Sammanfattning sen den 26:e! Not so good, i know...

Ansiktet - X

Kapten Röd - Ju mer dom spottarSom vanligt dåligt med uppdatering!
Tors 26/1: MALIN 20 år!!!!!!!!!!! :D GRATTIS SWEETIE!!! Löve you <3


Fre 27/1: TENTA - Övre extremitet!!!! Kändes lite bättre än väntat, men man vet aldrig i slutändan ändå.. Hoppas på de bästa, för de kändes som om att de va "rätt" frågor på tentan, som jag kände mig ganska säker på, men man ska väl inte hoppas alltför mkt eftersom jag aldrig har tur när de gäller mig själv.. hehe -.-'
När jag kom hem va det bara å fixa i ordning sig lite, för att sedan hänga med familjen till Hölö, till fam. Hägglund. Vi va tydligen bjudna på middag, å de va ett tag sen vi träffades. Det var mycket trevligt med mycket skratt och god mat + efterrätt! Åkte väl hem vid halv 12 någonting, och det blev att lägga sig nästan direkt för att orka.

Lör 28/1: Tog det lugnt hemma på förmiddagen innan det var dags att åka in till Södertälje, pga. flera olika anledningar.
      1. Mamma och Emil skulle klippa sig
      2. Vi skulle storhanda
      3. Skulle kolla på nya bh´ar till mig
      4. Gå på basket, Södertälje Kings - 08 Stockholm


Mamma å Emil blev snygga i håret, storhandlingen gick bra å jag fick 2st nya bh´ar vilket jag behöver :) Tack mamma för dom! Basketmatchen blev itne direkt en spännande match, utan det blev vinst med 30 p någonting till Kings, som nu ligger 1:a i serien :D grymt braaaaa!!!
Sedan blev de att vi begav oss hemåt för att ha en lugn och mysig hemmakväll framför tv´n. Mina planer för att gå ut blev inställda pga. min förkylning, men ärligt så va de rätt skönt. Behövde en helg fri!
Pappa laga en grym middag (köttgryta med pasta), å vi hade köpt snacks (godis å chips samt dip) som vi skulle ha till Gladiatorerna och lite andra program tittande som pappa hade spelat in. Det var mycket mysigt som jag tkr att vi borde ha betydligt oftare!!! Somnade gott den kvällen!

Sön 29/1: Tog det lugnt exakt hela dagen. Gjorde typ ingenting rent ut sagt, vilket va rätt skönt men samtidigt så vill man ju alltid ha ngt att göra :P Familjen tog en lång promenad runt Järna - riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Jag å mamma åkte sedan in till Täljehallen för att se på volleyboll match, Täljes herrarlag (därbland min polare David) som spelar i elitserien! Det var riktigt kul å se David spela igen. Har inte gjort det på 2 år :o inte okej! Måste göras oftare! Tyvärr forlorade dom med 3-0 i set, men dom siffrorna va inte rättvista. Tälje hade 2 av setten, men tappade i slutet. Bättre lycka nästa gång!!!! :D
Togdet sedan lugnt hemma med familjen å smsande med Bill & Michaela :)

Mån 30/1: Hel dag i skolan. Va rätt segt, iaf första 3 lektionerna då vi skulle sitta och lyssna på en lärare som pratade om forskning. Inte alls intressant enligt ngn i klassen, men de e tydligen en viktig kurs i utbildningen... Suck! Eftermiddagen gick väldigt fort tycker jag, vilket va riktigt skönt! :)
Tog det lugnt när man kom hem med familjen. Jag å Emil gjorde maten, vegetarisk lasagne - gott!!^Sedan vart de tv-tittande, innan de va dags för sängen!
Riktigt skönt å få veta att världens bästa hockeylag (SSK) tog 3 nya poäng mot serieledarna Örebro efter vinst med 3-0 på bortais!!! :D Grymt bra!
Pappa opererade äntligen sin axel idag oxå! Skönt att han nu ska slippa lida så fort ngn rör kroppsdelen!

Tisdag 31/1 (idag): Kan börja med att säga: FAAAAAAAAAAAN VA JAG HATAR SL!!!!!!!!!!!!! Jag tog bilen till Södertälje Hamn precis som vanligt, men när man väl hade parkerat så stod det säkert 50 pers utanför i trappen ner till bussarna. Varför då? ställde jag frågan till mig själv, men fick sedan svaret när jag väl kom till tågen - 06.54, 07.24 & 07.54 -tåget va inställda å ersättnignsbussar till Rönninge skulle anlända!!! Asså seriöst, de e fan inge snö eller någonting på spåren, varför ska det vara så himla svårt!?!?!?!? Självklart kom inte ersättnignsbussen förrän 07.10, å den kom man ju inte på eftersom ALLA trängdes... Nästa kom inte förrän 20 min senare (kl.07.30)... När man väl kom till Rönninge så skulle man då inte heller ha ngn tur: tåget som skulle passa in med bussen va inställt !! Så vi fick vänta på 08.02, som även det var 5 min försenat! Asså seriöst, där stod jag i Rönninge 08.07 när jag egentligen skulle ha varit i skolan kl.8. Kul att man kom 09.20 till skolan när man börjar 08.30 å hade en obligatorisk lektion... -.-' Blir så himla irriterad!! Det e samma visa varje år, "vi lovar mindre förseningar och att tågen är bättre utrustade" men de kan aldrig hålla det dom säger! SURT!!!!
Dagen i skolan gick rätt snabbt eftersom jag slutade 11.15. Självklart strulade sl på vägen hem oxå, men då hade man lite mer tålamod. Jag skulle bara till gymmet ändå, inget direkt att passa, men självklart irriterande ändå... -.-'  Sprang ute i kylan i ca.6-6,5km som uppvärmning (lugnt tempo) å sedan styrka till kl.16.10. Träffade även Bill där, precis innan jag skulle dra. Alltid lika trevligt att prata lite ! :)
Drog hem å skrev klart mitt CV som ska skickas in för sommarjobb. Hoppas på det bästa, eftersom det itne kommer bli så mkt jobbande på Stadium!
Kollar nu på "Mot alla odds". Väldigt bra program faktiskt. Sen blir de å slagga för att orka med en skoldag från 8.30-19.00 imorgon. Vi ska vara på skolans klinik imorgon vilket gör att vi slutar sent.

Puss å kram på er alla läsare!
Tack för att ni orkar läsa allt skrivande, även om det inte alltid e ngt intressant, hehe!!
<3


Så tomt , så ensamt


Kom på att jag har varit jävligt dålig på att lägga in lite musik i mellan åt, eller i inläggen på säkert den senaste månaden, om de nu inte e ännu längre :o
Ska förbättras!!!!

Laleh - Ängeln i rummet
 

Inför det sista...


Sov 11 immar i natt, lika skönt som igår.
Äntligen så att man kan sova ut, men tyvärr e de i fel tajming eftersom jag har tenta imorgon, vilket går skit...  Vill verkligen inte, å har inte orken... så vi får helt å hållet se hur det går...
Fick tillbaka en omtenta igår - CHECK!! :D så himla skönt!

I skolan hade vi bara 3lektioner idag, d.v.s halvdag - började halv 1 å slutade 15.15. Tog sällskap med Örjan, en klasskompis från Norge, hem eller ah till Flempan där han skulle av. Fick sedan skjuts hem av pappa som stod å väntade vid Järna station efter att ha handlat. Åt middag nästan direkt å sitter nu här å borde plugga som vanligt.. Ska bara slänga in detta inlägg å sedan fortätta.
Förstår mig inte på mig själv egentligen, jag vill det här mer än så himla mycket, men ändå så har jag inte motivationen inne till att ta tag i läxorna... sjukt tråkigt..
Sitter nu å chattar lite med Bill på fb i mellan åt eftersom han jobbar å jag pluggar. Har fått ett nytt smeknämn av honom "FÅGELBEBIS" haha :P   hans motivering: de blir lätt sjuka å du verkar vara likadan ^^
haha så gulligt, men väldigt förvånande när han skrev "hur mår du fågelbebis? :)"

Nä nu blir de å ta tag i pluggandet, innan de e dags för sängen igen. Imorgon blir de då ingen sov morgon så bäst å vara pigg, eller ah någorlunda iaf...
Vi hörs nog om en stund igen, men ha det så bra så länge!
Puss å kram<3


Hatar å vara sjuk, seriöst...

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!
gud jag hatar verkligen å vara sjuk... finns inget värre när man har så mkt man ska hinna med, både i skolväg, träningsväg å mkt annat...
Igår kände jag mig hängig, frös som aldrig förr, kallsvettades, spänningshuvudvärk vid tinningen, illamående å ståpäls över hela kroppen... Tog mig hem själv, å vi fick främmande av mammas moster å hennes man. De va trevligt att få träffa dom igen :) dock va jag nog inte så mkt till sällskap...
gick å la mig vid 21 tiden, med feber, både långärmad pyjamas, strumpor, tjocktröja, värmekudde, filt, tjockt täcke, elementet på å en nallebjörn som man låg å kramade - ändå så frös jag extremt mkt! :(
somnade nästan på en gång!

Sov i 12.5 tim! hur skönt som helst å de händer väldigt sällan, vet inte när de hände sist!
Nu mådde jag iofs dåligt, men ändå.
Skulle egentligen inte ha dragit till skolan med dom symtomen, men kan inte missa ngt i skolan så fick släpa mig dit ändå. När jag kom till Järna station såg jag att tåget va 15-20 min försenat. När vi sedan kom till Södertälje Hamn hade vi missat Stockholmståget så vi fick vänta på nästa som gick ytterligare 20-25 min senare. Vi åkteifrån hamn den tiden då jag brukar vara inne i Sthlm.. så typiskt..
Kom till skolan 10 min försent å ändå så åkte jag 2tim innan jag egentligen skulle ha börjat... Tur att jag inte missade ngt speciellt ! Dagen gick relativt snabbt, som tur va.
När jag kom hem va de bara å sätta sig vid skrivbordet med läxböckerna å börja plugga till tentan på fredag. Får se hur de går, just nu känns de verkligen sm om jag har noll koll på någonting... seriöst...
Nu sitter familjen å kollar på 112 - På liv och död!
Jätte intressant program, verkligen!!
Snart blir de å slagga för min del, så de blir närmare 12 timmar sömn i natt igen. Vore skönt för har ett antal timmar som jag behöver ta igen.
Börjar inte förrän halv 1 imorgon oxå, vilket e skönt :)

Ni får ha det så bra, tills vi hörs nästa gång! :)
puss å kram<3


BTW, VÄRLDENS BÄSTA BARNDOMSVÄN, MALIN, FYLLER 20 ÅR IMORGON!!!! :D
SYSTEMET!! SNACKA OM ATT MAN SER FRAM EMOT DE! HEHE
STOOOOOOORT GRATTIS GUMMAN!!!
ÄLSKAR DIG ENORMT MKT!! <3<3Love is just a word until someone comes and gives it a sense, and you give me just that loveMiss you more than I ever done before!
I missing apart in my life and that´s you and your love...
My feelings for you are so strong that I can´t describe them for you,
even if you are the only one for me!
I miss your hugs, your lips on mine, your hand on my cheek and how you look at me so lovingly...
I miss your body and how you touched me...
Like I said, I can´t describe how much I really likes and love you...
You mean everything for me, and you knw who you are...

Please don´t leave me here, i need you...
<3<3<3<3
Rubrik saknas..

Kan börja med att kommentera att det FÖRRA INLÄGGET, skrev jag i igår (söndag) inte idag!!!Dagens händelser/schema:

kl.06.15  = alarmet ringde
kl.06.50  = åkte till gymmet
kl.08.55  = duschade + basta
kl.09.45  = tog bussen till Östertälje
kl.10.12  = tåget till Sthlm
kl.11.15  = Tog bussen från Tekniska högkolan till skolan
kl.11.30  = Åt lunch å pluggade lite
kl.12.30  = Böjrade skolan, lektionerna - fysiologi
kl.15.15  = Slutade skolan, å åkte hem
kl.16.46  = Tog buss 753 Hovsjö ifrån Centralen
kl.16.55  = Hoppade av vid Vidbergen å gick till Gröndal
kl.17.40  = Åkte hem med pappa å Emil. Träffade även min farbror Micke som tränade.
kl.18.00  = Hemma, satte mig i pluggade
kl.18.30  = Middag
Nu          = Sitter å pluggar, kollar fb å bloggar

Hände inget speciellt idag, så de vart en kort sammanfattning, inga direkta detaljer!
SNÖÖÖÖÖSTOOOOORM!!!! :o


Idag vaknade man upp av att Mikaela och Linda låg å pratade med varandra å skrattade om gårdagens kväll å händelser! haha. En helt grym kväll/natt för oss alla tre, men samtidigt lite ångest (inga kommentarer)! Låg kvar i soffan tills klockan blev 11.40 å skrev lite med Bill på fb, innan jag gick upp för att äta frukost å fixa i ordning mig lite grann så att man slapp se ut som ett spöke när man skulle ta bussen hem ^^ haha
Tyvärr mådde Mikaela å Linda jätte dåligt å va så himla bakfulla, jag däremot klarade mig utan ngn baksmälla vilket jag ärligt tkr va konstigt för jag drack nästan lika mkt å jag e den som e mint van med alkohol :s    hmm... konstigt, men väldigt skönt så jag klagar inte haha!
Kom hem vid 13.30 någonting å satte mig med tenta plugget direkt även om jag va hur trött som helst, men de har man bara sig själv att skylla efter en grym ute kväll med de bästa! + att man låg å messade/skrev med Bill å Alexander innan man somnade ;P
Skyndade mig sedan till träningen. Dock blev man stoppad av snöstormen å av en traktor -.-'
Snöstormen gjorde så att man inte såg någonting + att man inte kunde köra om ngn bil. Traktorn körde hur långsamt som helst, långsammare än vanligt pga. vädret... -.-'
Ingen tur alls med vädret å med resan till Nykvarn. Brukar ta 15min ungefär i vanliga fall, nu tog det 40 min :o å jag kom 15 min för sent tack vare de.. -.-' tur att jag "bara" missade uppvärmningen, vilket itne va bra egentligen men ändå...
Träningen va jätte lugn för min del eftersom jag fick stå hela träningen medan de andra sprang sig trötta, vilket jag oxå hade velat gjort.. Fick göra det i slutet när vi skulle träna kondition å fys!!! Riktigt kul :D men de märks att hela laget behöver få upp sin kondition, då e även jag inräknad!
Åkte sedan hem, kottade uppfarten åt pappa så att han skulle kunna köra upp där, plockade ur diskmaskinen å hängde upp tvätten - DUKTIGT av mig!!!! Berömmer mig själv eftersom jag inte ens blev tillsagd till att göra de! haha. Resten av familjen va hos mormor å morfar på middag.
Somnade reletivt tidigt! Skönt !


Ett steg närmare drömmen


I fredags hände det inget speciellt. Hade tänkt å tränat innan jag började när kände mig så himla trött när alarmet ringde kvart över 6, så bestämde mig för att lägga mig igen å sova i 3tim till. Har nämnligen inte sovit så jätte bra denna vecka å har ingen aning om vad de kan bero på. SÅ de kändes ärligt väldigt skönt å kunna lägga sig i sängen igen, ställa om alarmet å vet a att man kan gå upp halv 10 istället. Fick skjuts av mamma till tåget å tog sedan sällskap med Mickis å Peo till Rönninge där dom skulle av medan ja skulle fortsätta till Sthlm. Vi hade bara praktiska lektioner vilket gick ut på å inspektera å göra lite undersökningsmetoder på varandra :) NU BÖRJAR MAN KÄNNA ATT DET NÄRMAR SIG KLINIKEN!!!!! :D
Åkte sedan hem med pappa å satte mig å pluggade lite, innan de va dags för mat å sedan tv-tittande med familjen. Blev "The voice Sverige" å sedan filmen Rockstar.

Igår (lördag) va det att man inte fick sova så jätte länge eftersom jag skulle köra in bilen till Scanias verkstad där pappa skulle fixa ngt både på den lilla gröna bilen å den stora blåa, vid halv 10 tiden - suck!
Åkte sedan hem å pluggade lite innan jag tog bussen in till stan för att gå på basket match med familjen. Telge (damerna) förlorade tyvärr med 11p medan herrarna vann med 19p (det var dubbelmöte). Bra pelat till båda lagen!
Åkte sedan hem till fam. Dahlqvist för att fira pappan i huset, min bästis haha. Vi åt pizza å hade de allmänt trevligt tillsammans, som en enda stor familj. Jag å Madde kollade på Lejonkungen inna ndet var dags för gladiatorerna! GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! SERIÖST!! <3 The lionking in my heart <3
Blev sedan att jag drog hem till Linda vid 21.15 för att förkröka lite innan vi skulle dra ner till The Strip för att festa, dansa å ha grymt kul!!!! Träffade hur många som helst i kön som e helt underbara personer :) Träffade även Linnéa å hennes sambo Marcus, riktigt kul faktiskt :) De mest frustrerande va att vi fick stå i kön i över 1h :o men de va bara å släppa loss när man väl kom in, grymt kul :D Skulle ha träffat en som heter Alexander men han orkade inte stå i kön så de drog ngn annanstans :P
Blev nog lite mkt kanske, hehe (A) Träffade även Bill å hans polare, Joakim, Calle, Niclas, Filip, Emma, Pontus, Linnéa, Lisa m. polare, Madicken å hur många fler underbara personer på dansgolvet! så underbart att träffa så pass många på ett å samma ställen!!
Jag, Mikaela å Linda tog sedan 02.37 bussen hem till Linda för att slagga där. Gjorde i ordning oss till sängen/soffan, men istället för att somna låg vi å babblade på som aldrig förr :P haha lite kul! Jag låg även å skrev på fb med Bill å sms med Alexander, innan jag somnade på soffan.Lite hit & dit inlägg om allt möjligt


Allmänt:
1. Vad heter du?
Zandra Kjelledal
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja?
Vet inte
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
Anton, om jag hade blivit en kille, annars vet jag inte
4. Vilket stjärntecken är du?
Vågen
5. Vilken årgång är du?
1992
6. Vart bor du?
Järna
7. Bott utomlands?
Nej
8. Flyttat antal gånger?
2 ggr (men minns bara den senaste
9. Vart skulle du vilja bo?
Vart som helst i en lägenhet med ngn jag älskar å verkligen tycker om
10. Vilken skolklass?
Första året på naprapathögskolan i Sthlm
11. Vad vill du bli när du blir äldre?
Naprapat (& massör), för att jag vill kunna hjälpa andra individer när de väl behöver det

Favoriter:
1.
Filmer?
oj, jag vet inte. Gröna milen, the blind side m.m.
2. Låtar?
oj... ehm det finns så många
3. Årstider?
sommar.
4. Mat och dryck?
Tacos, grillat, potatisgratäng, sallad m.m.    Cider som dryck
5. Djur?
hund å delfin
6. Färg?
blå
7. Parfym?
Vet inte riktigt, men använder Sarah Jessica Parker´s perfym nu
8. Tv-program?
Har många
9. Ämne i skolan?
massage
10. Sysselsättning?
fotboll (spela själv å kolla), kolla på hockey, festa, umgås med vänner osv :)

Kläder:
1. Vad använder du just nu för jacka?
en blå dunjacak å en blå everest jacka
2. Vad använder du just nu för skor?
ett par högre svarta stövla och ett par låga svarta
3. Favoritfärg på kläder?
vet inte, svart å ngt färgglatt
4. Favoritmaterial på kläder?
öh, bomull?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha nu?
snygga leggings å ngn snygg tröja
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
inte så mycket
7. Favoritmärke?
typ Gina Tricot

Blandat:
1.
Vad heter din morfar?
Åke
2. Vad har du i din...
a)
Jackficka just nu? busskort, hänglås + nyckel, kvitton, läppglans, tuggummi typ
b) Skolväska? Böcker, pennskrin, frukt, en mapp, plånboken, en loka flaska typ
c) handväskan? ingenting just nu
3. Vad är du beroende av?
kärlek
4. Vilket land kommer du ifrån?
Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du?
ingen koll på vad den heter
6. Vad tror du på?
ingenting
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
är döpt och konfirmerad i svenska kyrkan, men inget mer än det
8. Vad köpte du senast?
en macka
9. Har du nåt husdjur?
nej men haft en kanin
10. Vad bor du i?
villa

Grejer:
1. Plånbok:
en rosa/svart
2. Tandborste:
en blå
3. Smycken:
örhängen, halsband, ringar, navelpiercing
4. Solglasögon:
ett par svart/bruna
5. Underkläder:
boxer, string, hotpants
6. Nagellack:
färgglada eller mörka


Ännu en vecka har snart gått, snacka om att tiden går fort.. Önska bara att tiden hade varit med dig...


Blev inte att man kom i säng den tiden man hade räknat med.
Eller jag hamna i sängen, men låg å skrev lite med Bill å en som heter Alexander, så klockan hann väl bli halv 1 någonting trots allt... Inte bra...
Somnade på tåget upp till skolan, men som tur va så vaknade jag till när de ropade "Nästa Stockholm Central", annars hade jag väl hamnat i Märsta ^^
Kom till skolan 1 hel timme innan vi börja så la mig bekvämt i en av sofforna å halv sov - så himla skönt! haha. Man vakna till när alla elever började komma.
Hade bara teoretiska lektioner på hela förmiddagen å sedan lite praktiska lektioner på eftermiddagen (vi skulle undersöka varandra).
Åkte med pappa hem å sitter nu här vid datorn, när jag som vanligt borde plugga...
Tenta nästa fredag... Inget jag ser fram emot direkt...
Räcker med att livet är upp och ner, inte alls som jag vill ha de...
Hade jag haft dig i mitt liv, hade jag klarat mig, då hade de varit perfekt oavsett allting annat runt omkring... Men som det verkar vara nu så får det förbli den underbaraste å finaste drömmen ngn kan ha... <3

Miss you, and you know who you are..
<3


Come and get me... or wait, just if you really mean it and I feel the same...Idag började jag inte förrän halv 1, men tillbringade min tid på gymmet från kl.7-9 (dusch efteråt som inte e inräknad). Tog sedan bussen till Östertälje å därefter tåget till Sthlm. Hade gott om tid på mig när jag väl kom till skolan, en hel timme. Vi hade idag BARA hjärt - & lungräddning´s lektion idag. Det är den kortaste kursen på denna utbildning - 3tim undervisning! Riktigt skönt med någonting som e kort, haha.
Det var väldigt intressant att lyssna på läraren, när han berättade om olika händelser å lite allmänt om vissa sjukdomar å vad han själv har varit med om. Läraren gick på skolan för 4 år sedan (dvs. e naprapat), jobbar som en ambulansman å har jobbat på SOS. Han har erfarenhet om svåra å lite lättare olyckor. Han berätta lite om vissa olyckor som han varit med om och hjälpa människor. RITKIGT INTRESSANT å han va grym på att undervisa. Man fick lixom in allting det han sa. Efter nästan 2,5tim teoretiskt, fick vi köra det praktiska (vilket jag redan har lärt/gjort på gymnasiumet). Vi fick till oss hur vi skulle hjälpa människor som va medvetslösa (stabilt sidoläge, mun mot mun metoden osv). Vi fick självklart testa på dockor.
Denna lektion va nog den intressantaste lektionen på väldigt länge! Helt klart värt att vara i skolan idag, iofs obligatoriskt lektion, men ändå!

Åkte sedan hem med pappa. Har nu suttit å nästan pluggat hela tiden sen jag kommit hem, eller ah "nästan". Pratade med Linnéa i över 1 tim å har även ätit där i mellan samt suttit vid fb å här vid bloggen. Hehe fy mig!! Nä nu blir de snart å bröja plugga igen, för de gäller å lägga sig i tid ikväll så att man orkar med en hel dag i skolan imorgon :)

Puss å kram <3


When you tell me that you love me

Lång sammanfattning från i fredags!


I fredags blev maten väldigt lyckad! Grymt ! Umgicks sedan med familjen, spelade lite wii å kollade på The voice Sverige. Därefter blev det att vi kollade på filmen "hur man förlorar en kille på 10 dagar" eller ngt sånt^^ Helt okej faktiskt! Blev sedan att lägga sig eftersom chefen ringde å frågade om jag kunde jobba på lördagen vilket jag tackade ja till, eftersom jag inte har så mkt tider.

Lördag: PAPPA 44år gammal!!!! GRATTIS ÄLSKAR DIG :*<3 Firade pappa på morgonen med familjen innan jag blev tvungen att ta tåget in till stn för att jobba. Gick väldigt bra, men för mesta delen va de helt dött i butiken, eller ah typ 10 kunder max åt gången, vilket gjorde att tiden gick väldigt långsamt fram. Sista timmen kändes som en evighet. Tog sedan bilen upp till Täljehallen där Telges match va i full gång. Blev mer en rysare än vad det egentligen borde ha blivit, men det gäller som sagt att hålla tätt hela matchen igenom å inte tappa greppet om sin ledning. Blev tillslut vinst för Telge.
Familjen åkte sedan till en mongolisk restaurang på Nygatan, för att äta middag. Snacka om mkt å god mat! Rullade därifrån kändes de som. Vi åt tills vi sprack, haha. Vi fick välja/mixa ihop våran egen buffé; thailänskt, mongoliskt, japanskt, kinesiskt å ngt mer. JÄTTE GOTT VERKLIGEN!!!!
Fick sedan skjuts till Linda där jag skulle sova. Vi förkrökade med lite kex å vitlöks-&kantarellost, innan vi blev tvungna att springa till bussen. Där träffade vi även Robin å Filip. Vi satte oss inne på O´Learys för att vänta på de andra. Pontus, Michaela, Mikaela, Linnéa å ngn till kom sedan å satte sig vid oss å bra snackade skit innan vi drog in till The Stripp för att festa loss. HADE GRYMT KUL HELA KVÄLLEN, även om de inte blev så jätte mkt drickande för mig, vilket ändå va skönt. Blev även uppdragen på strippstången, haha lite kul! när klockan blev 02.37 tog vi bussen hem till Linda för attsedan lägga oss direkt. Vi va grymt trötta båda två, + att hon skulle iväg å jobba sen tidigt på söndag morgon. Somnade som stockar efter att ha legat å pratat i 1 tim typ ^^
   

Söndag: Gick upp å åt frukost med Linda, men kröp sedan ner i sängen igen när hon åkte till jobbet. Plötsligt ringde de på dörren, när jag precis hade somnat in i mina drömmar igen. Vem fan ringer på 4ggr, knackar/bankar på dörren säkert 6-8ggr å ringer på igen, trots att ingen öppnar?!?!? Öppnade tillslut dörren även om jag bara stod i nattlinne. De va tydligen Lindas ex som skulle prata med Linda å hämta sitt halsband som Linda har haft i sen i somras. Han bara klampade in i lägenheten när jag sa att Linda inte va hemma utan på jobbet. Han drog efter 10min typ. Fick äntligen krypa till kojs igen, dock ringde alarmet 2tim senare för attj agskulle börj göra mig i ordning för att sedan bli hämtad av mormor & morfar. Lämnade Lindas nyckel på hennes jobb å begav oss sedan hem igen. Vi skulle nämligen fira min älskade pappa med släkten å vänner till familjen. Ja jävligt trött å inte den trevligaste till mamma men äh skit samma. God mat å fika! Drog sedan på min första fotbollsträning sen vi hade avslutning i slutet av september eller ngt sånt^^ Gick bra, men inte så värst jobbigt... Åkte sedan hem å tog det lugnt innan det var dags att sova.


Måndag: Började skolan halv 1, men blev tvungen att åka förbi Scanias hälsocenter för att ta lite prover, eftersom jag känner att kroppen inte ar återhämtat sig sen jag va sjuk å de va lixom sista november till den 4 dec någonting... :o  Blev tillslut 4 olika sorters prover... Tog sedan tåget till skolan å väntade på att vi skulle börja. Slutade 15.15. Åkte till Linda direkt efter. Hon bjöd nämligen på middag :D Grymt gott va de! å kul att träffa alla igen, Linnéa, Linnéa och Mikaela :) Hade jätte kul tsm, å de blev mkt prat å skratt!! FLER AV DESSA KVÄLLAR TACK!!! <3 Åkte hem å somnade nästan på en gång!Tisdag: Hade heldag i skolan. Va rätt jobbigt, eftersom man inte riktigt va van vid de efter att bara ha haft halvdagar i nästan över 1 månades tid (2v innan jul å sen efter). Men gick bra ändå. Efter skolan blev de att man tog bilen till gymmet för att komma igång innan de va dags för att åka hem å plugga. Träffade först Bill där å sedan Totta (Tommie) :) Grymt kul å se dom båda! Snälla som två nallebjörnar, haha :)
Blev dock bara en 30-40min träning för de va smockat på gymmet, man fick verkligen inte plats med att göra någonting = inge vidare effekt på träningen. Åkte hem, duscha, åt, plugga å sedan gick å la mig. Låg å skrev lite med Bill via fb innan jag somna.


 

 

 


Fredagen den 13:e, vad kommer hända för konstigt/fel idag då..?


Torsdag: LEDIGA!!!!! Skjutsade in mamma och brorsan till kvart över 8, och drog sedan till gymmet ett tag innan det vart att åka hem igen och plugga satan inför morgondagens tenta. Tyvärr blev det inte så mkt pluggande som jag hade hoppats på, men jag börjar bli van att jag kommer igång sent på kvällen istället för mitt på dagen/morgonen... Så typiskt mig! Blev istället tv tittande, å vad jag kollade på vet jag inte, förutom gladiatorerna som pappa hade spelat in från i lördags och halva Titanic. Snacka om att den filmen e bland de bästa! Blir tårögd varje gång jag ser den...
När resten av familjen kom hem vid 17 tiden någonting vart de bara å ta det lugnt, eller ah jag skulle som sagt ha pluggat men det blev att ta det lugnt upp på mitt rum istället...Det var sedan dags för middag vid halv 9 någonting, för att hela familjen skulle kolla på "Biggest Loser Sverige". Blir även lite tårögd av att kolla på de programmet. Gick å la mig nästan på en gång, men somnade inte förrän närmare 2-2.30 tiden.. Kul att alarmet sedan skulle ringa halv 6...


Fredag (idag): IDAG E DE FREDAGEN DEN 13:E.. :o   Den här dagen har aldrig varit ngn dag för mig, det är alltid någonting som inte går rätt till just på denna dagen... Händer iofs inte ofta då det går min väg, men de brukar vara värre nu..  Kul att man hade massage tenta idag oxå, teoretiska delen (de jag skulle ha pluggat till..). Skiiiiiiit nervös inför tentan, men efteråt gick det betydligt bättre än vad jag hade trott. Så hoppas på ett Godkänt prov när jag får tillbaka det om 3v eller ngt sånt. Tog sedan sällskap hem med Mathias, och pratade som vanligt om allt möjligt. Tog sedan bilen från hamn hem till mormor å morfar, för att hälsa på dem ett tag. Dock blev det typ bara 20 min för därefter blev jag tvungen att åka till Vackstanäs för att hämta upp brorsan som slutade för dagen. Begav oss hemåt. Hämtade upp mamma för att sedan åka å köpa ngt litet till pappa, som fyller 44 år imorgon!! <3
Har städat hemma å bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Ser fram emot en pluggfri helg och en helt underbar helg med de underbaraste (Linda, Pontus, Michaela + nga fler)!! <3 LÄNGTAR!!!!
Snart blir det för mig å Emil att laga middag, behöver dock bara resten av ingredienserna som våra päron skulle åka iväg å handla ^^ Det bjuds på pastagratäng! MUMS!


Jag å tenta plugg ^^Vill bara att de ska bli som förr...


Söndag: plugga hela dagen, även om det blev lite till och från emellan åt, samt försökte bara å ta det lugnt med musiken på rätt så hög nivå. Bråkade även rejält med mamma, inget jag vill gå in på här... Mådde skit efter de ... Kunde därmed knapppt sova ngt... Hann även prata med Linnéa och Linda ett par gånger i mobilen innan jag väl slöt ögonen för nga timmars sömn...

Måndag: Massage lektion i skolan, gick igenom lite idrotsmassage (mer kraft i greppen å snabbare rörelser) samt lite tekniker som man skulle tänka på inför den praktiska tentan. Drog direkt till gymmet efteråt å pumpade mina s.k. muskler. Sprang i 20 min å cyklade i 20 min som uppvärmning å körde styrka efteråt innan jag sedan drog hem för att fortsätta plugga. Träffade även Bill på gymmet. Snacka omatt de va ett bra tag sen sist. Måste ha varit den kvällen då vi sa hejdå till Martin å Hampus i Sthlm. Riktigt kul :) Pluggade hela kvällen å kollade även lite på tv, innan de va dags för att sova för att orka upp på morgonen. Mamma hade däremot inte hört av sig ngt varken till mig eller pappa, mer än att hon inte skulle komma hem efter jobbet..

Tisdag: Ledig ifrån skolan, eller ah typ. Vi hade en igentagningsdag i skolan som inte va obligatorisk. Kände att jag behövde vara hemma å plugga till det teoretiska provet istället för det praktiska. Skjutsade pappa till jobbet å åkte sedan till gymmet. Gymmade från kl.7.15-9.30 någonting. Sprang i 40 min å cyklade i 20 min som "uppvärmning" å körde styrka efteråt innan jag sedan drog hem för att fortsätta plugga. Åkte hem, hoppa in i duschen (jävligt skönt, hehe). Sprang i 40 min å cyklade i 20 min som "uppvärmning" å körde styrka efteråt innan jag sedan drog hem för att fortsätta plugga. Blev även en hel del tv-tittande - inte helt okej egentligen. Tog det lugnt när resten av familjen (pappa å Emil) kom hem. Kollade på HV17-Timrå matchen, å hyllningen till Stefan Liv <3    När mamma sedan kom hem vid 21 tiden någonting hade vi ett familje prat, för att reda ut olika saker å även försöka komma på hur vi ska bli en enda stor familj igen samt hur vi ska kunna bli den familj som vi va för flera år sedan... Känns lixom inte som om att vi e ngn familj längre tanke på alla rejäla bråk vi har, nästan 24/7... Antingen e de jag å mamma (oftast e de vi) som bråkar rejält, eller så e de föräldrarna emellan, eller så e de Emil som e "problemet"... Orkar lixom inte.. Vi kom fram med nga lösningar å hoppas att de kommer hjälpa oss...
ÄLSKAR VERKLIGEN HELA FAMILJEN, men ibland blir de bara för mkt...

Onsdak (idag): PRAKTISKA MASSAGEPROVET!!!!!! Började halv 1 - riktigt skönt. De som även va väldigt skönt va att vi skulle bli av med ena massage tentan. Jag masserade med en som heter Erik. Sköna med de hela va att vi skulle massera varandra i en hel timme, dvs. jag skulle ge Erik 1tim massage å han mig likaså. Hur skönt som helst. Å det bästa av allt - ALLA I KLASSEN BLEV GODKÄNDA!!! :D inte så svårt egentligen men ändå! Kom hem från skolan vid 17.45 någonting å missade därmed min fotbollsträning... Har nu suttit å pluggat sen jag kom hem, så ska ner å umgås med familjen lite samt kolla på Biggest Loser Sverige. Min å mammas gamla arbetskamrat e me där (Daniel). Kommer bli kul å se :)
Nej men nu har programmet börjat, vi hörs!
Puss å kram <3


Underbar kväll hos den bästa <3


Igår ringde mamma in mig för att jobba.
Började kl.11-16.30.
Vi stängde egentligen vid 16 men kassan strulade precis när vi skulle göra en avstämning,
så typiskt när jag ska bort. Alltid så, å de kommenterade mamma oxå, haha.
Åkte hem å gjorde i ordning mig för att sedan ta bilen hem till Linda.
Hon skulle nämnligen ha en inflyttningsfest å sedan utgång vid 23 tiden någonting.
Åkte förbi Ica på vägen å köpte henne en liten inflyttningsblomma.
När jag kom till henne hade Linnéa redan kommit.
Vi gick till affären å handlade till maten - tacos.
Vi alla hjälpe till med maten å det blev lyckat (hehe svårt å misslyckas med tacos lixom) xD
Jätte gott blev de iaf!
De andra drack å hade de oligt, jag hade kul men fick nöja mig med läsk eftersom jag va chaffis för kvällen.
Drog ut vid 23 tiden.
Hade gryyyyyyyyyyyyymt kul hela kvällen å träffade både Niclas, Filip, Johan, Daffy (lindas kompis) å många flera. En lyckad kväll helt enkelt!
Dock blev det lite mkt för nga, men jag skjutsade hem alla dit dom skulle så allting löste sig ändå i slutändan :)
Kom väl hem vid 03.00 tiden någonting å somnade direkt.

Idag ringde mamma å väckte mig vid 10 tiden. Det var nämnligen så att jag kanske skulle ha jobbat idag berorende på ifall Karin fortfarande va sjuk eller inte. Behövde dock inte jobba.
Rätt skönt egentligen tanke på att jag har massage tenta både praktiskt å teoretiskt nästa vecka, men det hade inte skadat å tjänat lite pengar nu när man knappt har jobbat någonting på den senaste tiden. Men men de kommer väl dom dagarna då de behövs personal :)
Så idag har min dag bestått utav bara massage plugg, mat, musik och.. Vad har hänt mer idag?
Ingenting tror jag nu när jag tänker efter. Det har varit en rätt tråkig dag men samtidigt väldigt lugn. Familjen åkte till pappas kusiner som fyller 19 på torsdag, för att fira dom i förskott (tvillingar). Dock så beslöt jag mig för att stanna hemma pga. pluggandet.
Rätt skönt å ha huset för sig själv, hög musik å knappt behöva tänka på vad klockan e, dock skulle jag ha hunnit tvättat håret idag, men de har inte blivit av ännu... ups (A)
Nä men nu blir de å massera mamma i en timme som jag har lovat.
Vi får se om jag hinner slänga in ytterligare ett inlägg innan det e dags för John Blund att anlända ^^

Ha det så bra så länge så hörs vi!
puss å kram <3


SVERIGE = VÄRDIGA VÄRLDSMÄSTARE !!!!! <3


Min ursäkt för den här gången: inte suttit vid datorn utan bara gått in på mobilen lite då å då för att kolla fejan, schemat i skolan.

Satt å pluggade hela tisdagen, precis som jag skrev i inlägget innan. Gick väl inte så värst bra.
Kollade sedan på JVM matchen mot Finland å man trodde verkligen att de va kört för dom när de låg under med 2-0 inför sista perioden. Vilken upphämtning! Gick å vann på förlägning med 3-2!!!!! SVERIGE I FINAL!!

Hela onsdagen satt jag BARA å pluggade, helt seriöst! Åkte till skolan så att jag va där kl.10 även om jag började halv 1. Slutade vid 15.15 men stannade kvar tills klockan hann bli 18 ungefär. Snacka om att man e skolberoende, eller...? när men seriöst, jag tror aldrig att jag har pluggat så intensivt denna dagen på hela högskoletiden än så länge... de e fan illa, å sista dagen innan tentan... INTE OKEJ NÅGONSTANS!!!
Somna med böckerna vid 01.00.

Tentan på torsdagen gick betydligt bättre än vad jag någonsin skulle kunnat tänkt mig att de skulle göra :o seriöst, mkt bättre! men sen får man väl se hur resultatet e sen när man får tillbaka de... kanske inte ska ropa hej än...  Tog 14.52 bussen hem från Södertälje Centrum tillsammans med Filip :) Mkt trevlig konversation om allt möjligt. Va länge sen man hade den konversationen med honom å vi e ändå grannar...
Hade familjekväll å kollade på The Voice Sverige en stund innan jag skulle skjutsa in Niclas, Joakim å Tim till Strippen. Vi hann med en spelomgång (med andra ord) innan vi drog från jocke.
Gick å la mig direkt när jag kom hem sen vid 23 tiden, för att jag sedan skulle orka upp till SVERIGE-Ryssland FINALEN !!!!!!!! :D
Va jävligt tugnt att gå upp när alarmet ringde 01.50... men lätt värt de!!1!!! :D
Asså seriöst, Sverige måste ärligt sätta minst 2 mål på alla deras 60 skott som de sköt :o de va inte alls okej, men det som va viktigaste även om de blev ont om mål var att SVERIGE (Mika Zibanejad) gjorde sveriges VM GULDs MÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D    så spelar de ingen roll om man vinner med 1-0 eller med 5-0!!!!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D <3 <3 <3 <3
Sverige e helt klart värda det här VM guldet !
Skön känsla efter 31 år!
Snacka om att man e en stol svensk!!! <3
Sverige e världsmästare å de slår inget just nu!<3

Tur att man va ledig på fredagen, annanrs hade jag ärligt varit helt fucking dead!! haha
Men lätt värt de att sitta upp enda in i 10:e minuten av final förlängningen!!! HELT KLART!!!<3
Tog det väldig lugnt hela dagen. Åkte till Fam. Dahlqvist för att fira Andreas som fyllde 14 år. Jätte trevligt med mkt skratt. Drog sedan på basket, Kings-Uppsala. Vinst till Kings med 5p, efter mkt slarv i slutet. Inte okej när man hade en ledning på ca. 11-12p. Kom hem vid 22 tiden bara för att matchen drog ut på tiden bara för att de blev tvungna att byta korg mitt under matchen -.-'
Lagade middag då å gick sedan å la oss typ. Alla var fortfarande trötta från final natten.
Trött, hjärntvättad,frusen och inte alls redo för tentamen på torsdag...


Jaha vad ska man ta och berätta idag då för intressant?
har inte direkt hänt någonting. varit i skolan precis som vanligt, haft bara massagelektioner som alltid e lika uppskattat varje gång! vi hann även medå göra ett patientfall där vi skulle försöka ta reda på vad patientensökte för samt vad som saknades i journalen som vi fick kolla lite på innan vi satte igång med självaste undersökningen.Det var faktiskt väldigt intressant och det känns verkligen som omatt det e snart vi själva står där på kliniken och tar emot våra egna patienter! Det e väldigt läskigt när man tänker efter men samtidigt pirrigt och efterlängtat :) stannade även kvar i skolan efter att jag slutade kl.11.15 för att plugga inför tentan på torsdag. Kan erkänna att det går rent ut sagt skiiiiiiiiiiit med pluggandet och jag känner att allting e meningslöst för jag får verkligen inte in ngt när jag läser..... Det e så himla tråkigt för jag vill verkligen de här!!!!!! varför kan jag då inte  in all teori ? :(när jag väl kom hem vart de bara att öppna böckerna igen och vrålplugga...Har inte direkt varit den roligaste dagen, eller en bra start på de nya året för min del.... suck... nä men nu måste jag fortsätta plugga hur lite jag än vill de. OM jag orkar / (hinner) e de tänkt att jag även ska kolla på JVM i hockey som börjar kl.23. Heja Sverige!! men som sagt det beror på... ha det så bra så hörs vi!! puss och kram<3

Vart tog mitt underbara jullov vägen?


Jag kan bara slänga in lite snabbt att wii spelandet igår va det roligaste jag sett mamma göra på mycket länge xD Hahaha snacka om att leva sig in i spelet å vifta med armarna å hoppa som aldrig förr (vi spelade fruit ninja, osm jag antar alla vet va de e)!!   Gud vad man fick sig ett gott skratt hela kvällen!!
Därefter blev det bara lite tv tittande å tog det mest lugnt. Mycket trevligt.

Idag började jag skolan igen!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Vart fan tog lovet vägen??? :( Inte okej att bara springa iväg så där..
Mindre kul när man får höra att alla andra polare börjar om 1 - 1,5v -.-'
Å ngt som e ännu mindre kul e att jag har tenta på torsdag som jag knappt börjat plugga till... Asså shiiiiiit!!! Orkar ärligt inte... känns som om att de kommer gå åt skogen den här gången oxå... *SUCK*
Men aja...
Trodde ärligt att de skulle kännas jobbigare å gå upp i morse än vad de va (jobbigt va de, men hade räknat med att de skulle vara hur jobbigt som helst). på ett sätt ganska skönt, men ändå inte tanken av att de va dags för skola å tenta...
Hade massage idag - smärt behandling! Ärligt INGE skönt!
De gjorde så jävla ont, t.o.m. killarna låg å vred sig på bänkarna å grinade illa. Känns ju jätte bra å göra så på sina patienter sen när man väl kommer ut på kliniken sen, eller inte...
Kom hem vid halv 6 tiden. Har ärligt inte pluggat speciellt mkt, vilket jag INTE e stolt över... Kan fan inte ha varken mobilen eller datorn i mitt rum, eller även nu min eee pad.... Inte okej
måste verkligen ta tag i det här, vilket jag har sagt flera ggr tidigare oxå... men tyvärr går det inte direkt framåt...

Måste nog läsa lite till nu ikväll iaf så att man kan nga ord ...
Nyårs bilder innan jag drog till Niclas kommer med i detta inlägg ^^


Väcktes nästan halv 1 idag av att pappa kom in i rummet.
Tog det lugnt med Madde hela dagen tills de skulle åka hem vid halv 6 tiden.
Vi kollade på Sverige-Ryssland matchen (JVM) som pappa hade spelat in, medan vi åt frukost å snacka om vilket spel sverige hade i tredje perioden :o Ryssland hängde verkligen inte med för 5öre!!!
Grattis till semifinals platsen!

Vi kollade även på "Allt för min syster" som jag hade lånat ifrån dom.
Riktigt bra film faktiskt! En film man blir väldigt rörd av!
Värd att se !

Nu har jag bara tagit det lugnt och ska nu ner å spela lite Wii med familjen innan det blir tv-tittande. Kommer bli riktigt kul, för mina päron har inte direkt spelandet i sig ^^
Ha det så bra, så hörs vi!
Puss å kram på er allihopa <3

Gott nytt år på er allihopa!!! :D


Vad ska man säga om lördagen, mer än :  GOTT NYTT ÅR!!!!!
Faaaan vilken lyckad å underbar dag/kväll/natt!
Kan iofs börja med att berätta att dagen va egentligen inte så värst speciell utan de va mer som en vanlig lördag enda fram till att mama sa att jag skulle hoppa in i duschen för att göra i ordning mig inför nyårs firandet.
Under tiden när man höll på å fixa i ordning sig så kom familjen Dahlqvist. De skulle nämnligen fira nyår med oss, eller ah med resten av min familj för jag skulle inte vara hemma utan hos Niclas.
Medan jag väntade på att han skulle hämta upp mig spelade vi lite spel å bara hade de allmänt trevligt.
Niclas å Johan hämtade upp mig vid halv 6 för att vi skulle hem till honom för att laga maten (oxfilé, potatiskaka, sås å ngt fint å dricka till varmrätt å sedan lite gott till efterrätt), innan Pontus och Michaela skulle komma.
Väldigt gott blev slutresultatet på maten samt efterrätten, det gjorde du bra Niclas!! :D
Vi hade hur kul som helst, skratta, drev med varann, pratade minnen å konstigheter som vi varit med om å mkt mkt annat ! Blev ju extra roligt när man samtidigt fick i sig alkohol, hehe.
Under tiden vi väntade på att de andra två skulle komma spelade Niclas å Johan både Fifa12 och NHL12 (eller va de nu va för årtal på spelen ^^). Riktigt kul!
Sedan bankade de på dörren å vilka kom? Jo de efterlängtade personerna; Pontus å Michaela.
Går inte å beskriva hur kul vi alla hade. Finns inga ord som beskriver känslorna oss alla emellan under hela kvällen, ni skulle ha varit med för att verkligen förstå!!!!<3
Vi dansa, sjöng, föll ihop (av skratt å lite alkohol, men inte pga. att vi va fulla), åt snacks, skålade, sköt fyrverkerier när det var dags för att dra ut vid 12 slaget å mkt mkt mer! Vi hann med så himla mkt under dessa timmar att de e svårt å förstå, haha.
Finns bara ett ord å beskriva hela kvällen: KÄRLEK<3
Vi hann även med å spela ngt "par" spel å "alkohol" spelet ^^ haha, riktigt kul!
Pontus å Michaela tog sedan halv 3 bussen hem efter att vi alla hade blivit riktigt dragna (dock mest dom). Niclas satte sig vid datorn samtidigt som jag å Johan satt å pratade om allt möjligt innan de va dags för mig att dra hemåt jag oxå. Ringde pappa så han kom å mötte vid vid halv 5 någonting - Stackare för han hade redan gott å lagt sig... (A)
Somnade väl inte förrän strax efter halv 6 någonting å sov riktigt gott hela "natten" <3

Tack för en GRYM KVÄLL/NATT NICLAS, JOHAN, MICHAELA & PONTUS!!!!
NI ALLA E GULD VÄRD Å HELT UNDERBARA!
MÅSTE TRÄFFAS Å GÖRA OM DET HÄR SNART IGEN! <3

 Underhållande filmkväll med familjenDet har blivit långa dagar/kvällar men korta nätter på den senaste tiden.
I fredags kollade familjen på tv, och det slutade med att vi kollade på två stycken filmer,
fastän vi egentligen skulle ha lagt oss efter första.
Vi kollade på "Big Mommas House 1" och "Big Mommas House 2", riktigt underhållande faktiskt, speciellt när familjen redan e övertrötta, haha. Grym kväll blev de med familjen!
Blev att vi inte gick å la oss förrän 02.15-02.30 någonting, hehe (A)
Somnade dock inte på en gång trots de så det blev inte så jätte mycket sömn i fredags.


Tack för den nya headern!Tjaaaa!
Detta inlägg blir mest för att tacka Yeshim för den
nya headern - jätte fin! :)
Tack!
+ att det förra inlägget (gästinlägget) inte gjorde någonting,
blev lite förvånad dock (haha) men de va bara kul :)
Tack igen!
<3Hoppas Zandra inte har något emot att jag gästbloggar lite :)..?

Hej!
Jag heter Yeshim , det är jag som hjälper Zandra med hennes design :D...
Visste är hennes blogg bra ?.. Själv älskar jag den läser den och många andra varje dag :).
aja hoppas ni gillar hennes nya header , hoppas hon gillar sin nya header ?!:O..

Puss/Yeshim <----Klicka på mitt namn för att komma till min blogg :D..

RSS 2.0