Onsdag + torsdag = ledig

God kväll !
Som rubriken lyder så va jag ledig både igår och idag från jobbet. Jätte skönt kan jag erkänna men däremot så ser jag inte lika mycket fram emot att jobba fre- måndag, ledig tis och sen jobba ons-fre igen. Som tur är så går dagarna väldigt fort och de närmsta veckorna kommer vi ha fullt upp med både födelsedags firande för sonen (2 år den 24/2), börja packa inför flytten, träffa säljarna och få nycklarna, jobb pbåde på hemtjänsten och som personlig assistent, träning ska även hinnas med vid sidan om + något som är otroligt viktigt för mig- umgås med de jag älskar mer än allt; MICKE och THEO!!!!<3

Igår, onsdag, var det meningen att jag skulle ner och köra ett tung och jobbigt rump/ben pass, men på morgonen blev det ändrade planer. Theo sov för en gångs skull när mitt alarm ringde kl.7.30 så jag kände att han kunde passa på å sova (+ att jag va väldigt trött själv haha) ut för en gång skulls. Så vi båda blev hemma.
Han väckte mig 8.30 genom att sätta sig i ansiktet på mig med en inte lika fräsch blöja. Man kom snabbt på fötter och det slutade med att båda två hoppade in i en dusch innan frukosten.
 
När klockan närmade sig 12.30 begav vi oss ut på en promenad, då jag skulle på et möte angående jobbet som personlig assistent. Som tur va så kunde jag ha med mig Theo (lite jobbigt annars). Han skötte sig jätte bra, och käkade självklart upp all fika som de bjöd på haha-- Min "lilla" gottegris <3
 
Theo gick hela vägen hem (tog 45 min) där vi mötte älsklingen utanför lägenheten som precis hade kommit hem från jobbet. Hela familjen myste framför tv´n innan de va dags för mig att massera en jobbarkompis i 1 tim, och därefter ställa sig å laga middag.
Blev carbonare förgrabbarna och lövbiffsgryta med ris för mig (krossade tomater istället för matlagningsgrädde). Tummen upp för maten!
 
Två trötta föräldrar gick å la sig vid 21.30 tiden vilket är tidigt för oss oavsett om vi ska upp å jobba eller om vi är lediga. Tror att vi båda är kvällsmänniskor egentligen men vissa dagar går det bara inte att vara vaken haha.
Somnade som vanligt på älsklingens bröst med hans armar kring mig<3

Idag har det inte hänt så jätte mycket heller. Vaknade upp vid halv 8 av att Theo ville att jag skulle sätta på tv´n. Blev att man slumrade om lite innan man vaknade av den här "härliga" lukten i skruttens blöja. Då kommer man upp snabbt ialla fall haha.
Käkade frukost i lugn å ro medan jag fixade med de beställningar jag har fått in på Aloe-Vera produkterna, la in dom i beställningen utan att skicka iväg den så det är gjort.
Blev att vi tog en promenad ner till stan i samband med att mamma/Theos mormor hade lunch på jobbet. Något som jag inte är så jätte förtjust i är att det nu har kommit mer snö och att det ahr blivit kallare ute igen. Jag är mer en vår och sommar tjej, som ÄLSKAR värme. För min del så behöver inte ens vi ha vinter årstiden. Det är bara kallt, blött, mörkt och man blir allmänt trött/seg i kroppen (och huvudet för min del ialla fall). Sen självklart kan jag tycka att det är mysigt med snö på kvällarna när man sitter innen med en varm kopp med choklad framför en bra film med den/dom man älskar, och för barnens skull (men då ska det vara en bra vinter och inte bara massa slask) att de kan vara ute och leka.
Men jag föredrar sommaren i alla lägen helt klart!!
 
Men tillbaka till sjäva inlägget så gick vi även förbi Micke som jobbade. Lämnade över en coca cola och twix choklad innan de va dags att gå hem igen. Det har blivit någon trend att varje gång jag är nere på stan så har jag köpt en cola och en choklad bit till min käraste, utan att jag har tänkt på det. Det är kanske min anledning till för att gå å störa honom på jobbet :)
Min lillebror och pappa kom sedan förbi, för att brorsan behövde en rejäl massage omgång för hans rygg och axlar. Självklart ställer man upp, när man ändå är utbildad massör, bor i närheten och har tid.

Just nu sover skrutten och älsklingen sitter och gibbar lite ps4, medan jag sitter här och inväntar ett samtal från min stötte pelare från "Forever". Har lite frågor till henne angående lite produkter.
Om en stund blir de att krypa till kojs för att orka upp till jobbet imorgon bitti och ytterligare en massage patient imorgon kväll.
Vaknade upp till detta- tummen ner tycker jag..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0