Lunch med Evelina, vinst för Sverige & myskväll med älsklingen = toppen fredag <3

Väcktes idag (eller ah igår - fredag) av att mäklaren ringde mig halv 10 för att checka av lite angående den kommande fotograferingen på lägenheten. Blev att man somnade om en kort stund, innan de va dags att göra sig i ordning och gå ner på stan och möta upp Evelina och hennes lilla Milliam. Det va återigen dags för en lunch tillsammans = lika mysigt och trevligt som vanligt :)
Blev tyvärr bara en kortis då vi båda skulle hem och kolla på Sverige- Finland matchen (ett STORT måste)! Som vi säkert har sagt de 2 senaste gångerna vi har träffats "nästa gång vi ses så har säkert lillkillen ploppat ut å då går vi här med två barnvagnar", nu hoppas jag verkligen att det här va sista gången vi sågs innan lill killen kommer haha. Evelina är minst lika frustrerad på den här väntan, som jag å älsklingen är haha.
* Världens mest efterlängtade kille*

Men iaf, blev att man kollade på de 2 första perioderna själv innan älsklingen kom hem. Han skulle nämligen svänga förbi Sophie och hämta en present som hon hade köpt till knodden på vägen hem, och passade på att se klart den andra perioden av matchen där. Fick 3 jätte söta body´n av henne - tusen tack! :)
Blev att man kollade klart på matchen i älsklingen sällskap + några Breaking Bad avsnitt, innan han satte sig vid datan en stund. Kom dock snabbt tillbaka till soffan å kollade klart på serien med mig. I stort sätt hela kvällen så har vi bara legat här i soffan, myst lite och kollat på serier/tv tillsammans, medan brorsan har legat i ena soffänden. Det hann även bli en film innan älsklingen somnade - ligger fortfarande å sover här bredvid - SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT! <3
Är nog dags å väcka honom, så vi kan krypa ner i sängen + att jag slipper väcka honom fler gånger :)

Hoppas att ni har haft en underbar fredag så hörs vi <3
Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0