Toppen dagar

I måndags kväll åkte vi till Gnesta för att käka middag hos svärföräldrarna. Mycket mysig å trevlig kväll, precis som vanligt😊
 
I tisdags va de ingen vanlig dag för det va min FÖDELSEDAG!!! 24 år är väl egentligen ingen ålder å jag känner mig inte ett dugg äldre än dagen innan. Så e de varje år men den känslan lär nog ändras så småning om haha.
Förutom att de va min födelsedag så va det även våran dag, min å älsklingens 2 åriga förlovnings dag!!💍 Tänk att de redan gått 2 år sen ringarna sattes på våra fingrar! Sjukt va tiden går när man tittar på såna saker samt när man ser Theo. Är världens lyckligaste att just MICKE är mannen i mitt liv å för det liv som vi gett varandra❤ Älskar honom sååååååå!!!❤
 
Dagen va väldigt lugn då Theo va på dagis mellan 10-14. Jag tog det lugnt hemma med att tvätta å slappa i soffan. Sånt måste göras trots att man fyller år. När skrutten hämtades så blev de massa lek å bus i hans rum samt lite film tittande innan älsklingen kom hem från jobbet. Vi gjorde i ordning oss inför restaurang vistelsen å när pappa kom förbi för att passa sitt älskade barnbarn så körde han ner oss i lagom tid för att han skulle hämta mamma samma tid som vi bokat bord.
Vi va helt ensamma, bokstavligt HELT ensamma på restaurangen, vilket va väldigt skönt😊 Maten kom in väldigt fort vilket va skönt då båda va vrålhungriga. Underbara stunder då dessa tillfällen inträffar. Bara vi två, underbar mat å pratar om allt möjligt. Mycket skratt å bara rå om varandra❤
Väl hemma blev de att vi umgicks lite med mina föräldrar medan skrutten hade somnat utan bekymmer i sin mormors famn (precis som när han va en bebis). När de begav sig hemåt så kolla vi på ett arrow avsnitt innan vi kröp till kojs.
Underbar å mysig födelsedag samt förlovningsdag!!😍
 
Igår, onsdag,va jag också ledig från jobbet. Blev även de en lugn dag hemma med skrutten. Va tänkt att han skulle till dagis men han sov till kl.9 så han fick vara hemma å mysa istället. Massa bus å lek precis som vanligt.
På kvällen kom en arbetspolares polare till älsklingen å skulle hämta våran soffa. Vi skulle nämnligen ta över svärföräldrarnas 3 sits soffa samt ett bord å en bänk, då vi länge har sagt att vi ska ta tag i vardagsrummet. Så som det står nu är ungefär som vi tänkt oss, sen får vi se om vi köper en ny soffa å matbord längre fram men vi ville få en ungefär bild om hur vi skulle ha det.
Före
Efter
 
Tycker att de blev jätte bra samt mysigt. Myskänslan kom fram betydligt mer när man fick fram soffan närmare tv'n å fick en liten avskildring mellan "soffhörnan" å "matplatsen". Det höll även älsklingen med om 😊
Va tycker ni? 👍
 
Resten av kvällen blev film tittande, liggandes i älsklingens famn❤
 

Födelsedagsfirande

Igår vakna vi upp vid halv 10 med förkylning fortfarande. De va då en envis förkylning...
Förberedelserna inför firandet började direkt efter frukosten.
Pajerna skulle göras i ordning, fikat skulle fixas, dukningen och stäla upp bordet i vardagsrummet skulle göras, städa å plocka undan samt göra i ordning sig själv. Mina föräldrar å brorsan kom redan vid 14.30 för att hjälpa till med bordet å de sista förberedelserna vilket jag tacka för. Resten kom runt 16 tiden :)
 
Det bjöds på kykling paj, ost- & pesto paj samt sallad till middag + dryck förstås. Det verkade väldigt uppskattat då 3.5 paj gick åt av 4 :)
En stund senare så vart det fika: vaniljglass med kola- & choklad sås, chokladkaka, maräng tårta med färska hallon som mamma hade gjort, samt lite småkakor. Te, kaffe å lätt dryck vart det till :)
Efter denna kväll gick man inte hungrig iallafall haha.
 
Fick jätte fina och behövlliga presenter från alla :) Har tyvärr inte tagit någon bild så men detta fick jag:
* En blender som jag kan göra smoothie å annat i - suuper! :)
* En äggdelare (dela upp gulan å vitan försig, en sån delare) & citron press
* 500 kr presentkort på Mio (lär läggas på en ny soffa)
* 400 kr presentkort på Makeup Store
* En överraskning med svärföräldrarna den kommande helgen, ingen aning om vad men finkläda ska vi vara (älsklingen, hans syster med kille har fått likadant när de fyllt år)- spännande!
* I samband med ovan punkt så fick jag en hotellövernattning med spa- & bastu tillgång, extra stor dubbelsäng + bio bestök dagen efter av älsklingen - SUUUPER mysigt!! <3
* Ett doftljs, badskrubb å ett badskumslotion (av något slag), 2 ansiktsmask + 1 till foten och ett jätte fint halsband med två st bellocker. Ena belocken föreställde mitt stjärntecken med stenar å den andra belocken står det ett "T" på (Theo)- jätte fint! (satte det halva hjärtat på detta halsband också så har jag hela famijen där, älsklingen har andra halvan av hjärtat)
* Blommor
 
Hela dagen vart jätte lyckad å Theo sprang runt å lekte för fullt samt åt som en häst haha. Tur att han uppskatta maten iallafall haha.
TUSEN TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER å ett underabrt sällskap <3 Ni alla är GULD värda å ja älskar er alla <3
 

Sjukdom, ortoped, läkarbesök, ännu mer sjukdom

Ytterligare en vecka har gått och bloggandet har legat på hyllan pga sjukdom med ledande trötthet. Jobbade förra måndagen men har sen dess åkt på världens förkylning efter att skrutten haft det. Även älsklingen har legat deckad, men trots det tagit sig till jobbet och fullföljt dagarna. Jag däremot hade blivit hemskickad igen i onsdags samt fredags om jag hade "testat" jobba för att inte förlora timmarna, men som sagt det hade inte hjälpt något då jag inte skulle fått jobba ändå. Jag hade turen att det endast va 2 dagar som jag behövde vara hemma då jag va ledig alla andra dagar.
Trots att vi har varit sjuka har vi blivit tvungna att utföra vissa besök.
 
onsdags åkte hela familjen upp till Stockholm för att besöka barn ortopeden. De skulle nämnligen kolla ite extra på Theos ben och fötter då han går inåt med dom, som jag nämnt tidigare. HOPPLÖST att hitta parkering så vi fick bokstavligt springa från parkeringen till ortopeden för att hinna i tid. Vi åkte trots allt hemifrån 1 tim å 15 min innan vi skulle vara på plats... * SUCK*
Väl framme å vi kom in till henne, så tog det endast 5 min. Hon fick se hur Theo gick, kände på både rörligheten och hans leder (knä, fot å höft) och frågade lite allmänt om han hade ont osv. Hon sa att ALLT såg bra ut å precis som det skulle vara. Barn i hans ålder får oftast så (inte alla men många) men att det växer bort med åren samt när utveckligen börjar stanna av så kroppen hinner med. När vi nämnde att han snubblar på sig själv när han springer (samt går ibland) å att vi trodde att de berodde på just att han går inåt med fötterna, sa hon att det troligtvis berodde på att han går/springer lite för fort då hans koordination fortfarande utvecklas å att det som redan har utvecklas inte riktigt hinner med i farten (hoppas ni förstår hur jag menar haha). Hon nämnde även att iläggssula/skena inte används längre, då de inte ger de resultat man önskat. De skadar tydligen mer än va de hjälper, så hon rekommenderade inte det, utan bara vänta ut allting :)
Vi tacade för oss å begav oss hemåt. Åkte förbi biltema då älsklingen skulle köpa ett element till tvättstugan, Theo ville ha en lastbil, lite solcellslampor att ha i trädgården så det lyser upp lite samt något mer. Passade på när vi ändå va ute å åkte. Skulle ha kollat lite mer på soffa men Theo började tappa tålamodet så vi åkte hem igen.
Blev en mycket lugn em/kväll för hela familjen med varm mat å dryck.
 
torsdags hade jag ett läkarbesök då de skulle ta lite prover å se varför jag varit så trött. Eller de skulle väl mer eller mindre bekräfta att det hade med mitt järnvärde å göra. Varje höst när vädret slår om från ena dagen till den andra så känner jag så här, så jag har alltid en aning om vad de kan vara. Blev en promenad ner till stan då älsklingen hade tagit bilen på morgonen till jobbet. Rätt skönt i den friska luften trots att de va småkallt. Väl på vårdcentralen så konstaterade dom att mitt järnvärde låg under "normalstrecket" (man sa absout inte ha under 117 tydligen). Mitt värde va 115 så de rekommenderade mig att köpa järntablerrer direkt så att tröttheten skulle minska. Va bara å lyssna så begav mig till apoteket å införskaffa de. Gick förbi mamma på jobbet en snabbis också innan vi köpte lunch från sybilla (korv med pommes). Vi begav oss till älsklingens jobb å satt utanför där tills han slutade (45min) så vi slapp gå hem i kylan.
Som vanligt så lös Theo upp (likaså jag hihi) när han såg sin pappa titta ut genom fönstret. Inte ofta man ser älsklingen i sina arbetskläder men må säga at de e rätt sexigt haha ;)
Väl hemma så bev det som vanligt mycket lugn kväll då förkylningen fortfarande va som den va. Hosta, snora å allmänt seg e ingen bra kombination.
 
fredags, ja va gjorde vi då?! INGENTING som jag kommer ihåg haha. Sovmorgon till halv 11 då Theo underhöll sig med min mobil å väckte inte mig förrän då. Jätte skönt tanke på att man mådde som man gjorde. Kände mig betydligt piggare men näsan kunde inte säga detsamma. Tur att jag sjukanmäde mig båda dagarna även om jag gärna hade jobbat.
Älsklingen jobbade, som vanligt, till kl.13 på fredagar så det vart en famlije dag/kväll hemma. Jag å Theo begav oss till parken en lite stund medan älsklingen fixade å donade i tvättstugan. Ska blir grymt skönt å få de klart! Nästa projekt där inne blir å dra rör därifrån till lilla badrummet. Tur att vi har så händiga pappor som kan sånt :)
Middagen bestod av korvstroganoff och idol tittande. Theo somnade som vanligt av sig själv i soffan utan bekymmer runt 20 tiden.
Nu på sistonde så har det blivit lite senare (runt 20 tden) istället för 18.30-19 tiden. På ett sätt ganska skönt då man får betydligt mer tid med honom å hela familjen, men han e fortfarande jätte trött på mornarna när han ska upp å blir rätt grinig. Iofs så är älsklingen likadan då han HATAR å gå upp tidigt så det kommer nog alltid vara så ;) Spelar ingen roll när man somnar. Lika trött å grinig ändå haha. Bör nog inte säga så mycket då jag e likadan med att jag e jätte trött på mornarna, dock så gnäller jag inte å tar ut de på någon annan :)
 
Hela lördagen vart de en hemma dag, bortsätt när jag å Theo åkte iväg på Knatteskutt på morgonen å handlade lite efter. Älsklingen hade tydligen något å göra hemma som jag INTE fick veta va de va.. Hmm va kunde de vara.. Anade att de hade med min födelsedagspresent å göra då jag fyller år imorgon (den 18/10) men skulle fira mig med släkten igår (sön). Alltid lika nyfiken på va han hittar på :D
Knatteskutten gick väl sisådär. Allt som de inte skulle göra va roligast haha. De va meningen att de skkule ha streetdance idag men att springa, klättra å busa va mycket roligare haha. Nästa vecka är det dags för volleyboll. Kanske e något för Theo då han älskar bollar av olika slag. Både fotbollen å basketen gick jätte bra så håller tummarna :)
Som sagt, de vart en lugn hemma dag, vilket vi behövde. Skulle egetligen ha åkt till min faster som fyllde 45 år å fira henne men tanke på att vi skulle fira mig dagen efter så beslöt vi oss för att ha en lugn kväll hemma å hoppades på att förkylningen skulle släppa lite iaf.
Bilden har inget med inlägget å göra^^
En gammal bild från 2012 (?) då jag va uppe i Stockholm å va modell för en dag :)
Fick de i studentpresent om jag minns rätt.
SAKNAR DET LÅNGA HÅRET (hårförlängning)!!!!!

Någon som vet?

Har skrivit ett inlägg om detta tidigare också men har inte lyckats få koll på de ännu.
 
Kan bara inte komma på hur man kan lägga in musik på bloggen..
Hade de tidigare här på bloggen men minns inte hur jag gör.. Man skulle på något sätt kopiera en länk från youtube och klistra in någonstans, men vart? Hmm... Får försöka klura ut det så kanske det kommer upp lite musik här på bloggen igen så småning om.
 
Någon av er underabra läsare som vet? Kommentera gärna :)
 
Jag kan tycka att det är lite trevligt och mysigt med lite musik i bakgruden under tiden man läser olika bloggar. Alla har självklart olika smaker på musik gener men kan tycka att det är lite annorlunda och personligt då man ändå lägger upp sånt som man själv tycker om☺

Daglig status

En sjuk son å en sambo som fick ta vabbandet även denna gång då jag hade ett 12 timmars pass. Nästa gång blir de min tur å de har jag lovat älsklingen oavsett hur långt mitt arbetspass e!
 
Dagen har gått fort trots att tröttheten har varit stor. Inne på min 6:e dag nu och jobbar inte förrän kväll på onsdag.
Endast 2.5tim kvar av denna arbetsmåndag. Därefter bär det av till affären innan det blir hemgång å mys med älsklingen ☺
Får se om det blir något arrow avsnitt innan vi kryper til kojs.
 
Imorgon blir de att Theo är hemma med mig på min lediga dag då han inte är helt kry än. Blir en mysig mor å son dag😍 Annars ser morgondagen rätt lugn ut i övrigt. Har nog närmare bestämt ingenting inplanerat. Hade tänkt å träna först då Theo skulle varit på dagis men så vart det inte. Vi får se helt enkelt ☺
Kanske tar en trip till mormor då hon är ledig.
 
Hur ser eran måndags kväll ut? ☺ dela gärna med er!
 
Lekte med snapchat häromdagen haha😂❤

Ytterliggare en vecka har gått

Tänk att det redan är söndag. Ytterligare slutet på en ny vecka. Har alla dagar verkligen 24 timmar? De känns nämnligen inte som de tanke på att dagarna bara springer förbi haha.
 
Denna söndag blev de en låååång sovmorgon för hela familjen. Theo hade feber igår kväll (38.9 grader) å somnade för natten redan vid 16 tiden. Han vakna vid 23 å somna om direkt när jag kröp ner bredvid honom strax därefter när jag kom hem från jobbet. Vi båda somnade som stockar å märkte inte när älsklingen kröp ner.
Vi sov enda fram till kl.7 då Theo vakna å ville ha välling, vilket han fick. Vi båda somna om igen å jag vakna av att älsklingens mibil ringde strax efter 10. Ham gick upp.medan jag låg kvar med en fortfarande sovande son. Theo vakna till vid 10.30 å vi låg kvar till kl.11 innan Roger kom för att fixa klart allt i torkrummet 👍
Febern hade gått ner till 38 grader men han va piggare idag. Vi käkade frukost å lekte hela dagen medan älsklingen hjälpte Roger.
Blev massa lek med bilarna & dinosaurierna. Ritade av våra händer på papper å byggde med lego samt lekte med skruttens kök.
Åt inte lunch förrän 15 tiden å därefter blev jag tvungen att bege mig till jobbet.
Roger va fortfarande kvar å allt tog längre tid än de både hade räknat med. Va saker som va felkopplade (som jag fattade de som). Så typiskt. En söndags em dessutom.
 
Nu ikväll blir det en rätt så lign kväll som vanligt. Middag å lite tv tittande innan de e dags för läggning.
Imorgon väntas det ett 12 tim pass så lär vara rätt så trött när alarmet ringer imorgon bitti då jag inte kommer i säng förrän närmare 23.30 ikväll.
Sen ledig så får ta vara på den lediga dagen istället ☺
 
Hoppas eran helg har varit bra med massa roliga händelser☺
Krypa ner bredvid sjuklingen😍
Sovmorgon
Legobygge
Skulle packa hela sin ryggsäck med lego för att sedan gå å "handla" (gå ut ur rummet å sedan komma tillbaka haha)

Lördags händelserna + lite till - check✔

Dagen har gått sjukt fort idag.
Hela familjen sov till kl 8 å därefter blev det frukost tillsammans. Jag å skrutten åkte iväg på knatteskuttsidrott medan älsklingen va kvar hemma å röjde i trädgården. På dagens idrottsschema va det friidrott inomhus. Hade en känsla redan innan att de inte riktigt va något för Theo, å den känslan stämde rätt så bra haha. De skulle först springa en hel del, sen hoppa "häck" över små koner å lite slalom löpning. Skulle stöta "kula" med en ärtpåse å hoppa längdhopp. I slutet blev de att vi gjorde raketen med en fallskärm (höll i fällskärmen, stampade i golvet sol man gör raketen å på 3 så skulle vi kasta upp den å springa under).
Det som va roligast enligt Theo va löpningen då han hade så mycket spring i benen samt raketen. Den övriga tiden så sprang han å en annan kille runt å gjorde allt annat än det som skulle göras😝
 
Väl hemma så hade älsklingen kapat alla buskar å börjat ta allt på baksidan till framsidan. Han tog bilen å åkte för att hyra ett släp medan jag å skrutten gick för att hjälpa till grannarna med lövsopningen  bla. Vissa klippte buskar, vissa rensa lite i rabatterna å andra gjorde fint i lekparken. Fanns en hel del å göra.
Vi sopa ordning i vår vändzon men märkte ganska snart att de inte spela någon roll hur mycket vi sopa, de föll ännu mer löv från träden haha. Vi gjordr så gott vi kunde fram till kl.12 då styrelsen bjöd på korv + fika👍
Älsklingen hade även inhandlat det sista inför imorgon då Roger kommer samt en ny ringklocka (våran har varit trasig i stort sätt sen vi flytta in men glömt å köpt en ny). Blev lunch för honom innan vi bestämde oss för att mäta upp lite hur vi skulle vilja ha det i vardagsrummet. En ny soffa ska inhandlas så småning om men frågan e vilken å hur allt ska möbleras. Kollade runt lite både på nätet å tog en trip till Mio i Södertälje. Väl hemma blev de ännu mer att vi mätte upp å tejpa på golvet. De vi hade tänkt först kom vi fram till att de skulle bli för tajt inpå altandörren. Älsklingen kom på en bra lösning precis när jag skulle åka till jobbet så de vart lite stressigt haha.
 
Blir en lugn kväll. Hoppas Theo sover när jag kommer hem, vilket han inte gjorde igår. Han hade dock 38.4 graders feber efter att jag hade åkt så där fick vi anledningen till att han va lite kinkig å hängig samt trött under dagen å em. Hoppas han blir frisk snart igen❤
 
Va har ni för lördags planer? 😊
Glad kille 😍
Hela familjen höststädar med grannarna👍

Helgplaner

Förutom kvällsjobb hela helgen så ser planerna ut så här:
 
Lördag:
* Knatteskuttsidrott för mig å Theo medan älsklingen är hemma å klipper våra buskar både på baksidan å framsidan (baksidan framför allt) då det är höststädning i området
 
* Älsklingen ska iväg å köpa lite grejer inför söndagens projekt med Roger
 
* Köra ytterligare en tvättmaskin med sängkläder å om jag hinner en med kläder
 
* Laga både lunch och middag till mina grabbar
 
* Bara mysa å umgås med familjen så mycket de går❤
 
Söndag:
* Förhoppningsvis så får jag en liten sovmorgon då jag känner att jag skulle behöva det
 
* Roger kommer på fm så han å älsklingen kan göra klart alla elektiska kopplingar i torkrummet så det blir klar. Sen blir de å dra lite rör men det ska min å Mickes pappa hjälpa oss med
 
* Precis som på lördagen så blir de massa mys med familjen❤
 
* Samma sak med lunch å middags förberedelserna. Mina grabbar måste ju ha middag när jag inte e hemma å älsklingen e inte den som tycker att de e så jätte kul å stå i köket haha.
 
* Blir å krypa ner bredvid älsklingen direkt när man kommer hem då de väntas ett 12 timmars pass på måndagen sen
Bild från i somras- love this man❤

Fredag🍁

Denna fredag hände de något som kom som en chock. En rolig chock tyckte vännerna haha. Återkommer om de lite längre ner i inlägget😊
 
Morgonen började inte riktigt som jag hade velat då kvällsjobb vänta. Hade tänkt mig en liten sovmorgon trots att Theo va hemma. De tyckte däremot inte han. Vid 6 i morse så kom han in i sovrummet (sovit hela natten i sin säng) å tände våran taklampa å sa "mamma upp nu"😩 Man va lagom trött efter de. Gick inte ens att locka med välling. Morgonrocken sattes på å vällingen gjordes i ordning. Myste ner oss i soffan framför Disney Junior. Blev att jag slumra till i soffan men de e inte alls samma grej som att somna om i sängen haha.
Sen vart de leksaker i hela vardagsrummet å min mamma som ringde å sa att hon va på väg in. Denna morgon ville man bara stänga av å hoppa över haha.
Mamma tog över när hon kom då vi käkade äggsmörgås till frukost allihopa. Därefter provade vi alla vinterkläder på Theo som mamma hade köpt titt som tätt de senaste veckorna. Snacka om att vi blir bortskämda, eller Theo rättare sagt. Sen förra vintern så har han vuxit ur ALLA sina vintergrejer, båda overallerna, mössan, vantarna, båda skorna, understället, flecce tröjorna å byxorna, halskragarna å allt man nu har (då va dom ändå rätt så.stora förra året). Han borde stanna av i växten nu tycker man. Det har gått i en racerfart sen han föddes 😂
Glad kille för sina nya kläder å skor😁
 
Nu till självaste chocken.
När vi va inne i Theos rum så hörde vi ett ljud som om att någon knackade på fönstret. När vi titta ut i vardagsrummet såg vi först ingenting men helt plötsligt ropar Theo "åh titta mamma en fågel" 😮
Paniken uppstod då lite. Hur f*n ska vi lyckad få ut den utan att vi blir "attakerade"?! Talljoxen måste på något sätt ha kommit in genom köksfönstret som stått på glänt men med gardinen för hela fönstret å sen självklart inte hittat ut. Talljoxen flög mot fönstret 3ggr innan den landa på golvet. Vi försökte flytta både soffan å bordet samt hämta en spade så vi kunde lyfta upp den. Öppnade både fönstret på vid galvel å altandörren utan att den flög ut av sig själv. Men när jag satte spaden precis framför klorna på talljoxen fick den sig ett spratt (eftersom vi inte va beredda så föll vi nästan omkull å satte händerna över huvudet som "skydd". Måste sätt grymt roligt ut haha😂) å flög ut genom fönstret å satte sig på altan räcket å bara stilla på oss. Snabbt stängde vi allt å kunde pusta ut haha. Theo sa flera gånger "mamma fågeln va inne här. Va busigt". Han e bara för go 😍
 
 
 
Runt 13 tiden kom sen min morfar Åke på besök då han skulle hjälpa oss med att klippa ner äppelträdet nu inför vintern. Så fort han klev innanför dörren greppa Theo tag i honom å sa "Åke kom Åke kom". Väldigt uppskattat av morfar tanke på att de väldigt sällan träffas. De lagade mat, lekte med bilarna å dinosaurierna. Under tiden så startade jag en tvättmaskin å hoppa in i duschen.
När älsklingen kom hem så började de med att klippa ner äppelträdet. Trädet ska tydligen klippas på hösten. Tur att vi har min mormor å morfar som kan sånt👍
Jag åkte till systemet å ica maxi för att handla lite. Gjorde ordning maten till resten av familjen innan jag begav mig till jobbet. Nu idol tittande å en lugn kväll framför oss.
 
Väl hemma hinner vi säkert med ett arrow avsnitt å lite alänt mys innan vi kryper till kojs❤
Gårdagens fina himmel

Sammanfattning av oktoberbörjan🍁

Bloggen har legat lite på hyllan den senaste veckan då annat har kommit i vägen samt att pga denna väderomställning så har jag varit rätt så trött. Hoppas på att det blir bättre de närmasta dagarna då jag förhoppningsvis har vant mig vid mörkare kvällar, kallare å blåsigare dagar samt mindre 🌞 som piggnar upp en.
 
Har blivit en hel del jobb de senaste dagarna men också annat skoj. I måndags fyllde min farfar 75 år så det blev släkt fest på kvällen med suverän plockmat av olika slag (bla. lax, olika sorters egengjord potatissallad, såser, olika sallader, fikabröd) samt dryck. Super gott å super trevligt med massa prat å skratt! Theo sprang runt å lekte för fullt med morbror å morfar samt en hund som även va där. Han somna som en stock i bilen hem sen, vilket vi också gjorde runt 21 tiden haha.
 
tisdags va de kanelbullens dag. Tog sovmorgon då Theo fortfarande sov när vi skulle till dagis. Han fick sova vidare å vara hemma från dagis. Blev en lugn dag trots tvätt, städ å bad. Hade tänkt å bakat bullar tills älsklingen kom hem men så blev de inte. De visades att han hade ätit 3-4st på jobbet så han va inte så värst sugen ändå haha (tur för mig). Theo ville se ut som sin pappa så det blev även att jag fixadr 2 st tatueringar på hans underarmar. "Titta mamma, Theo har samma som pappa" 😍
Kvällen vart lika lugn med arrow's tittande innan vi kröp till kojs.
 
 
onsdags va de jobb men också silverbröllop för mina underbara föräldrar. De firade nämnligen sin 25-åriga bröllops dag❤ Älskar dom massor!!!! Förutom massa grattis till dom så blev det en lugn å lite tröttsam kväll. Somnade nämnligen inte förrän 23.30..
Stort grattis till er ❤

Hej oktober🍁

Hej lördag och hej oktober!🍁
 
Bloggen har nu legat åt sidan ett par dagar nu. Har inte haft någon direkt ork + att jag har jobbat både igår å idag samt ska jobba imorgon så tröttheten kommer lite automatiskt. Tror att det har med att vädret har vänt från värme till höstväder från ena dagen till den andra. Brukar bli rätt trött under dessa väderomställningar. Någon som blir likadan? :)
 
Igår slutade jag kl.19 men strax innan kl.20 så fick jag åka tillbaka till jobbet i 1tim till. Slutade med 180tim denna månad (sep) å 25tim va extratid som jag jobbat. Känns grymt att känna mig behövd 👍
När jag sen kom hem så såg jag att skrutten låg på golvet å sov mellan soffan å soffbordet haha. Älsklingen hade inte ens märkt de så han vart förvånad när jag sa de å blev tvungen att gå å kolla själv haha.
Blev en tidig kväll då jag skulle ypp 6.15 för att cykla till jobbet då killarna behövde ha bilen idag (knatteskutts idrott för Theo- 🏀 idag).
Skritten😍

RSS 2.0