Saker vi ser fram emot

🐞 14/8 dĂ„ grabbarna börjar pĂ„ förskolan. Theo pratar om att fĂ„ trĂ€ffa nya kompisar och pratar om deras stora gĂ„rd med rutschkana, gungor, klĂ€tterstĂ€llning, cyklar, kulla m.m. Ska bli kul Ă„ intressant och se hur de reagerar nĂ€r de vĂ€l Ă€r pĂ„ plats Ă„ ska komma in i grupperna, tanke pĂ„ att de blir som en nystart Ă€ven för Theo (varit hemma med mig Ă„ lillebror sen i mars). Min största oro Ă„ rĂ€dsla e att de inte hittar nĂ„gra kompisar eller kommer in i gruppen över huvudtaget. Mitt hjĂ€rta skulle krossas💔 hĂ„ller tummarna att de flyter in i avdelningarna direkt! 
 
🐞 4/9 börjar jag grundlĂ€rarutbildningen!!! Är sĂ„ spĂ€nd Ă„ förvĂ€ntansfull över de kommande 4 Ă„ren. Äntligen fĂ„ en ordentlig och fullstĂ€ndig utbildning. Jobba med nĂ„got som jag verkligen vill jobba med och kan tĂ€nka mig till 100%.
 
🐞 FĂ„ start beskedet till att börja bygga vĂ„rt förrĂ„d. Idag har vi dubbel carport men vi ska bygga igen halva Ă„ göra det till ett förrĂ„d istĂ€llet. För att senare bygga ett garage till höger om det nya förrĂ„det pĂ„ uppfarten (vi fĂ„r plats med 8-10 bilar pĂ„ vĂ„r uppfart). 
 
🐞 Komma in i en normal vardag Ă„ alla rutiner igen. Inget hoppande med jobb hit Ă„ dit, kĂ€nna kĂ€nslan att man inte kan boka in nĂ„got pĂ„ sina lediga dagar för tĂ€nk om jobbet ringer osv. Att vi ska gĂ„ tillbaka till att vara en riktig familj igen💕
 
🐞(gĂ„r in i punkten ovan) Trots att jag Ă€lskar att jobba med det jag gör idag, personlig assistent Ă„t en snart 2 Ă„ring, sĂ„ ska de bli skönt Ă„ trappa ner lite Ă„ lĂ€gga full fokus pĂ„ studierna. SjĂ€lvklart jobba lite extra, 1-2 helger i mĂ„n, men inte sĂ„ mycket mer Ă€n de. Sen fĂ„r vi se nĂ€r jag kommit in i studierna ordentligt om jag/vi kĂ€nner att de gĂ„r bra att jobba 2-3 kvĂ€lls pass i mĂ„n ocksĂ„. MEN de blir bara om jag kĂ€nner att jag orkar, har tid Ă„ möjlighet. Familjen Ă„ studierna Ă€r prio ett nu framöver â€ïžđŸ˜
 
🐞 Komma igĂ„ng med trĂ€ningen igen. Ingen direkt gymtrĂ€ning men löpning och lite styrka hemma. BĂ„de jag Ă„ Ă€lsklingen kĂ€nner att de vore skönt och vĂ€lbehövligt. Han för enduro Ă„kningen + viktökning Ă„ jag för att fĂ„ mer energi/ork samt för viktminskning (framför allt cm mĂ€ssigt).
 
🐞 FĂ„ ordning pĂ„ tomten. Rabatt "muren" Ă€r nĂ€stan klar och rabatten ska fyllas pĂ„ med lite mer jord Ă„ vĂ€xterna ska sĂ€ttas ner pĂ„ nytt. Veden som Ă€r kvar ska hyvlas upp och lĂ€ggas pĂ„ sin plats.
 
🐞 Jag Ă„ Ă€lsklingen ska försöka fĂ„ till en middag ute bara vi tvĂ„. En dejt helt enkelt. DĂ„ sommaren har varit som den varit med jobb för min del. Bara sitta ner Ă„ prata, Ă€ta extra god mat, mysa Ă„ rĂ„ om varann. Visa varann mer kĂ€rlek. Vi behöver detta❀
 
🐞 Komma igĂ„ng med matlista. Det Ă€r pĂ„börjat nu under sommaren, men ska bli bĂ€ttre pĂ„ att inte smĂ„ handla utan Ă€ta utifrĂ„n listan Ă„ de som finns i kyl Ă„ frys, och handla dĂ€refter. 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0