Rensa ur Theos garderob

Precis som rubriken lyder så har jag rensat bort urväxta kläder från Theos garderob.
Jag har fått lagt undan stl. 98 nu 😮 Asså hur fort kan man växa egentligen... Tycker inte att de va alltför länge sen han låg i magen lixom...
 
Nu ska man väl kanske inte stirra sig fast på ålders markeringen som står i alla kläder (stl 98-104 är för 3-4åringar t.ex & stl 110-116 är för 4-6åringar) då alla barn är olika i tillväxten å kroppsbyggnaden, precis som oss vuxna. Alla växer olika snabbt helt enkelt.
Men ändå kan jag inte låta bli å jämföra för skojs skull.
Theos tröjor som är i stl 104 sitter helt okej men inte så länge till. Stl. 110-116 (oftast e de dubbelstorlekar) är något förstort i bredden då han e så smal, men inte alls överdrivet så att han drunknar. Han behöver egentligen ha stl 110-116 för sin längd i tröjor men än så länge så sitter stl 104 bra i byxor👍
I strumpor så blev jag tvungen att köpa stl 27-29 som e för 4-6 åringar (om jag minns rätt)😮 Stl 25-27 i dom han har idag sitter hälen inte alls där den ska å strumporna åker av foten eller hur jag nu ska beskriva.
 
Vi har inte varit på bvc koll sen han va 1.5 år så det ska bli intressant imorgon då vi ska dit. Egentligen inte för just längden å vikten utan för att de ska kolla på hans fötter, men hoppas att de kan kolla hans vikt å längd också för skojs skull. Vi har nämnligen märkt att han går lite innåt med fötterna å att knäna ser ut att vara inåt roterade. Tänkte att de va bäst att de får kolla på de ifall han skulle behöva ha iläggssula i skorna för att inte få problem under kommande åren eller när han bli äldre.
Han verkar inte ha några bekymmer i dagens läge men för säkerhetsskull så ville vi kolla upp de👍
Min lillebror hade tydligen samma "problem" å de växte bort med åren.
 
Ni med barn, har de följt sin kurva som de ska? Eller har de legat under/ över "medel"strecket? 😊 Kul å jämföra lite!
Theo har legat på det översta strecket sen första bvc besöket å har följt hans kurva väldigt bra. Vikten å längden har vägt upp varandra sen start. Undra hur det har varit nu sista året.
På dessa byxor + tröjan är det stl 110-116. Inte alltför stora eller hur?! 😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0