4 dagar över beräknat datum = fortfarande ingen son till världen...

Lördag:
Vaknade och gjorde i ordning oss för att ta en promenad till min morbror och hans nya tjej, där vi även skulle träffa mina päron, mormor/morfar och min andra morbror + hans nya tjej. Bjöds på lunch (frukost för våran del) och lite kladdkaka till efterrätt- gott! :)
Mycket trevligt!
Resten av kvällen va de bara att ta det lugnt hemma i soffan/vid datan för våran del. Käkade lite och myste. Väcktes av älsklingen vid 1 tiden då de va dags att krypa till kojs <3

Söndag:
Idag väcktes jag av att brorsan "hoppade" i sängen. Älsklingen hade tydligen redan gått upp för länge sen, så de va bara att göra detsamma. Åt frukost framför Sverige- Kanada matchen. Slutade tyvärr med ett silver, men vi ska vara stolta ändå! Vi förlorade inget guld, utan vi vann ett silver, som kommentatorerna sa!

Nu har vi precis haft Carro å Micke här på besök en snabbis då de skulle förbi mina päron för att hämta sommardäcken till deras bil- trevligt att träffa dom igen =)
Resten av kvällen bjuds det egentligen inte på så mycket. Ska så småningom göra hemmagjord pizza och mysa framför tv´n.
Micke ser inte fram emot en ny arbetsvecka även om den kommer vara rätt full med händelser :
* mån- vanlig arbetsdag + match
* tis- tatuera resten av bröstet kl.13 (kort arbetsdag)
* ons- träffa säljaren till den nya lägenheten
* tors - ganska ett ultraljud för att se om allting ser bra ut i min mage med fostervattnet osv (dock endast om jag fortfarande e gravid på ons, annars en helt vanlig torsdag för älsklingen)
* fre- kort arbetsdag

Medan jag som vanligt inte har något inplanerat på schemat förutom att gå runt och vänta på att lillen ska ge mig klartecken på att komma ut, träffa Mickis någon dag nästa vecka och ultraljudet på torsdagen (om det skulle behövas).

Vi båda (och alla i våran omgivning) tycker att det är dags för knodden att komma ut nu! Vi är väldigt otåliga här hemma efter världens mest efterlängtade bebis!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0