Sommar planer

Som förra inlägget beskrev så är det inte långt kvar tills semestern. Vi har väl egentligen inte planerat så mycket. Vi kommer ha 4 veckor var, varav 2 är föräldraledigt för mig. Eftersom det är första sommaren för oss i huset så blir det nog väldigt mycket fixa å trixa hemma för att få det fint i trädgården (är bara en gräsmatta just nu, inga blommer eller någonting som livar upp lite) samt se om huset behövs målas osv.
 
Vi har även tänkt att åka till Öland för att sola å bada med min sida av släkten då min mormor å morfar har sommarstuga där. I samband med det så lär vi nog åka till älsklingens land (Espö) och tillbringa några dagar där med svärmor, Lena, Hasse och kanske älsklingens syster m. familj (beror på om vi tajmar in varandra).
 
Kålmården är även en sommaraktivitet som vi har planerat då Theo är så pass gammal att han skulle älska det. Han älskar djur och att springa runt i gångarna mellan djuren skulle vara en upplevelse för honom. Bamseland är väl en stor del av hela dagen som även skrutten skulle gilla. Ska försöka få ihop en dag som inte är alltför varm, tillsammans med Carro och hennes familj. Ska bli riktigt mysigt!
 
Mer än så har vi inte tänkt nu i sommar men det känns ändå som om att veckorna kommer gå riktigt fort och att jobbet kallar på en. Konstigt nog så går semester väldigt fort. Tänkt att vi redan går in i juli månad på fredag, andra halvan av året. Helt sjukt va dagarna, veckorna, månaderna går. Tycker att tiden kan stanna upp lite grann å man hinner ta vara på iden och njuta av allt som händer mycket mer än va man gör i dagens läge.
 
Hur ser era semesterplaner ut? Berätta gärna :)
 Måste ha varit en bild från när Theo va 5-6 månader <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0