Tankar kring hur Theo skulle vara mot ett så småningom kommande syskon & lite annat smått å gott

Tyvärr blev det inget besök till Nyköping för mig och Theo för två helger sen, som planerat... Theo hade inte hostat någonting på hela fredagen och knappt snorat något, men närmare kvällen så hade hostan kommit tillbaka, vilket gjorde att vi beslöt oss för att hoppa denna gången + att deras barn hade blivit friska precis till dopet veckan innan & ville inte bli sittade igen... Tyvärr!!1  Alltid är det något som kommer emellan våra planeringar...
Älsklingen åkte framåt halv 10 på lördagen. Han skulle hämta Hampus i Gnesta på vägen. Själv så blev det att man städa hela huset, sätte på tvättmaskinen, bädda rent och tog det allmänt lugnt innan vi fick fin besök av min ur gulliga kusin som är ca 7 mån och min morbror, samt pappa. De va nämligen på besök och va väldigt nyfikna på hur vi bodde nu när vi flyttat. Det är inte så ofta de är i Stockholms området (de bor i Falun) så de ville passa på :)
Blev en massa bebis mys och Theo lekte för fullt med Aron. Redan när de kom innanför dörren så ville Theo fram och krama + pussa Aron. Så sööt. Aron var dock inte lika intresserad då han precis hade vaknat och va lite fundersam vart han hade hamnat haha. Så fort Aron hade piggnat till lite så var han i gång med lekandet Han satt på vardagsrumsgolvet medan Theo hämtade alla sina leksaker från sitt rum och gav till Aron haha. De hittade varann väldigt fort. Theo sa flera gånger "Theos bebis" haha. Det är nog inte bara jag som är sugen på en till bebis i vår familj utan jag tror att Theo är lite sugen på ett syskon <3
 
 
Undrar hur han reagerar när han väl får ett syskon. Nu kommer och går det bebisar hela tiden (Aron, min polares dotter Signe osv) och Theo är jätte intresserad och visar massa kärlek. Men undrar hur det blir när bebisen inte kommer å går, utan istället är hemma hos oss dygnet runt. Skriker, gråter, jollrar och bara är. Hoppas ni förstår hur jag menar.
Hur går era tankar kring detta?
Jag tror iofs inte att de skulle vara några problem alls då Theo är OTROLIGT sällskapssjuk och lätt att hanskas med samt väldigt snäll och go mot alla hans kompisar. Han visar sin kärlek och hjälpsamhet i stort sätt varje dag på dagis, och hans fröknar berömmer honom väldigt ofta när vi hämtar honom. Självklart har även han haft några bråkiga dagar samt bitits/slagits och varit allmänt taskig mot de andra och det har vi fått höra, de e inte de jag säger, utan för de mesta så har vi bara hört positiva händelser, som t.e.x höll "X" i handen när "X" va ledsen, hj'älpte till å städa undan, delade med sig av leksakerna trots att han lekte med dom osv :)
För oss är han VÄRLDENS GOASTE, och de tror jag att alla föräldrar säger/ tycker om sina barn- och det förstår jag fullständigt, lika väl som jag känner så om min egna son! <3
 
 Min kusin Aron
 
Veckan därefter (förra veckan vill säga) stod det bara jobb på schemat 2 dagar å sen resten ledigt. Känns inte som om att jag inte jobbar någonting nu haha. De har varit mycket annat, som vab en hel vecka, föräldraledigt helgen som jag skulle ha jobbat och mina dagar som jag är ledig på shemat.
Jag drog iväg och tränade lite gympa med Friskis och svettis nere vid minigolfbanorna. Trodde de skulle var lite mer som "tant"gympa men de va faktiskt rätt så jobbigt då det va styrka inräknat i varje koordinationsövningar. JÄTTE KUL!!! Små joggade hela vägen hem sen. Sjukt jobbigt då det bara är uppförsbackar... Benstyrka alla dagar haha. Fick dock inte samma typ av träningsvärk som sist men de kändes ändå.
I onsdags då det va dags för ytteligare ett träningspass mere vid minigolfbanorna så joggade jag hela vägen ner, mötte upp pappa där (som jag på något sätt lyckades få med mig) och hade 1 tim grymt jobbigt fyspass. Denna dag så var det mycket sammarbets övningar och sin egen kroppsstyrka mot sin partners styrka. Jag hade de rätt så kämpigt då jag mötte pappa å han väger iaf 15 kg mer än mig + att han är kille och starkare. Han fick iofs slita lite han också så de gav utdelning i slutändan ändå. Kul men jobbigt. Sprang sedan hem för att hinna natta Theo, duscha, äta å sen kolla på Sveriges sista EM match.
Tyvärr blev det förlust för Sverige, och tyvärr så va det sista matchen i landsslaget för vår älskade Zlatan, Kim Källström, Andreas Isaksson och Erik Hamrén. Känns som om att halva laget tackade för sig även om jag själv tycker att Zlatan hade kunnat spela något år till då han fortfarande är en av världens bästa spelare!
Theo sprang rung i sin Sverige tröja och laddade för matchen. Hann dock somna innan matchen börja haha <3
 
Åkte till landet på tors em när älsklingen kommit hem från jobbet och vi packat allt. Skule vara borta tors- sön så de va lite man skulle packa, både klädesväg och lite mat som vi skulle ha med oss. Vi hade fått order att ta med oss gravad lax och jordgubbstårta. Jag är sån att det ska vara hembakat, så jag ställde mig å baka en tårta för första gången i mitt liv. Jag älskar att baka men jag har aldrig gjort en tårta. Va lite rädd för att bottnarna skulle bli för torra och innehållet skulle bli för lite osv. Lyckades tillslut få ihop en snygg tårta må jag erkänna. Hoppades bara på att den skulle smaka som den såg ut haha.
 
Hamnade i 30 min kö i Söderköping men annars flöt det på bra. Väl framme fick vi middag och hade det allmänt mysigt ute på altanen enda fram tills klockan vart 22. Va jätte varmt och kvavt i luften, och det kändes inte som om att klockan va så mycket när vi fortfarande satt ute i t-shirt och shorts.
 
(FRE) Väcktes i lagom tid för att vi skulle hinna äta frukost, göra oss i ordning till midsommarfirandet på andra sidan ön och bege oss iväg. På plats mötte vi mina föräldrar och lillebror som även skulle göra oss sällskap denna helg. Mycket trevligt att vi alla va samlade för en gångs skull. TUR ED VÄDRET HADE VI OCKSÅ!!!!!
Jätte kvavt och varmt även denna midsommardag. Kändes lite som om att åskan hängde i luften men den kom aldrig, inte heller regnet.
När vi hade dansat kring stången, varit med i lotteriet, fikat och haft det allmänt mysigt begav vi oss tillbaka till landet. Där vart det en hel del bad och sol resten av dagen, samt god mat.
Theo sprang runt som bara den i gräset och badade som aldrig förr. Det va runt 22 grader i vattnet. Lagom svalt för att bli avkyld tanke på att solen stekte. Vi spelade mökey eller va de heter (påminner om kubb men med siffror istället och man ska samla poäng). Väldigt kul. Micke och Emil åkte över på andra sidan för att meta och fiska lite. Blev bara en liten abborre denna kväll men glada var de ändå.
Satt ute tills klockan blev närmare 23. Otroligt att värmen höll i sig och ingen åska eller regn moln syntes till.
 
(LÖR) Väcktes 10.15 då våra päron tyckte att de va dags att kliva upp. Alla förutom jag å älsklingen tog en sväng med båten. Älsklingen ställde sig å fiskade medan jag la mig  sola på plajan samt doppade mig till å från. Lagom när de kom tillbaka så va det lättare fika och förtsatt bad å solande. Med mycket om och men så fick vi tillslut i älsklingen i vattnet. Alla andra hade badat så vi tyckte att de va läge för honom också haha. Graderna hade stigit till 24 så de va riktigt skönt faktiskt.Grabbarna åkte iväg å fiska igen och denna gång kom de tillbaka med en gädda på 2,7 kg och 70cm lång. Väldigt fin tydligen, men jag som inte har ett fisk öga såg bara en "fisk" haha.
Dagen/em/kvällen fortsatte med kubb tunering och massa skoj å skratt. Va även ute hela denna dag och satt uppe sent på altanen. Dock gick vi in vid 22 tiden för att kolla klart på Portugal- Kroatien matchen. John Blund kom strax därefter. Varje kväll har vi somnat som knubbade sälar allihopa trots värmen i rummen.
 
(SÖN/IGÅR) Väcktes 10.45 ca. Frukost + fm fika slog vi ihop innan mina föräldrar å lillebror skulle bege sig hemåt. Vi va kvar några timmar till i solen för att slippa de värsta köerna hem. Sat å prata med svärmor medan älsklingen kastade lite och Theo sprang runt å lekte i gräset. Vi tackade för oss när klockan närmade sig 17 tiden någonting och begav oss till Norrköping. Vi skulle träffa på älsklingens syster med familj en stund innan vi skulle vidare hemåt. Vi köpte med oss pizza. Timmarna gick och vi åkte inte hemåt förrän klockan närmade sig 21 tiden. Blev sängen så fort vi kom hem. Typiskt nog så hade inte Theo somnat så han fick sova mellan oss i natt. 
Så här lyckad såg min tårta ut utvändigt Ser väldigt god ut må jag säga (och den vart lika god som den ser ut!)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0