Borta bra men hemma bäst

Har nu varit hemma i drygt 2 tim. Otroligt skönt att få krypa ner i sin egen säng trots att det alltid är skönt att komma hemifrån lite. Borta bra men hemma bäst!
 
Hur har helgen varit?
Vi kom ner till landet på em å fick hamburgare lunch direkt. Suuuper gott å mättade magen ordentligt. Theo lekte för fullt med sin kusin å de hade väldigt kul ihop😊
Gjorde i ordning vår stuga med bäddningen, medan Theo busade med sin farmor å älsklingen va ute å fiska med Micke (systerns kille). Ingen lycka denna dag.
Jätte trevlig em å kväll med trevligt sällskap. Kvällen avslutades med kräftskiva och mycket skratt. Som vanligt åt man så man höll på å spricka. Räkor å kräftor kan man äta hur mycket som helst av å de märks varje gång det är kräftskiva haha.
Kollade på "Sveriges bästa" innan jagmå älsklingen kröp ner i sängen å kolla på ett avsnitt av Arrow. Somnade som 2 stockar därefter.
Idag blev vi väckta halv 10 då de va frukost. Grabbarna drog ut å fiska i säkert 4tim innan de kom hem å va vrålhungriga. Vi tjejer gjorde i ordning i stugorna å packa ihop våra grejer då vi skulle fixa båten innan vi skulle bege oss hemåt. Har varit en lugn å mysig helg med mycket 🌞, men trots de så har jag frysigt massor. Hoppas jag klarar mig från sjukstugan. Har inte råd med det...
Nu blir de Arrow med älsklingen innan vi ska krypa till kojs❤
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0