Dag 2 avklarad!

Klockan är nu strax efter 22,30 och dag 2 av C9 är alldeles strax avslutad.
Som jag skrev igår så trodde jag att det skulle vara svårare att styra sötsuget och suget efter god mat. Jag säger inte att det är lätt men jag hade förväntat mig nästan att det skulle vara "omöjligt", det värsta utav det värsta lixom.
Jämför jag dag 2 med dag 1 så kändes det mer som om att andra dagen flöt på på ett annat sätt, vet inte om det var för att det var mycket mer på jobbet idag att man knappt hann sitta ner å andas eller om det faktiskt är så att min diciplin har blivit bättre och att jag har motivationen på topp till 100 % och inte bara 50%.
 
Aloe vera gelen går förvånadsvärt bra, även om jag nu skulle ljuga om jag sa att den är god. Jag har valt att spä ut den med 2.5dl vatten. Det tar lite längre tid att få i sig men smaken är inte lika stark som om när man tar en shot av den istället. Imorgon blir det däremot värre kan jag tänka mig eftersom "dosen" då ska fyrdubblas på morgonen (120 ml istället för 30ml) och jag känner redan nu hur jag inte riktigt ser fram emot det...
 
Ni kanske undrar hur jag mår nu när 2 dagar har blivit avklarade? Ni kanske undrar om jag käner någon skillnad på energin och orken? Ja ni kanske har massa funderingar som ni vill få svar på; kommentera gärna så lovar jag att svara på de :)
Som sagt så är jag andra dagen utan mat, godsaker, varm choklad och allt som har med mat/ dryck att göra, och jag mår bra. Jag mår över förväntan om jag ska vara ärlig. Lite förvånad själv faktiskt att det faktiskt fungerar. Jag har väldigt mycket energi men samtidigt rätt så lite ork, vilket inte är så konstigt egentligen om man tittar på hur de senaste två dagarna sett ut kostmässigt. Jag har även märkt att jag har fått springa på toaletten minst 10 ggr idag tillskillnad från mina 4 ggr tidigare haha. Märks att man bara dricker under dagarna nu för tiden och att det bara rinner rakt igenom kroppen.
Det som jag kan känna är största skillnaden efter endast två dagar är att jag inte känner mig ett dugg trött när jag går till och från jobbet som jag annars brukar. I vanliga fall brukar jag vilja slänga mig på soffan och inte röra en fena tills det är dags att börja med maten, men idag var det en annan känsla jag möttes av och det var underbart. Däremot känner jag mig trött nu och skulle somna på 2 sekunder om jag la huvudet på kudden, men det är helt okej tanke på att klockan snart är 11 och man ska upp och jobba imorgon.
 
Den största anledningen till att jag skulle rekommendera C9 till alla som inte redan kört C9 är att energin kommer mycket snabbare än man tror! Har man diciplin eller en närståendes (kan vara pojkvännen, mamma, pappa, kompis, farmor eler vem som helst) stöd så skulle alla klara detta galant!  Det gäler även att man har satt något mål som man verkligen är villig att sträva efter :)
Självklart längtar jag tills imorgon då jag får äta mitt första mål mat, för jag är inte så sugen på att köra detta livet ut men någon gång ibland för att verkligen komma igång då resultaten (förhoppningsvis) syns.
 
Imorgon är det dags för invägning och mätning av kroppen (vägningen kommer ske på morgonen innan jobbet medan mätningen kommer ske på eftermiddagen efter jobbet då älsklingen kommer få hjälpa mig med vissa kroppsdelar, bl.a armen och bysten). Jag är väldigt spänd och nervös, för tänk om det inte har blivit några resultat. Tänk om jag står kvar på samma mått och vikt... Va jobbigt det skulle kännas... Men jag är samtidigt väldigt förväntansfull!! :)
Den som är inne och läser imorgon får se uppföljningen av invägningen och måtten då!
Min middag som bestod av en Aloe Vera gel shake, kontra älsklingens som bestod av lövbiff fylld med vitlöksost, bea och räfflade potatis i ugn!
Ljuger om jag säger att jag inte saknar maten! 
 

Ps: Inlägget om min syn på min egen kropp och spegelbild kommer förhoppningsvis upp imorgon, då klockan har runnit iväg även ikväll...
 
Puss å kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0