2 veckor kvar till semestern

Har nu gått in i v.26. Om 2 veckor går både jag och älsklingen in i våra 4 semester veckor. Som vi längtar!
Jag har iofs inte jobbat så jätte mycket denna månad som jag nämnde i förra inlägget, men det har ändå inte känts som om att man har varit ledig då de har vart massa annat. Fullt upp på hemmaplan helt enkelt. Alltid skönare å känna att man är LEDIG istället för "ledig" från arbetet.
 
Jag har 8 arbetsdagar kvar, 3 st denna vecka och 5 st nästa vecka. Känns lite små surt att ha varit ledig 5 helger i rad och nu avsluta jobbdagarna innan semestern med jobbhelg. Men samtidigt så känns det helt okej då jag får tacka för denna tid och önska alla underbara kollegor en trevlig sommar.
Vad jag menar att jag då får tacka för min tid är att jag har sagt upp min 80%-iga tjänst på hemtjänsten då jag efter semestern kommer börja jobba som personlig assistent. Har nämnligen blivit erbjuden en tillsvidare anställning där på 80% (de skulle kolla om det fanns en högre tjänst lite senare när man kommit in i arbetet mer- HOPPAS!!!) :D Känns underbart ! Behövde verkligen ha den tryggheten med en fast tjänst istället för endast 2 mån i taget, inte bara för min egen skull utan även för hela familjen, både ekonomiskt sätt och som sagt en trygghet.
Jag kommer fortsätta jobba på hemtjänsten men endast som timmis, så man vet aldrig hur mycket det blir. Det sköna att att man är med i systemet även om man kanske bara rycker in å jobbar 2 dagar/mån.
 
Ska bli skönt att byta plats på tjänsterna. Jag har suttit och räknat upp både + och - med båda jobben, och kommit fram till att det är MYCKET mer + inom andra jobbet än inom hemtjänsten. Det bästa är nog att slippa den här ständiga stressen från att man kliver upp på morgonen tills man sätter sig i bilen på väg hem.Har dock inte fått sett mitt schema än men hoppas på att jagfår de önskemål jag önskat, speciellt att få jobba jämna helger istället för ojämna (det kanske redan va schemalagt så, så då behövdes det inte justeras något).
Dock kommer jag självklart att sakna mina kollegor inom hemtjänsten. Man har trots allt jobbar med dom i streck 1.5 år så man har kommit varann nära. Vi har skrattat, gråtit, bråkat och haft det mysigt, precis som en liten familj. Det har varit dagar man bara vill tacka för sig direkt på dagen medan andra knappt velat gått hem för dagen. Så är det nog på de flesta arbetsplatser.
Som sagt, det är skönt att vara kvar i systemet även om man inte kommer ses så jätte ofta efter semestern. Kommer självklart hälsa på någon dag mer för att hålla kontakten uppe och se hur de har de :)
 
Ska alldeles strax åka på personal möte så jag kanske får se mitt shema då och om önskemålen har slagit in. Borde vara dags snart att få se schemat eftersom i aug ska de börja gälla. Har för mig att det skulle varit klart för 2 v sedan men inte fått något besked om att det är klart. Vi får se helt enkelt om de nämner något idag på mötet :)
 
På Öland för 1 år sedan. Theo va stor redan då haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0