2-1 mot Kvicksund! :D

Tjabba tjena ! :D

Kom nästan nyss hem ifrån första serie matchen sen sommaruppehållet.
Motståndet idag stod mot Kvicksund.
Matchen startade hyfsad ifrån båda lagen, med några farliga målchanser för vardera lagen.
0-0 i halvlek.
Efter bara knappt en minut vann Agnes Haage bollen på våran planhalva och skickade upp bollen
emot Emma som med sig vinnarinstinkt fick bollen i nät.
WOOHOO 1-0 till Järna!!! :D
Matchen började få allt mer glöd och måkchanserna blev alltmer farliga, ifrån båda lagen.
Efter dryga 10 minuter, efter att Emma gjorde ledningsmålet, kvitterade Kvicksund med ett nickmål.
Matchen fortsatte med flera bra och farliga lägen.
Dvs 1-1 och matchen levde vidare.
Med dryga 20 minuter kvar av matchen fick Sofia Taraldsson bollen, efter en riktigt bra
frispark ifrån Sara Torpner på våran planhalva, och nätade även den bollen!!
2-1 till Järna ! :D
Med bara några minuter senare fick Sofia ännu ett läge att få till siffrorna till 3-1,
men den här gången träffade bollen i ribban/stolpen (krysset) i målgaveln.
Matchen slutade 2-1 till Järna som plockade åt sig 3p, som var otroligt viktiga för fortsättningen!! :D
Bra jobbat tjejer!!!

Nu blir det att slappa framför tv:n med filmtittande och njuta av den sköna segern! :)