Huddinge sjukhus🏥

Sitter på Huddinge sjukhus 🏥 med en av mina pensionärer från jobbet. Jag är på en s.k. ledsagning, dvs att vi åker iväg med brukaren på olika ärenden (t.ex. läkartider) och ändå får betalt såklart.
Vi åkte hemifrån honom vid 9.20 tiden och är fortfarande inte tillbaka på hemmaplan (södertälje) än. Han hade tid angående hans ❤:a (skulle göra lite tester). 
 
Va otäckt egentligen! Är inte så jätte förtjust i sjukhus över huvudtaget men att vara här på hjärtkoller även om det inte är mig det handlar om så blir man (ialla fall jag) lite smårädd. Man själv kommer bli gammal en dag å man vet aldrig vad man kommer vara i för tillstånd då eller va man kan ha för sjukdomar. Jag kan nog inte säga att jag sitter å funderar på hur mitt liv kommer se ut om 40 år så ofta men i såna här lägen så har jag svårt att låta bli. En vacker dag är det jag som kanske ligger här men negativa/positiva resultat på dessa tester.
Jag som är en känslig person överlag, undrar hur jag själv skulle reagera på ett negativt svar?
 
Men ialla fall tillbaka till inlägget.
Här har jag nu suttit i snart 4 timmar av mina dryga 6 timmar. Kan ju inte säga att de e jobbigt men klart att tiden går mycket långsammare än om man har ett fullspeckat schema och bilåkande till varje person.
Har hört från kollegor att de tycker att de e tråkigt att åka iväg så här. Jag själv skulle mer säga att det är en avkoppling från vardagssysslorna lite. Sen hade de självklart inte varit lika roligt kanske om det är en person som man inte kan prata med, där det bara uppstår en lååååång tystnad. Mannen jag är med idag har jag haft lite konflikter med i början men nu går det helt okej vilket jag tycker är jätte skönt.
Jag vill ju kunna jobba med alla sorters personer ☺
 
Hoppas ni har en bra måndg så här långt så hörs vi lite senare 😙
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0