BomullsbröllopđŸ€”đŸ‘°

Idag, för 1 Är sedan, sa jag Ä Àlsklingen JA till varann inför nÀra Ä kÀra. Helt sjukt att vi har varit man Ä fru i ett helt Är redan. KÀnns inte som om att de va lÀnge sen vi stod dÀr jÀtte nervösa, svetten rann, ingen förutom vi tvÄ visste om vad som skulle ske förutom dopet som alla va bjudna pÄ och förvÀntade sig.
Än idag förstĂ„r jag inte riktigt hur vi egentligen lyckades hĂ„lla det hemligt i mer Ă€n 2 mĂ„n för nĂ€ra Ă„ kĂ€ra. Planering Ă„ förberedelser. Ring gravering och polering av vĂ„ra förlovningsringar.
Den dagen, 5 aug 2017, Àr en av de finaste dagarna i mitt liv. Men ocksÄ nervösaste. Den dagen blev jag fru Broqvist och lÀmnade ifrÄn mig mitt flicknamn.
 
Jag trĂ€ffade mitt livs kĂ€rlek, min man, ons den 26 dec 2012. Vi tvĂ„ blev en den 1 feb 2013 (men för alla i omgivningen sĂ„g de oss som par redan pĂ„ nyĂ„r) och den 24 feb 2014 föddes vĂ„r förstfödda son, Theo, efter en dröm graviditet❀
Idag 5.5 Ă„r senare har vi 2 underbara söner pĂ„ 4.5 Ă„r resp 14.5 mĂ„n. Firar bomullsbröllop. Jag har hunnit flyttat hemifrĂ„nâžĄïž sambo med Ă€lsklingen i hans 2:aâžĄïž köpt en 3:aâžĄïž köpt vĂ„rt första gemensamma boende, radhusâžĄïž blivit villa Ă€gare. Även hunnit med 4 utomlandsresor Ă„ en kryssning till Tallinn.
VÄrt förhÄllande har inte alltid varit dans pÄ rosor. BÄde stora Ä smÄ onödiga brÄk/tjafs har utlöst, vi Àr inte helt överens eller har samma synpunkter/Äsikter om saker Ä ting. Det kan gÄ veckor, speciellt mÄnaderna innan Caspers graviditet dÄ jag had er Ä jobb och detta Är, utan att vi knappt ser varann (pga jobb). Men trots allt detta sÄ VET vi att det vi har, Àr Àkta kÀrlek. Tryggheten och kÀrleken som Micke ger mig Àr obeskrivlig. Vi vet exakt vart vi har varann Ä kÀnner inget tvivel i vÄrt förhÄllande.
 
Tillsammans med honom Ă„ vĂ„ra underbara söner sĂ„ ser jag en ljus Ă„ fin framtid. Precis som jag vill ha de och alltid drömt om😍 Utan dom Ă€r jag inte hel. Jag kĂ€nner mig ensam, bortglömd Ă„ ledsen om jag inte har mina grabbar vid min sida. Det Ă€r dessa 3 killar som förgyllar mina dagar❀
 
Hade jag aldrig trĂ€ffat Micke Ă€r jag 100% sĂ€ker pĂ„ att jag inte levt de liv jag lever idag. Hade garanterat inte varit 2 barns mamma och inte ingĂ„tt ett Ă€ktenskap. Allt detta har jag Ă€lsklingen att tacka❀
JAG ÄLSKAR DENNA MAN MER ÄN ALLT Å DET KOMMER JAG GÖRA FÖR ALL FRAMTID!! ❀
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0