätt min del där jag tvättar, städar (för de mesta), lagar mat, plockar undan, handlar, skriver inköpslista, har koll på vad som ska handlas klädesväg till Theo, rabatterna ute osv. Micke gör så mycket annat som är mer "kill" göra. Som t.ex. klipper gräsmattan, fixar å donar med byggprojekt (bl.a. torkrummet), allt som har med bilen att göra -städa, tvätta, tanka.
Men till självaste frågan. Något jag skulle uppskatta att han hjälpte till med är t.ex matlagningen när jag kommer hem senare än honom eller bara allmänt. Alltid roligare å hjälpas åt. Han skulle även kunna hoppa att starta datorn när han kommer hem. Känns ibland som den hamnar i fokus även om han kanske inte sitter där direkt.
 
Va tror du Micke fastnade för hos dig å något som han kanske stör sig lite på?
Oj det har jag aldrig tänkt på å inte direkt frågat honom faktiskt haha. Ehm... Han har aldrig klagat på min mat så matlagningen har väl varit en fördel kanske😝 Nä men han har sagt från början att jag är fin som jag är å att jag inte behöver ha smink för att göra mig fin. Mitt varma hjärta å att jag hellre tar hand om andra före mig själv. Mina ögon å mitt leende har han även nämnt att han gillar lite extra mycket. Något han säger ofta är att jag är världens bästa mamma å att jag har gett honom det mest värdefullaste man kan få i världen, å de värmer så otroligt mycket i mitt hjärta❤
 
Hmm.. Han pratar väldigt sällan om känslor överlag, oavsett om de e bra eller mindre bra saker. Men något jag själv skulle ha stört mig lite på e nog att jag e en tidsoptimist haha. Tjatar jämt att han måste göra sig klar i tid men de slutar alltid med att han får vänta på mig ändå. Även att jag kan påpeka smågrejer å haka upp mig på dem en längre tid haha. Finns säkert massa saker men inget som han uttrycker sig om.
 
Allt har gott fort fram för er, när de gäller att bli ett par, bilda familj, bli sambo osv. Va allting planerat eller ångrar ni någonting? Va tyckte alla i eran omgivning om allt detta?
Allting va planerat på ett sätt. Att bli kär å bli ett par kan man egentligen inte råför eller styra då känslorna tar över. Våra känslor för varann klickade direkt så varför vänta.
Jag bodde hos honom 5dagar/v redan innan vi va tillsammans å de va väl inte riktigt planerat men samtidigt så ville vi vara nära varann hela tiden å så fort vi va ifrån varann så pratade vi i mobilen i minst 1tim + massa sms utöver de. Vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varann utan saknade va så stor. Vi blev inte sambo på riktigt å adressändringen skedde inte förrän i september 2013 konstigt nog.
Graviditeten va så planerad den kunde bli. Vi va överrens att jag skulle sluta med p-piller men att det fick ta den tid de tog. Ingen stress att "nu måste vi ha sex", utan även de hände när de hände. Blev de 1 gång/v eller 4ggr/v så blev de så. Vi låg inte i helt enkelt bara för att vi ville bli föräldrar som vissa gör. Sen att de gick så pass fort (fick mensen endast 1 gång) trodde vi aldrig. 3 mån in i förhållandet kunde vi aldrig tänka oss att jag skulle bli gravid men otroligt glada blev vi. Grät av glädje å de va då vi ansåg att detta skulle förändra våra liv totalt. De bästa vi kunnat göra❤
Jag, å jag kan även tala för älsklingen, ångrar INGENTING i vårat förhållande. Allt vi har gjort har lett till att vi står här idag med världens finaste son, en förlovningsring på fingret, ett kedjehus som vi båda står ägare för, planer på att utöka familjen inom snar framtid, framtida resor osv. Vi har allt vi skulle vilja ha å de e med varandra som vi vill spendera våra liv med. Varför försöka lura sig själv med att inte visa sina känslor för varann. Våga ta steget för man vet aldrig va den andra känner om man inte frågar eller visar sina egna känslor❤
 
Oavsett va alla i omgivningen tyckte så ville vi ta alla dessa steg. Det enda som alla hade en åsikt om va just graviditeten efter endast 3mån. Vi anade detta å alla frågor som skulle komma upp. Därför va vi fullt förberedda med att ta reda på de flesta frågor redan innan vi gick ut med nyheten.
Våra föräldrar blev överlyckliga även om de hade frågor. De va första barnbarnet på bådas sida så de kändes extra kul å spännande. De blev lite lugnare när vi hade svar på deras frågor utan att tveka å fundera ut något. Allt blev så vuxet å de förstod direkt att vi va redo för att bli föräldrar samt att det inte va ett beslut vi inte hade snackat igenom.
Älsklingens polare sa inte så mycket enligt honom själv förutom att de blev grymt glada, speciellt Hampus som sen blev Theos gudfar.
De flesta av mina polare visade bara en negativ sida i stort sätt hela graviditeten vilket va GRYMT JOBBIGT!!! Två ansåg (säger inga namn) att vi nu blev tvungna att bevisa både för varann å för alla andra att vår kärlek va äkta å att de skulle hålla. Asså va serisöt?! Att bevisa för varann att vår kärlek va äkta gjorde vi redan från start å framför allt när vi besluta för att bilda familj. Men för alla andra? Bullshit! Vi behövde inte bevisa någonting då de inte har med vår kärlek å beslut att göra. De va helt emot de å sa att man inte kan känna någon person tillräckligt mycket efter den korta tiden osv. Va e de för j*vla vänner?! Va glada för vår, för min skulle istället å håll alla negativa känslor för er själva. Jag blev så arg på dom då jag inte ens fick ett grattis. Dock tror jag mycket att de har med svartsjuka å göra oavsett va de säger. När förlossningen väl närma sig så hade de helt plötsligt vänt blad å de va bara "bebis bebis bebis" (samma sak när Theo föddes)...
De andra ändrade uppfattning betydligt tidigare även om de tyckte de va alldeles för tidigt. De visade att de va glada för min skull å sa att de skulle finnas vid min sida.
Den enda av mina polare som enbart visade massa positiva tankar å som verkligen  stöttade mig genom hela graviditeten va Mickis å som även blev Theos gudmor sen. Självklart hade hon frågor men hon va inte ett dugg orolig för någonting då hon visste hur vi kände för varann å att detta va äkta. Älskar henne❤
 
Självklart får man tycka olika om saker å ting men jag tycker ändå att man ska visa lite glädje å stöd när ens polare sen blöjåldern kommer med en så pass stor nyhet. Vara glada för varann å verkligen finnas till. Jag blev väldigt sårad å besviken på vännerna samt så kände jag mig sviken, då de va sällan de hörde av sig å fråga hur man mådde. Visa ingen glädje överhuvudtaget från början utan bara taggarna utåt. Men när allt sedan började lida mot sitt slut å Theo kommit till världen så ville de träffas hela tiden å mysa. Då helt plötsligt va de, de bästa som hade hänt oss. Vet inte.. Har ärligt inte riktigt fått tillbaka den kontakten vi hade innan. 2 av dom har t.o.m. sagt upp vänskapen med mig så ah, känns inte som om att de e någon idé att ens bry sig längre. Speciellt inte nu när en av dom själv har utökat familjen. 
💑
My everything 😍
Real love💍
Bästa som hänt oss❤
Några timmar gammal Theo😍

Otäck upptäckt

Tjenixen!
Sitter nu i bilen med en sovande son på väg till landet för en helg med svärmor å Mickes syster m. familj. Mycket trevligt!
Tyvärr blev de inge knatteskutts lektion idag då Theo har blivit jätte förkyld så vi kände att de va lika bra å hoppa denna lördag så han inte blir sämre. Tog sovmorgon till kl.9 innan de va dags för frukost, dusch å packning. Förmiddagen gick väldigt fort men tillslut kom vi iväg.
 
Älsklingen såg något riktigt läskigt idag! Han märkte att Theo har ett 1.5-2cm stort hack på tungan, asså som en flik som kan bli när man har skurit sig (att huden bildar en liten glik/lucka)😮 De ser jätte läskigt ut å ser ut å göra hur ont som helst. Men när man tar på de så reagerar han inte ens! Vette fan hur han har gjort för att få de där hacket. Mammas hjärta gjorde väldigt ont när jag såg de även om han inte verkar lida av de 😢
Hoppas de läker ihop snart❤
Har ingen bild på de men ser otäckt ut...
Helt slut ❤

Dagens status

Drygt 2.5 tim kvar av denna arbetsvecka å långledighet väntar. Otroligt skönt å bara få umgås med familjen på landet hela helgen.
 
Ser fram emot Theos knatteskutts idrott imorgon då de ska spela ⚽ ute. Väldigt kul förra veckan å se de små liven springa runt å leka.
 
Otroligt glad å förväntansfull. Ingen speciell anledning egentligen utan har en bra känsla å på väldigt gott humör. Kan vara för att denna fredag har varit toppen på jobbet än så länge å sen komma hem till min lilla familj å bara mysa ❤ Trots de så har jag... ⬇
 
- .... Jätte ont i ryggen. Högg till tidigare idag när jag skulle göra en förflyttning av "X". Måste ha vridit om lite för snabbt eller slarvat med att "lyfta med benen" å inte med ryggen😔 Blir å ta en smärtstillande tablett när jag kommer hem då de gör otroligt ont oavsett rörelse jag gör så inge alkohol denna helg trots långledigt hehe.
 
Varit otroligt fint väder hela dagen idag. Har kunnat sitta ute på baksidan i över 1.5tim å bara lyssnat på musik å hört fåglarnas kvitter. Njutit in i de sista av sommarens sista 🌞 dagar.
 
Längtar till höstens alla fina färger kommer. Det bästa med den årstiden (förutom att jag fyller år samt firar förlovningsdag med min kärlek)🍁
 
Införskaffat en ny jätte snygg tröja till Theo från Lindex.
 
Lyxar till middagen ikväll med hämt 🍕 framför Arrow avsnitt medan sonen (förhoppningsvis) sover.
 

Personlig budget

Vad lägger du dina pengar på under en månad?

Den största delen av lönen går till husets lån, närmare sagt en tredjedel ca. Sen är det mat som står härnäst på listan på rätt så höga månadskostnader (mellan 3000-5000/mån beroende på om det behövs köpas frysvaror eller ej). Sen så är det "småsaker" som måste betalas som dagisavgiften, Theos å min försäkring, mobilen, a-kassan, överföringar till mitt å älsklingens 2 gemensamma konton m.m.

Hur gör du för att tjäna/spara pengar?

För att tjäna pengar så jobbar jag både hos "X" och lite extra som massör hemma någon gång i månaden. Har tänkt å ta tag i att skriva på som timmis på hemtjänsten  som de va tänkt redan när jag sluta men det har inte blivit av än. Bör ta tag i de trots att de inte lär bli speciellt ofta som jag kommer jobba där. Jobbar nästan hellre extra hos "X".

För att spara pengar så lägger jag undan lite direkt när lönen trillar in på kontot (varierar från 500kr- 2000kr beroende på hur lönen ser ut) för att få undan lite direkt. Färefter så ser jag va jag har kvar att leva för när alla överföringar är gjorda. Sen försöker jag å tänka snålt å inte köpa så mycket onödigt. Självklart så ska man få unna sig men det behövs inte 7 dagar i veckan. Sen det jag får in för varje massage jobb läggs undan direkt👍

Vilka onödiga köp har du gjort senaste månaden?

Oj... Vet inte om jag har köpt så mycket utöver de vanliga kostnaderna. Men en hel del sötsaker har det blivit sista delen så de har väl varit väldigt onödigt (men gott haha). Även lite av de jag köpte på Ikea i tisdags va väl inga "måste ha" grejer egentligen- som t.ex. mer ljus, ljusstakar, förvaringsbackar som jag har mjölet å sockret i å lite sånt.

Blev en del onödigt ändå haha. Blir mer än man tror när man rabblar upp de på detta sätt. Lätt hänt haha.

 

Bvc koll

Besöket hos bvc gick både bra å mindre bra. Eftersom Theo hade varit vaken sen halv 6 så va han JÄTTE trött å grinig vilket ledde till att allt tog längre tid å fick tvinga honom till vissa saker då sköterskan behövde kolla.
Det som gick bra va att hon skicka en remiss upp till barnortopeden så de skulle få kolla på fötterna/benen igen å i så fall kolla om det finns några hjälpmedel till att stabilisera upp det igen.
 
Det som även va kul va å få på svart å vitt hur stor Theo hade blivit mer än att se hur snabbt han växer ur sina kläder.
Sist vi va där så va på bvc koll va han bara 1.5 år å då va hans vikt å längd: 13.6kg och 87cm
Idag hade han ränt i väg otroligt mycket. Vikten å längden visade: 16.8 kg och 101cm 😮
 
Alltså på 1 år har han gått upp dryga 3kg men 14 cm!!!
Shit! Någon gång borde han ju trappa av. Han har växt i denna fart sen han föddes (51 cm å 3.8 kg va födelse mätningarna). Enligt hans kurva så ligger han högre än medel måtten i hans ålder både på längden å vikten. Hans mått väger upp varann å tanke på att han e så lång så bör han inte väga mindre heller. Riktigt kul å följa kurvan.
Han har två långa föräldrar så generna finns ju men ändå. Ofattbart hur snabbt allting går! 😊
Nästa koll blir 3-års kollen. Får se hur allt ser ut om ett halvår, om han växer lika fort eller om de börjar trappa ner lite.
 

Uppe med tuppen

Godmorgon !
Här skiner 🌞-en å vindstilla. Så otroligt skönt å man kan inte tro att det är mitten av september månad redan. Hur e vädret där ni bor? 😊
 
Här hemma har vi varit vakna sen kl.6 i stort sätt. Theo har en period nu då han vaknar grymt tidigt oavsett när han somnar om kvällarna. Lite små jobbigt när man själv kom hem 23.30 igår efter ett kvällspass å ska upp nästan direkt. Men så e de med att ha små barn här hemma haha 😉
Va händer annars idag då?
Blir en lugn fm då vi ska till bvc kl.13.15 för att kolla Theos fötter/ben å förhoppningsvis även få en liten koll på hur han ligger i sin kurva.
Tänkte gå hemifrån runt 12 så vi kan gå runt på stan en stund innan. Ska möta upp mamma vid 13 då hon har lunch å va lite små sugen på att haka på 😊
Sen blir de nästan direkt hem då jag ska börja jobba kl.15 istället för 17 då en jobbarkompis känner sig halvkrasslig.
Älsklingen känner sig skit han också (förkyld, tung i huvudet, seg å allmänt dålig) så han tyckte bara de va skönt å få gå hem tidigare idag + troligtvis ta ut vabb imorgon då Theo är förkyld han också (så slipper älsklingen ta ut karens). Hoppas de både kryar på sig❤
 

Nyttigt bröd

Här kommer receptet på brödet jag bakade idag:
 
Ingredienser:
- 1 liter filmjölk
- 2dl baksirap
- 2dl solrosfrön
- 2dl linfrön
- 6.5dl grahamsmjöl
- 1dl vetemjöl
- 2dl rågkross
- 2tsk bikarbonat
- 1tsk salt
 
Så här gör du:
- Sätt på ugnen på 175grader å smörj antingen 2 lite mindre formar eller en lite större å djupare form.
- Blanda filmjölken och sirapen i en bunke.
- Blanda sedan de övriga ingredienserna i en egen bunke så det bli ordentligt fördelat.
- Häll sedan ner den torra ingrediens blandningen i filmjölksblandningen.
- Blanda ordentligt!
- Häll i smeten i formarna å skjuts in i ugnen i ca 1 tim. Känn av med en sticka när timmen börja närma sig så brödet inte blir torrt (jag körde 57 min).
 
Jätte gott med smör å ost på sen!
Lycka till 😁
 
 
 
 

Rensa ur Theos garderob

Precis som rubriken lyder så har jag rensat bort urväxta kläder från Theos garderob.
Jag har fått lagt undan stl. 98 nu 😮 Asså hur fort kan man växa egentligen... Tycker inte att de va alltför länge sen han låg i magen lixom...
 
Nu ska man väl kanske inte stirra sig fast på ålders markeringen som står i alla kläder (stl 98-104 är för 3-4åringar t.ex & stl 110-116 är för 4-6åringar) då alla barn är olika i tillväxten å kroppsbyggnaden, precis som oss vuxna. Alla växer olika snabbt helt enkelt.
Men ändå kan jag inte låta bli å jämföra för skojs skull.
Theos tröjor som är i stl 104 sitter helt okej men inte så länge till. Stl. 110-116 (oftast e de dubbelstorlekar) är något förstort i bredden då han e så smal, men inte alls överdrivet så att han drunknar. Han behöver egentligen ha stl 110-116 för sin längd i tröjor men än så länge så sitter stl 104 bra i byxor👍
I strumpor så blev jag tvungen att köpa stl 27-29 som e för 4-6 åringar (om jag minns rätt)😮 Stl 25-27 i dom han har idag sitter hälen inte alls där den ska å strumporna åker av foten eller hur jag nu ska beskriva.
 
Vi har inte varit på bvc koll sen han va 1.5 år så det ska bli intressant imorgon då vi ska dit. Egentligen inte för just längden å vikten utan för att de ska kolla på hans fötter, men hoppas att de kan kolla hans vikt å längd också för skojs skull. Vi har nämnligen märkt att han går lite innåt med fötterna å att knäna ser ut att vara inåt roterade. Tänkte att de va bäst att de får kolla på de ifall han skulle behöva ha iläggssula i skorna för att inte få problem under kommande åren eller när han bli äldre.
Han verkar inte ha några bekymmer i dagens läge men för säkerhetsskull så ville vi kolla upp de👍
Min lillebror hade tydligen samma "problem" å de växte bort med åren.
 
Ni med barn, har de följt sin kurva som de ska? Eller har de legat under/ över "medel"strecket? 😊 Kul å jämföra lite!
Theo har legat på det översta strecket sen första bvc besöket å har följt hans kurva väldigt bra. Vikten å längden har vägt upp varandra sen start. Undra hur det har varit nu sista året.
På dessa byxor + tröjan är det stl 110-116. Inte alltför stora eller hur?! 😁

Bak onsdag

Idag har jag hunnit massor.
Gick upp vid 7 då Theo hade skitit ner hela sig. Då menar jag hela sig + sin stora nalle björn (han måste ha suttit på den eller ngt). De va så äckligt men de va bara å duscha av honom & björnen. Björnen slängde jag även in i tvättmaskinen så den blev riktigt ren. Fick skura hela Theos rum för att få bort allt skit + lukten i hans rum. Luktade citrus när jag va klar👍
Frukost å lämna skrutten på dagis. Gick hem å hämta bilen för att sedan storhandla lite. Skönt å göra de på morgonen då de knappt e några i affären. Fick även lov å tanka bilen. Väl hemma igen å packat in allt så va klockan inte mer än 10.30.
 
Ställde mig då å bakade bröd. Super gott å nyttigt. Receptet kommer upp i nästa inlägg👍
Under tiden brödet stod i ugnen (1tim) gjorde jag i ordning chokladkake smeten, dammsög å plocka undan lite. Hann även sätta på en ny tvätt samt ta hand om den torra tvätten som hängde på sträcket.
Lunchen fick man slänga i sig mitt i allt. Va helt inne i bakningen så lunchen fick bara bli lite yoghurt å färska blåbär. Luktade bak i hela huset. Så gott!!
Ställde in chokladkakesmeten i ugnen å passa på å ta de lugnt i soffan en liten stund.
Förberedde middagen till älsklingen å Theo så de bara va å värma för deras del. Både bröden å chokladkakan fick stå på altanen å svalna medan jag kolla på första avsnittet av "Paradise Hotel 2016".  Har inte riktogt orkat/ hunnit kollat på de avsnitt som kommit ut men får ta de lite i efterhand så här när tiden finns till.
 
Helt plötsligt va kl.15 å jag blev tvungen att skära upp brödet å packitera dom i mindre bitar så de skulle tina snabbare när dom tas fram. Bytte om å begav mig till kvällens jobbpass, kl.16-23.
 

Ikea, pizza buffé, lite shopping

Igår vart de intet bloggande då jag har haft fullt upp heeeeela dagen.
Morgon började med att vakna av att Theo hällde hela sin matkorg (plast produkter i matmodell) över mitt ansikte å då skratta massa. Skadeglädje som tusen haha. När Theos mormor kom runt 8 tiden så hoppa jag in i duschen för hårtvätt. Frukost å la ner extra kläder i skötväskan till Theo ifall det skulle ske olycka under dagen. Drog till Ikea. Hann dit till öppning så vi skulle slippa stressa. Theo sprang runt som en galning å varje grej han tog upp sa han "Theo ha den". Kunde vara allt ifrån verktygslåda från barnavdelningen till ett glas eller t.o.m. ett bord. Han ville ha allting haha. Slutade ändå med att jag handla för 700 kr men vet knappt va jag handla. Så e de alltid haha.
 
Theo å mormor hade bestämt att vi skulle käka lunch på Pizzahut på Heron City då de hade lunchbuffé. Jätte gott å skrutten åt hur mycket som helst. För 10kr fick vi även mjukglass i bägare med påfyllning👍🍦
 
Överlycklig kille
 
🍦
 
Vi fortsatte sedan till Mio för att jag skulle visa mamma den soffa jag å älsklingen är sugna på. Blev ingen lång vistelse där då Theo börja bli väldigt uttråkad.
Vi gick tillbaka till Ikea men istället för att gå kn där gick vi in på köpcentret bredvid. Lockade skrutten med att han skulle få en buss. Vilket han även fick. En STOOOOR röd buss som "prata" när man förde en spak framåt. Han fick även 5 bilar av mormor samt 5 st grävmaskiner. Överlycklig kille.
Eftersom han har vuxit ur sina jogging byxor köpte jag ytterligare 3 st samt 2 st 3-pack strumpor då även dom är urväxta... Sjukt va han fortfarande växer. Borde stanna av lite nu tycker man. Han har stl 104 i byxor å dom är inte överdrivet stora samt tröjor i stl 104-116 beroende på märke. De e från ålder 4-6 😂 Strumpor har han stl 27-29 nu å de e också väldigt stor stl för en 2.5åring haha. Han kommer bli en lång å ståtlig kille❤
 
Väl hemma så hann vi plocka i ordning lite innan både älsklingem kom hem å Sophie kom på besök. Blev en liten fika stund med massa prat å skratt. Ett mysigt besök på närmare 3tim😊
Blev att vi käka sen middag å Theo somnade i soffan på några sekunder. Han va helt slut efter en hel dag med shopping. När älsklingen hade satt sig vid datorn å jag fixa i köket hörde jag en duns. Gick dit å såg då att Theo hade trillat ner från soffan å låg nu på golvet. Han hade inte vaknat utan låg där å sov så sött. Snacka om att han sov djupt 😂
Blev en lugn kväll annars. Gick å la oss vid 22 å somnade inom 2 sek vi också. Dödströtta hela familjen.
 

Kvällsfika

Jag slapp jobba över ikväll då det löste sig genom att nattpersonalen tog kvällpasset å en annan som e van att jobba natt tog nattpasset👍 Måste erkänna att de va rätt så skönt att komma hem när man skulle.
 
Blev att jag tog hand om tvätten som älsklingen hade startat tidigare, tog även hand om det som fortfarande låg kvar i torktumlaren från igår kväll. Startade en ny maskin damt plocka undan efter grabbarna i köket samt gjorde ordning en tallrik med jordgubbar, hallon å lite blåbär med mjölk😁 Kvällsmål helt enkelt!
Blev idol tittande å nu går det äntligen hemma på tv'n. Blir nog att krypa till kojs alldeles strax med älsklingen. Skönt med en relativt tidig kväll när Ikea besök väntar imorgon tillsammans med mamma å Theo.
 
Hoppas att ni har haft en bra start på denna vecka ☺
 

Kokande vatten = bärfläcks borttagning

För inte alltför länge sen berättade mamma ett fiffigt knep för att ta bort bärfläckar från kläder eller andra textiler. Något som jag aldrig har tänkt på eller vetat om.
Kanske bara e jag som är seg eller lite efter men det är grymt bra knep å fläckarna försvinner på bara några sekunder.
 
Koka upp vatten i en kastrull å låt det fortsätta koka. Lägg ner tröjan eller vad det nu är i det kokande vattnet. Vänta en liten stund å skölj sedan av plagget i kallt vatten. Å vips så är fläckarna borta 😁
Dock så tror jag inte att fläckarna går bort lika lätt ifall man har tvättat kläderna innan utan man BÖR nog koka upp vattnet först å sen tvätta.
 
Jag testade faktiskt det redan idag. Theo hade fått blåbärsfläckar på sin t-shirt under frukosten. Det gick mycket snabbare än jag trodde å man ser inte ett enda spår utav blåbären😁
Här nere ser ni resultaten:
 
20 sek senare... ⬇
Vips så är fläckarna borta👍

Söndagens to do list

Även om det inte blev någon fika med Sophie idag så hanns det med mycket annat. Jag kände mig lite som en hemma fru:
 
- 2 st tvättmaskiner hann bli klara + en torktumling
 
- Dammsuga å moppa golvet samt plockat undan allt som legat på golvet, bl.a alla Theos leksaker som.legat både i vardagsrummet, vårt sovrum samt hans eget.
 
- igenom å rensa frysen i torkrummet. Skrev även upp vad som fanns så man vet till den dagen då de e dags att fylla på igen. Markerade även varje låda med en lapp där de stod "kött", "bröd", "matlådor" & "allt i allo" på så man har lite mer koll.
Trots att vi käkar hur mycket mat som.helst så.känns de inte som om att det minskar något i frysen. Vi har inte köpt kött, fisk, korv, köttfärs, pålägg (skinka, prickikorv å leverpastej) & massa andra frysvaror på jag vet inte hur länge. De måste vara minst 4mån sen då vi va på Martin Olsson med min pappa. Å nästa storhandling behövs de inte heller👍
 
Lagat lunch (inte så jätte avanserat - korv med bröd men måste göras 😝)
 
Lagat middagen klar till älsklingen å Theo innan jag skulle iväg till jobbet trots att klockan bara va 15 å jag inte skulle ha någon matlåda.
 
Bäddat rent både i vår säng å Theos.
 
- Förberett älsklingens frukost med stekt ägg till imorgon så han slipper göra det kl.4.45 när han ska iväg å träna
 
Påbörjat en inköpslista tills det är dags att handla nästa gång. Känner att jag måste börja skriva upp sakerna direkt när jag märker att de e slut eller börjar ta slut. Kommer annars aldrig ihåg det den dag då inköpet ska ske.
 
Startat och plockat ut diskmaskinen
 
Tagit kort på mina skolböcker.från när jag plugga på naprapathögskolan. Då jag ska lägga ut å sälja dom. Många av böckerna är oanvända å de sol är använda ser sprillansnya ut ändå, tanke på att man endast använde varje bok i 3-4v. Tänkte försöka hinna lägga ut annonserna en dag då jag är ledig så de blir gjort.
 
Busat med skrutten
 
Jadu, allt detta hann jag med innan jag blev tvungen att bege mig till jobbet halv 4. Vissa punkter sköter sig själva en tid å andra e lite mindre men de e fortfarande saker som ska göras👍 Älsklingen satt framför datorn i säkert 5tim å underhöll sig där (vilket han fick tillåtelse till idag då han får ha hand om skrutten, hand om all disk å ta hand om sista tvätten då jag åkt till jobbet😉).
Skönt å fått allt de där gjort. Dagen gick väldigt fort då.
 

Vaken med tuppen

I morse vaknade man verkligen med tuppen. Ett slag i ansiktet av skrutten kl.6... Otroligt trötta föräldrar men en SUUUPER glad kille låg där i sängen. Inte så konstigt då han hade total däckat innan kl.18 igår kväll efter en fartfylld dag både med knatteskutt å Andy's lekland samt bus hemma. Han fick välling så vi kunde ligga kvar någon timme till👍
Asså kolla skruttens leende 😍
 
Idag va det tänkt att Sophie skulle komma på fika då hon va så nyfiken på hur vi bodde samt att de va länge sen vi sågs. Det kan jag hålla med om så de va kul att hon bjöd in sig själv. Dock när hon skulle komma hörde hon av sig att hon blev tvungen att åka iväg tidigare än hon tänkt vilket ledde till att hon inte skulle hinna komma. Bestämde tisdag istället👍
Även om hon inte kom så fick vi de undanplockat å små städat vilket vi kanske inte hade gjort lika noggrannt om hon inte skulle ha kommit. Så något plus blev de tillslut ändå haha.
 

Träningskläder

Sitter å kollar runt lite på träningskläder, framför allt byxor då mina är helt utslitna & uttvättade i rumpan, men också generellt. Skulle verkligen behöva nya så jag slipper gå runt å känna att jag visar allt (böjer jag mig framåt så ser man mina trosor oavsett vad för typ av trosor jag har). Svarta tycker jag börjar bli lite småtråkiga men man ser lite smalare ut i de + att man kan matcha resten av plaggen betydligt lättare.
 
Nu när jag tittat runt då har jag hittat dessa från bubbleroom. Är det någon som vet hur kvalitén är? 😊
Hur snygga är inte dessa!?😍
 
 
Dessa är från sportamore (linnerna å trosorna också):
Hur är kvalitén på dessa? Någon som vet? 😊
 
 
 
 
 
Dessa trosor såg väldigt sköna ut 👍

Man är då inte 3 år längre..

Precis som jag anade. Theo hade HUR KUL SOM HELST på leklandet å vi hängde inte alls med i hans tempo när han skulle upp å ner från rutschkanorna, klättra i alla desss klätter torn å va allt nu va. Man kände ju att man inte va 3 år längre å inte alls lika smidig å smärt som honom men kul va de! Theo va som en iller haha. Vi vart mer slut än honom kan jag ju lova haha. Timmarna flög förbi å tillslut så va de dags för lunch vilket Theo självklart inte hafe tid med om han fick välja själv. Med mycket om å men så fick han i sig en halv minipizza, 1.5pannkaka å en smakis festis. Sen va de full fart igen😅 
Vid 13.30 tiden kände vi att de va dags att bege sig hemåt då jag gärna ville landa lite hemma innan de va dags att bege sig till jobbet. Min farfar kom förbi en snabbis å plocka lite äpplen från vårt träd som farmor skulle göra äppelmos på👍 Blev en hel del lek med Theos köksgrejer å förberedde min middag innan klockan hade slagit 15.30 då de va dags att åka.
 
BTW, igår fick Theo sin andra syssling på älsklingens sida! En liten tös! Så otroligt sööt ❤
Blir bara mer å mer bebis sjuk när jag ser alla andra med sina små mirakel! 😍
 
 
 

Knatteskuttsidrott

Godmorgon 🌞-strålar !
Idag kändes det som om att man va uppe med tuppen. Efter en mysig kväll med älsklingen nät man kom hem från jobbet så kom vi inte i sängs förrän närmare halv 2. Vid halv 7 så kom Theo in å vägra somna om. Han låg å pilla i mitt ansikte å försökte öppna mina ögon. När han märkte att jag reagerade så börja han skratta. De va så irriterande men otroligt gulligt då jag älskar hans skratt haha😍
Käkade frukost å begav oss till Theos första idrotts pass med Knatteskutt. Det började kl.9 å kommer hålla igång i 10 lördagar framöver. Hans grupp va indelade i 2-4 åringar men måste säga att Theo va nästan störst i storlek haha. Han va väldigt försiktig till en början men efter ett tag så släppte han taget lite. Idag va det mest bus å olika lekar inomhus med bollar å olika rörelsestationer samt att Knatteskutts maskotten (kanin) kom på besök. Det va väldigt uppskattad från Theos sida å de blev en hel del skratt😁
Nästa vecka är det utomhus å ⚽ står på schemat.
 
Nu är klockan inte mer än 10.30 å hela familjen är på väg till Andys lekland i Skärholmen. Vi stod å valde mellan de å TomTits men Theo tyckte lekland så de va bara å lyssna ☺ Kul å hitta på något hela familjen innan jag måste bege mig till helgens kvällsjobb.
Lär bli massa lek å bus även på Andys å svårt att hinna med i hans fart (som vanligt) haha. Gäller att vi har någorlunda koll på tiden så de inte blir någon olycka där inne. Blir lite stökigt då, då de blir svårt å hitta exakt vart olyckan inträffa när man springer å hämtar papper😅
 
Hur ser eran lördag ut? ☺ Dela med er gärna!
Nöjd kille 😍
 
Fick denna påse + en vit t-shirt med samma tryck
Mina hjärtan❤

Tidsfördriv- 50 saker

1 Vad heter du? Zandra Linnéa Maria Kjelledal
2 Vänster eller högerhänt? Högerhänt
3 Sommar höst vinter eller vår? Sommar
4 Favorithögtid? Har ingen speciell. Mår som bäst när släkt å vänner e samlade. För Theos skull så skulle jag väl säga julafton eller hans födelsedag. Måste kanske säga min födelsedag också då jag å älsklingen även har vår förlovningsdag❤
5 Cola eller fanta? Cola
6 Donken eller Max? Donken 
7 Instagram eller Facebook? Hmm... måste nog säga instagram
8 Hur gammal är du? 23, fyller 24 den 18/10
9 Var bor du? I Södertälje med min underbara familj i ett kedjehus
10 Hårfärg? Just nu mörkbrun med lite rödkoppar nyans
11 Ögonfärg? Blågrå måste jag nog säga
12 Längd? 175 cm
13 Godis eller chips? Jätte svårt... Beror på vilket humör jag är på men för de mesta e de nog godis
14 Nämt tre saker på din att göra lista 1) Tvätta upp soffkuddfodralen 2) Putsa fönstrerna på framsidan 3) Gå igenom vår fys som står i torkrummet
15 Vad skulle du gjort utan din mobil? Köpa en ny 😝
16 Dumpat någon? Nja.. har bett om en paus men blev tillsammans med den killen igen efter några dagar sen gjorde han slut någon månad efter
17 Blivit dumpad? Ja varje gång bortsätt från den där pausen
18 Vad har du för någon mobil? Samsung S6
19 Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, lägga in lite i huset å spara lite extra till Theo samt shoppa
20 Favoritland? Thailand av de länder jag varit i
21 Vad gillar du mest med dig själv? Utseende mässigt- mina ögon, personligheten - omtänksam å tänker på alla andra i första hand
22 Vad gillar du minst...? Min vikt å att jag kan ses om "för snäll" ibland
23 Nämn två personer du inte skulle klara dig utan? De e väldigt många men Theo och älsklingen betyder allt för mig ❤
24 Ut o festa eller myskväll? Myskväll
25Tränar du? Ja men borde bli bättre på de
26 Hur mycket väger du? Inga kommentarer (dvs några kilon för mycket..)
27 Tatueringar? Ja en på vänster handled men fler kommer de bli
28 Percing? Naveln å öronen (ett respektive 3)
29 Favoritfärg? Blå
30 tobak eller alkohol ? Alkohol
31 Anledning att jag gick med i youtube? Är inte med
32 Rädslor? Att förlora de jag älskar e den största rädslan
33 Vilka instrument? Spelar inga men tycker att gitarr å piano är fint att lyssna på
34 Favoritraggningsreplik? Inget speciellt, de bästa e att bara vara sig själv
35 One direction eller the fooo? The Fooo om jag måste välja
36 Justin Bieber eller Manfred Erlandsson? Ingen, vem är Manfred Erlandsson förresten?
37 Hamburgare eller pizza? Måste nog säga pizza
38 Mamma eller pappa? Oj.. har alltid varit pappas lilla flicka men jag älskar dom lika mycket
39 Sommarklänning eller tubtop? Sommarklänning
40 Lakrits eller Laakrtits?  Lakrits
41 Vad gör du på fritiden? Umgås med familjen, träna, gärna hemma kvällar
42 Var föddes du? På Södertälje sjukhus
43 Var vill du bo? I en villa, men har väl egentligen inget drömställe
44 Framtida jobb? Lärare
45 Favoritartist? Har ingen speciell, lyssnar på allt
46 Favoritstad? Stockholm å Göteborg e väldigt fint
47 Gröna Lund eller Liseberg? Liseberg
48 Duscha eller bada? Bada
49 Vad skulle ja ta med till en öde ö? Min familj å mat
50 Favorit sak i mitt rum? Sängen å vår tavla som.vi förstorat upp sen Thailandsresan.
Denna bild har vi förstorat upp i sovrummet

Lugna kvällstimmar

Morgondagen kommer bli lite spännande! Theo ska iväg på sin första knatteidrotts lektion😁 Undra hur han kommer ställa dig till de. Att leka å träffa andra barn kommer inte vara något bekymmer men just de här med olika idrotter kommer bli roligt att se 😊
Annars (som de ser ut nu) så lär vi åka till något typ av lekland imorgon så Theo får springa av sig lite till. Ska bli grymt kul å uppskattat från skruttens sida.
Därefter blir de kvällsjobb.
 
Va har ni för roliga helg planer? 😁
 
Kvällens middag

Kvällsjobb

Vad har vi annars gjort idag?
Hmm... vakna av en inte så fräsch lukt runt 7.15 tiden. Theo hade fyllt blöjan med skit å de stank verkligen😅 Man kom snabbt upp på fötter kan jag ju erkänna haha. Duscha av honom å därefter käkade vi lite frukost innan de va dags att bege sig till dagis. Tog inte ens 2min idag. Så fort vi kom dit å satte på han sin jacka (den va glömd på dagis) så sprang han efter sin fröken å börja gräva i sandlådan. Blev även ett gympass på de med mamma. Innan jag hämtade skrutten igen så hann jag handla å ta in allting.
Älsklingen va hemma vid halv 2 å duktig som han e så tog han tag i gräsmattan å klippte den samt lite buskar.
Hann tyvärr inte mer än så innan jag skulle bege mig till jobbet😊
 

Räksmörgås

Arbets dagen gick väldigt fort trots att 11.5tim låter väldigt länge. Väl hemma efter en bra dag i 🌞-en så fick jag världens kram av Theo. Väldigt mysigt!
Tyvärr hade de skett en olycka på dagis idag. Den senaste 1.5v så har det blivit massa olyckor både hemma å på dagis. Vet inte riktigt va som cirkulerar i Theos huvud eller om det bara e så att han är så pass inne i allt lekande att han helt enkelt glömmer bort att gå på toaletten. Självklart kommer det ske olyckor fler gånger å de vore lite konstigt annars då han bara har gått utan blöja sen i somras. Håller tummarna att han kommer tillbaka till att han meddelar när han behöver gå på toaletten, mer för hans skull😊
 
Gjorde Theo ordning för sängen, nattade honom på max 10min å gjorde mig sedan ordning en kvällssmörgås framför idol. Blev en räksmörgås å en kopp vanilj te *mums*
För tillfället så är det Dessert mästarna på tv, men lär nog krypa till kojs alldeles strax då jag blir tvungen att cykla till jobbet imorgon, då älsklingen måste ha bilen till sin jobbutbildning. Måste lämna Theo strax efter halv 7 då de tar mellan 25-30min å cykla + att de e inte alltid som han springer iväg å leker direkt när man lämnar honom. Det är bra å ha lite extra tid på sig 😊
 
Nä nu blir de att förbereda väskan inför imorgon så man slipper böka med de imorgon 👍
 

Allt i allo tagen

Pizza eller hamburgare? 🍕 för de mesta

Favoritprogram på tv? Oj... Hmm... Jag har alltid följt idol å paradise hotel men jag skulle väl inte säga att det är favorit programmen. Måste nog säga någon typ av kriminalserie.

Midsommar eller julafton? Denna va svår.. Julafton just för att det blir en mysigare känsla i hemmet med alla julgrejer å tända ljus samt sällskapet å paketöppningen. Men midsommaren just för värmen (för hoppningsvis), dansa kring stången med familjen, å alla midsommarlekar vi har som tradition samt sällskapet. Det är mysigt på olika sätt.

Chips eller popcorn? Chips lätt

Kjol eller klänning? Beror på tillställning, men i vardags e de nog mer kjol men när jag ska iväg på kvällen eller någon middag så föredrar jag klännong

Mascara eller läppglans? Mascara

Favoritpodcast? Vet inte riktigt.. Får klura på den.

 

Frukost eller middag? Hotellfrukost annars så e jag mer en middagstjej

Vad spenderar jag mest pengar på? MAAAT!!! 

Kaffe eller Te? Te då jag aldrig har tyckt om kaffe

Vad är jag sämst på?
Engelska å data spelande 😂

Laga mat eller bli serverad mat? 
Både ock. Sen jag träffa älsklingen så har matlagningen blivit en del av min vardag å min mat uppskattas hemma, men det är alltid skönt å bli överraskad å slippa laga mat ibland.

Favoriträtt? Tacos e en sån maträtt jag skulle kunna leva på eller grillat

USA eller England? Aldrig varit i någon av dom länderna så vet inte

Mest minnesfulla resa? Måste nog säga Thailands resan med älsklingen, Theo, mina svärföräldrar, Mickes syster å hennes kille dec-jan år 2014-2015. Underbar resa å det va första utlandsresan gör mig å älsklingen som föräldrar❤

 

Mössa eller hatt? Mössa om jag måste välja men helst inget

Drömresemål? Resa jorden runt med min familj. Men Australien har alltid varit en dröm eller en saffarie/vildmarks resa. Vore häftigt!

Drinkar eller shots? Drinkar då jag inte tål shots (det slår till direkt)

Vad dricker jag helst utomlands? En kall öl eller någon god drink. Sen tycker jag alltid att nypressad juice e suveränt värma dagar.


Förväntningar denna vecka

Godmorgon på er!
 
Sitter nu vid köksbordet å käkar frukost med skrutten. Blev att han fick vara hemma från dagis idag då han fortfarande låg å sov när vi skulle gå😊 En hel dag med mamma e väl inte så tokigt de heller?
Älsklingen drog till gymmet vid 5 tiden då han skulle hinna köra ett pass innan jobbet.
Hur ser dagen annars ut? Ska träffa Hanni tillsammans med hennes 2 barn, Malte å Signe runt 14 tiden. Ska bli kul för våra grabbar att få träffas igen då de va flera månader sen 😊 Annar kommer de lite punkter här nedan som jag ser fram emot denna vecka:
 
* Eftersom jag skippa simningen nu i morse så blir de ett BodyCombat pass vid haöv 8 istället å sen en mysig kväll med älsklingen
* Förhoppningsvis så kommer vår elektriker (Mickes kusins pappa) denna vecka å ska kolla hur han ska kunna fixa elen ut till torkrummet så vi kommer vidare där.
* Jobb ons å tors kl.7.30-19
* Träningen på fre å sen någon timme med familjen innan jobbet kallar kl.16-23 (älsklingen slutar kl 13)
* Theos knatteidrott på lördag. Ska bli grymt kul å hänga med honom å se hur han leker med andra barn på idrottnivå. (2-4åringar i hans grupp)
* Jobb lör å sön kl.16-23 men innan dess så blir de två hel dagar med mina killar☺
Lättare frukost 
 
Knatteskutt för Theo

Måndag å en ny arbetsvecka väntar

Godkväll mina kära läsare!
Idag har dagen innehållit:
 
* Sovmorgon till 9
* Ett gympass (bröst- & biceps)
* 45 min promenad
* Tvättat
* Plockat undan lite hemma
* Lagat middag till älsklingen å Theo
 
Fick rycka in å jobba mellan kl.17-23. Vart inte så många lediga dagar sol de va tänkt men som jag sagt förut- "ställer gärna upp å jobbar om möjligheten finns".
 
Knappt 1 tim kvar av denna arbets dag. Imorgon blir de å lämna skrutten på dagis vis 9 tiden, dra till Sydpoolen för lite lättare gym som kommer avslutas med lite simning. Så himla skönt med simning då kroppen blir så avslappnad samtidigt som man verkligen tränar hela kroppen👍
 
Hoopas ni får en fortsatt trevlig start på denna vecka så hörs vi mer imorgon😁
Träna bort helgens sötsaker💪

Bio med min kärlek

Igår blev det sovmorgon till kl.10. Låg kvar i sängen till kl.11 eftersom älsklingen fortfarande låg å sov bredvid mig å de e så mysigt att bara ligga nära honom. Käkade lite lättare brunch å gjorde oss i ordning innan vi skulle hämta skrutten. Blev inte så jätte lång vistelse i Gnesta då vi skulle vidare till Järna där Theo skulle tillbringa natten hos sin mormor å morfar så jag å älsklingen kunde gå på bio som planerat å bara rå om varann + att svärmor behövde jobba vidare.
Älsklingen fick en kopp kaffe å fick chilla lite i soffan innan vi åkte vidare till Heron City. De va meningen att vi skulle käka där men ingen av oss va hungriga så vi tog en tripp på Mio då vi kollar efter ny soffa till vardagsrummet. Tog en fika å ingandla biosnackset innan de va dags att sätta sig i salongen.
Vi såg "War Dogs" & den va faktiskt väldigt bra. Det va en drama komedi å filmen höll sig verkligen till sig genré. Rekommenderas om man vill få sig ett gott skratt!
 
Väl hemma igen så blev de att vi käka ägg smörgås med varm oboy framför Arrow. Fastnade för den serien redan från start å varje avsnitt är lika spännande.
Blev att vi kröp till kojs runt 22.30 tiden å somnade även då i varandras famn på en gång❤
 
Denna helg har betytt väldigt mycket för mig. Inte bara för att vi va barnfria å fick rå om varann, utan också för att vi inte behövde ha koll på tiden stup i kvarten. Vi kunde gå ut å umgås med vänner, inte ha en direkt tid att passa när vi skulle hem, tidiga kvällar trots att vi hade möjlighet att vara uppe hela natten osv.
De bästa har ju självklart varit att jag har fått umgås med killen jag älskar på exakt samma sätt som innan vi blev föräldrar. Jag älskar, å då menar jag verkligen ÄLSKAR livet som mamma, älskar att just Theo är vår son å all tid med honom. Men man får verkligen inte glömma att man samtidigt är ett par, en pojk-& flickväns relation eller man å hustru. Tiden för varann måste man få in i vardagen trots familje livet, oavsett om de bara sker i 10min eller en helg.
Ni som är eller snart blir föräldrar, förstår mig säkert till fullo. Tiden för varann glöms bort lite. Fokuset hamnar på den nya familjemedlemmen å tiden bara rinner förbi om dagarna.
Mitt tips till er nyblivna föräldrar är att ta vara på all ledig tid för varann. När ert mirakel sover- kryp upp intill varann med en film eller vara käka en god middag ihop i lugn å ro. Det behövs å minst lilla stund ihop är guld värt❤
Bio snackset
"War Dogs"
Att få vara just din mamma är en gåva ovanför❤
Du sprider inte värme, glädje å kärlek till mig å din pappa, utan också för alla i vår omgivning ❤

Magisk lördagskväll med underbara vänner

Det blev en magisk lördagskväll med underbara vänner. När vi hade lämnat Theo hos sin farmor å begett oss hemåt så gjorde vi snabbt i ordning oss inför kvällen. Då älsklingen skulle gå förbi pizzerian å käka innan vi skulle ta bussen 15.08 så blev de rätt stressigt. Medan han beställde mat så fixade jag busskorten. Fick nästan slänga i oss pizzan (delade på en) & svepa cidern/ölen för att nästan springa till bussen. Vi hade 1min till godo när vi väl kom fram till busshållsplatsen. Älsklingen hämtade ut sitt gymkort innan vi satte oss vid Templet med varsin cider/öl. Tog 15.55 tåget å tillbringade den "lediga" tiden hos Hampus innan vi drog vidare till Gnesta Strand där vi skulle tillbringa hela kvällen.
 
Det blev massa musik, SKRATT (!!!!!!), glädjetårar, prat, skojigheter, små tävlingar som bl.a. armbrytning mellan grabbarna, god mat å massa dricka 🍺🍷🍸 Blev även att vi slängde ett öga på MMA matchen där Alexander Mauler Gustafsson skulle fighta (blev vinst).
Tiden gick så fort att vi nästan missa vårt tåg hem som gick 22.42. När klockan vart 22.30 så fick vi tacka för oss rätt snabbt å ge alla en varsin kram å därefter gå fort mot tåget. Vi smet t.o.m. från middagsbetalningen (endast maten) utan att vi tänkte på de😂 Älsklingen fick ett sms från Hampus att han tydligen fick våran nota också då vi redan hade gott haha.
 
Älsklingen somna så sött på tåget som vanligt, handen på mitt lår å musik i örat. Själv satt man med sin hand på hans å luta sig mot hans axel. Så mysigt❤
Tog taxi hem å kröp ner i sängen direkt. Somnade skedandes mot varandra på en gång ❤
Du är mitt liv, min livskamrat, min bästa vän! Älskar dig❤

Tatuerings- tagen

​1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem?

Jag har endast en tatuering (eller två, beroende på hur man ser de). Det står "Familiae" som betyder "Familj" på latin & en fyrklöver under (enligt mig hör de samman= en tatuering)

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du?

Den 4 jan 2013 tatuerade jag mig med älsklingen som stöd (vi hade inte bekräftat att vi va tillsammans än). Jag va drygt 20 år (fyllde den 18 okt 2012).

3. Symboliserar tatueringarna något särskilt? 

Texten "Familiae" betyder som jag nämnde "Familj" på latin och jag ville göra en tatuering som symboliserade just min familj. Fyrklövern symboliserar familjens antal medlemmar (ett blad för varje familjemedlem)🍀

4. Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig?

Pappa kunde väl egentligen inte säga något då han själv har tatuerat in mitt å brorsans namn på underarmen, men mamma däremot som aldrig har varit ett fan av de tyckte inte alls om de till en början. Men de har nog alltid vetat att jag velat haft en. När jag väl berätta va de skulle bli så gick de lite över till något positivt. Dock när den var klar så tyckte hon att fyrklövern vart för stor (den e inte stor för fem öre! Haha). Fick den i 20-års present av just mina föräldrar.

5. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad? 
 
 
Jag har alltid velat ha tatueringar då jag tycker att de  e grymt snyggt MEN jag har alltid varit rädd för de. För att jag inte skulle bli nöjd med den, att smärtan skulle ta över allt, att jag inte skulle passa i tatueringar osv.
När jag träffa älsklingen så blev jag mer inspirerad då han hade 2st (en text på revbenen å sen över bröstet) å de va hur snyggt dom helst! Rädslan vann jag över när jag väl hade bokat å fått tid samt att älsklingen hängde med som ett stöd.
 
6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa?
 
Vart vet jag inte riktigt å exakt vad vet jag heller inte. Däremot så VET jag att jag skulle vilja göra något som symboliserar Theo och hans syskon (den dagen han får de). Antinget ett varsin porträtt med namn, datum å tid eller ett syskonporträtt med namn, datum å tid. Eller så ska det vara en symbol (inget porträtt) som symboliserar dom men namn, datum å tid.
Det är väldigt svårt men någonting med mina barn iaf 😁 Lär nog inte göra någon ny tatuering förrän Theo har fått ett syskon så därför lär nästa bli något som symboliserat mitt liv ❤
 
Nu blev jag sugen, har mina läsare någon/några tatueringar? I så fall vad symboliserar dom 😊
Inte den bästa bilden men den får duga^^

Barnfria ❤

God förmiddag på er! Hoppas eran natt har varit bra? Det må jag säga att min har varit. Somna rätt så skapligt igår och fick sova hela natten utan att bli störd av en sons trippande steg mitt i natten. Han kom in i morse runt halv 7-7 vilket kändes som en sovmorgon ändå😊
Upp runt 9 tiden för att käka frukost, packa Theos väska då vi ska skjutsa honom till sin farmor vid 14 tiden, samt att vi nu ligger hela familjen på Theos golv å väntar på att maten ska bli klar (Theo älskar verkligen sina matgrejer till köket).
Blir en fortsatt lugn fm innan de e dags att bege sig hemifrån. Blir nog ett snabbt avsked hos Theos farmor innan vi ska hinna hem å förbereda oss för kvällen. Vi ska nämnligen tillbaka till Gnesta runt 16.30 tiden (ta tåget) för att fira hans polare som fyllde 25 år häromdagen. Blir å käka å dricka gott tillsammans med underbara människor 😊
 
Återkommer hur kvällen blev! Känner jag oss rätt så kommer det avslutas på bästa sätt iallafall med mys å serie tittande hemma med älsklingen innan vi kryper till kojs för en barnfri natt ❤
 
Va har ni för lördags planer?😊 Tell me!
 

5 år med körkort

Precis som inlägget innan så undrar jag vart tiden har tagit vägen. Fick ett sms av mamma tidigare idag där hon skrev "Tänk att det är 5 år sedan på dagen du kom hem med lappen där du hade klarat körkortet!".
När jag tänker efter så stämmer det alldeles utmärkt. Den 2 sep 2011 va den dagen jag lyckades ta körkort!🚗 Minns hur stolt jag va å lättad att kunna ta bilen när som helst å bara ut å åka! En helt annan frihet från allt. Slippa ha med mamma eller pappa när man skulle någonstans, till träningen, kompisarna eller vart man än skulle. Otroligt skönt!
 
Minns även hur stolt min lillebror va, hur stort det va för honom att just hans storasyster skjutsade å hämtade honom från skolan. Han kunde t.o.m. stanna kvar 3åmin extra bara för att få åka med mig hem. Han va så stolt å de värmer fortfarande så mycket i mitt syster hjärta❤
 
Känns på ett sätt väldigt konstigt att veta att jag får börja övningsköra med andra personer. Att just jag får vara handledare. Känns rätt så overkiigt men sant😊
 
Ni som har körkort, hur länge har ni haft de?  Åh ni som inte har, går ni i tankarna att skaffa? 😊 Berätta gärna!
 
 

Godmorgon fredag

Godmorgon fredag. Idag väntas det 11.5tim jobb som jag ser fram emot då jag inte kunde jobba i måndags pga sjukdom å har varit ledig tis-tors enligt schemat. Trivs som sagt både på jobbet å med kollegor.
Sen så ser jag fram emot en helg med älsklingen, barnfri. Som vi bara ska rå om varandra.
 
Blev nu ett väldigt kort inlägg men så får de bli ibland.
Ha de så bra nu då hörs vi lite senare 😊
 

Dagens status

Har även varit ledig idag så lämnade Theo som vanligt vid 9 å åkte till plantagen för att köpa lite ljung som jag sedan satte i en kruka utanför ytterdörren. Väldigt fint å välkomnande blev de👍
Älsklingen har länge sagt att jag borde ta tag i rabatten på baksidan så att den blir klar i år å så att de ser lite snyggare ut. Jag har även sagt till mig att det ska ske i år men latheten har kommit ivägen + glömskheten. IDAG blev rabatten äntligen klar å det blev väldigt snyggt! Må erkänna att det va jätte skönt å få de färdigt nu när hösten är på väg.
Klockan hade då hunnit blivit halv 1 å magen hade börjat småkurra. Blev väldigt lätt lunch med honungsmelon, proscitto skinka & 2st knäckebröds skivor med ost, framför tv'n.
Hämtade Theo å begav oss hemåt för att massa lek innan älsklingen kom hem. Käkade lite glass å jotdgubbar.
Började med maten direkt när älsklingen kom hem å tog med skrutten in i badrummet för lite bad. Blev stuvade makaroner med falukorv😊
Därefter kom min pappa å lillebror på besök. De hade tagit med sig mina gamla skolböcker från naprapathögskolan som jag ska gå igenom å lägga ut för försäljning då jag aldrig kommer ha någon användning för dom. Lite synd då man la ner några tusen på dom å så använde jag dom knappt. Lätt hänt när man inte väljer rätt utbildning från start!
Kolla upp priserna så man vet på ett ungefär till den dagen jag lägger ut böckerna. Resten av kvällen vart lugn framför tv'n, där jag sitter nu. Theo somna i soffan, som han gjort hela veckan. Så de blir å lägga över honom snart i sin säng å själv krypa till kojs.
 
Imorgon blir de jobb, kl 7.30-19 & därefter en lugn kväll med mina favoriter 😍 Bästa slutet på denna vecka å välkomnar en helg fritt från jobb. Det väntas en barnfri lördagskväll med älsklingens kompisar i Gnesta för att fira Rickard dom fyllde år häromdagen😊 På söndag blir de bii med älsklingen innan vi ska hänta skrutten. Bättre helg kan vi inte få❤
 
Hur ser era helg planer ut? ☺
Vad core mitt liv utan dig❤
Piffat upp ingången med lite ljung👍

RSS 2.0