Come and get me... or wait, just if you really mean it and I feel the same...



Idag började jag inte förrän halv 1, men tillbringade min tid på gymmet från kl.7-9 (dusch efteråt som inte e inräknad). Tog sedan bussen till Östertälje å därefter tåget till Sthlm. Hade gott om tid på mig när jag väl kom till skolan, en hel timme. Vi hade idag BARA hjärt - & lungräddning´s lektion idag. Det är den kortaste kursen på denna utbildning - 3tim undervisning! Riktigt skönt med någonting som e kort, haha.
Det var väldigt intressant att lyssna på läraren, när han berättade om olika händelser å lite allmänt om vissa sjukdomar å vad han själv har varit med om. Läraren gick på skolan för 4 år sedan (dvs. e naprapat), jobbar som en ambulansman å har jobbat på SOS. Han har erfarenhet om svåra å lite lättare olyckor. Han berätta lite om vissa olyckor som han varit med om och hjälpa människor. RITKIGT INTRESSANT å han va grym på att undervisa. Man fick lixom in allting det han sa. Efter nästan 2,5tim teoretiskt, fick vi köra det praktiska (vilket jag redan har lärt/gjort på gymnasiumet). Vi fick till oss hur vi skulle hjälpa människor som va medvetslösa (stabilt sidoläge, mun mot mun metoden osv). Vi fick självklart testa på dockor.
Denna lektion va nog den intressantaste lektionen på väldigt länge! Helt klart värt att vara i skolan idag, iofs obligatoriskt lektion, men ändå!

Åkte sedan hem med pappa. Har nu suttit å nästan pluggat hela tiden sen jag kommit hem, eller ah "nästan". Pratade med Linnéa i över 1 tim å har även ätit där i mellan samt suttit vid fb å här vid bloggen. Hehe fy mig!! Nä nu blir de snart å bröja plugga igen, för de gäller å lägga sig i tid ikväll så att man orkar med en hel dag i skolan imorgon :)

Puss å kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0