2 mån som herr å fru Broqvist

Idag e de 2 mån sen jag å älsklingen sa JA till varann inför nära å kära. Det känns som om att de va nyligen samtidigt som att de känns som om att vi alltid har varit gifta. Lite som Mickis säger "ni e som ett gammalt gift par", å så såg hon oss redan tidigt in i vårt förhållande haha.
Jag minns den där enorma nervositeten som sprudlade inombords å värmen som blev pga nervositeten, tillsammans med den här lyckan som uppstodd och allas miner när de hörde vigsel musiken. Blev verkligen en lyckad överraskning i samband med Caspers dop!
 
Känns väl egentligen ingen större skillnad, då vi lever exakt likadant. Det enda som det märks påförutom e att jag nu har 2 ringar, e när man ska skriva under någonting. Kommer på mig själv att jag börjar skriva "Kjelledal" istället för "Broqvist". Lär nog ta ett tag innan man vänjer sig haha.
 
Tack älskling för att du e du å att du valde just mig till din fru! Jag är världens lyckligaste å får nypa mig i amen till som tätt för att påminna mig om att de faktiskt e sant. Jag älskar dig idag, imorgon och resten av livet <3
Du å jag för all framtid! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0