Glad alla hjärtans dag

I morse blev det ingen sovmorgon för någon av oss, eller ah de beror på hur man ser de. Klockan va 8 och hela familjen låg vakna i sängen och tittade upp i taket. Konstigt nog så va vi piggare än i vanliga fall vid den här tiden. Gick upp och käkade frukost i lugn och ro.
Jag å min käraste satt och diskuterade lite hur vi skulle kunna inreda radhuset i våra 5 rum och vi tror att vi har kommit fram till hur vi skulle vilja ha de, på ett ungefär ialla fall. Sen så får man ju se om våra möbler vi har idag passar in i radhuset eller om vi känner att vi skulle behöva köpa nya. Alltid roligt att köpa nytt även om de svider i plånboken, men samtidigt så känns de lite onödigt att göra det bara för skojs skull. Vi får helt enkelt se hur det blir när vi ställt in allt, det är trots en hel del som vi inte har nu när vi bor i lägenhet som vi behöver till radhuset. T.ex. ute möbler både på framsidan och baksidan, grillar (Micke skulle vilja ha två, en på baksidan och en på framsidan haha), en gräsklippare, trädgårds redskap (kratta, borste, rabatt spade + sånt, vattenslang osv). Ska bli kul att investera så det blir färdigt även om de kanske inte är det roligaste att lägga pengarna på :P
 
Mitt på dagen bestämde oss för att ta en promenad hela familjen ner på stan då jag behövde ha nya bh´ar, eftersom mina nu har blivit för stora och sitter jätte konstigt. Efter all den här träningen så har mina bröst blivit mindre, eller ah hela min kropp har blivit lite tajtare vilket jag känner är kul efter allt hårt jobb. Det kommer en före bild och en efter bild när 2 månader har gått (1 mars) så får ni se lite mer mina tränings resutat :)
 
Jag hittade två stycken jätte fina bh´ar som satt perfekt. Hade gott ner en storlek, positivt eller negativt? Det beror på vem man frågar. Frågar man Micke så vill han ju inte att jag blir mindre överlag, så han e inte så jätte positiv till det. Jag tycker väl att det är lite både ock. Som jag nämnde lite högre upp så är det kul att resultaten syns, men brösten behövde inte bli mindre utan de finns andra kroppsdelar som jag hellre ska bli mindre än brösten :)

Jag bjöd även mina favoriter på lunch på Nancy´s eftersom ingen av oss är så jätte mycket för att fira sådana här dagar så spelade de ingen roll vad vi åt. Eller Micke har väl aldrig varit en sån person som köper presenter för en sån här dag, medan jag altid har varit sån när jag bodde hemma. Jag har väl dragits med lite åt Mickes håll. Däremot så ska jag fira årsdagar, födelsedagar osv. Det tycker jag hör till !
 
Ikväll när skrutten har somnat blir det att krypa ner i soffan med älsklingen och kolla på film. Vi har länge sagt att vi ska kolla på Fast and Furious 7, men det har aldrig blivit av, så det ska vi nog ta tag ikväll hade vi tänkt.
 
Hoppas ni har haft en underbar alla hjärtans dag hittills så hörs vi kanske senare :)
Nu blir det är mysa lite med familjen <3
Puss och kram på er :)
 
Blev en STOR FET räk - & kyckling sallad för min del! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0