4 tim sömn av 52 möjliga... Inte så konstigt att jag e DÖDSTRÖTT!!!! 😩💤

Ons- Jobb på hemtjänsten. Direkt efter jobbet blev de att hämta upp älsklingen på stan å sen bege sig till Gnesta för att träffa bästa svärmor. Trevlig em/kväll med mycket prat, skratt & god mat. Åkte inte därifrån förrän närmare kl. 22. Vart hem å sova direkt sen.
 
 
Tors- Jobb på hemtjänsten kl.7-15.45. Hem för att möta upp mamma å Theo då hon inte hade någon nyckel. Medan de drog till lekparken så små städa vi hemma & tog det lugnt samt käkade pastasallad. Även pappa tittade förbi när han sluta då han skulle hämta mamma.
Vart en lugn kväll framför bron med min kärlek ❤
 
Fre- Jobb på hemtjänsten kl. 7-15.15. Gick på stan hela dagen. Rätt skönt men AS varmt- svetten bara rann när man gick från ena brukaren till den andra!!! Käkade på stan med mamma innan hon skulle börja jobba kl.12. Jag fråga henne om lunch men det va hon som bjöd haha. Konstigt nog så blir det alltid så omedvetet från bådas sidor. Blev grekiska kolgrillen👍
Åkte hem till mina killar å tog det lugnt. Theo badade för fullt när jag kom hem. Svärfar hade varit förbi en stund och gett Theo en pool. Jätte snällt av honom då vi själva hade tänkt å köpa en i helgen.
Blev 🍕 till middag då älsklingen hade varit lat å inte orkat tagit fram någon middag (brukar oftast sluta med pizza om han får bestämma haha).
När Theo hade somnat satte vi oss i soffan å kolla på bron. Därefter blev jag tvungen att åka vidare till nästa jobb då jag skulle jobba natt (22-08). Va JÄTTE trött då jag gick upp kl.5 i morse å inte sovit något på em som de va tänkt.
 
Lör- Natten va inte den roligaste om jag säger så. Förutom att jag va jätte trött å höll på att somna flera gånger om (vaken natt är det) & det kändes som om att tiden stod stilla. Tillslut så blev kl.8 och jag kunde bege mig hemåt. Möttes i dörren av Theos röst inifrån sovrummet "Mamma hemma! Pappa mamma hemma!" Min första tanke va "åh nej måste han vara så pigg" då jag verkligen behövde få sova men samtisigt blev jag otroligt glad 😍
Kröp ner bredvid mina killar men kunde inte somna förrän närmare 9 tiden (sååååå typiskt). Kl.10 ringde älsklingens mobil å självklart vakna jag, lättväckt som jag är.. Somna om och väcktes igen av älsklingen som sa att han skulle åka nu å att jag blev tvungen att passa skrutten. Han skulle nämnligen till Gnesta och köra paintball med Hampus å några andra.
De va bara ä gå upp å byta om till bikini samt sätta på Theo sina badbyxor så han kunde leka i poolen å på baksidan medan mamma små vila emellanåt men icke sa nicke... Det vart inte en enda minuts vila. Theo ville inte vara själv för fem öre, gnällde, bråka å va inte nöjd med något. Så de va den sömnen... Mitt tålamod va inte det bästa tanke på den lilla sömnen men blev tvungen att bita ihop tills älsklingen kom hem kl.17.
Då va det dags att förbereda middagen, käka å därefter få Theo att somna kl.19. Micke såg att jag va hur trött som helst så han mer eller tvinga mig att gå å lägga mig innan skulle iväg för ytterligare ett nattpass.
Somna nog innan jag ens hann lägga huvudet på kudden. Väcktes halv 10 å kände mig inte ett dugg utvilad trots att de blev 2 tim sömn. 
Natten kändes lång men den gick ändå relativt fort.
 
Hoppas ni har haft en toppen lördag !
* Nya poolen
* Försöka njuta så mycket som de går av 🌞-en
* Theo badar
*Theo sorterar sina kakor på mammas rumpa & räknar dom😂
Typ enda gången han e glad idag😍
På g till jobbet
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0