Amazing night with my class! Thanks!


Gårdagen började med en körlektion - ALLTING GICK KANON!!!!!
Läraren hade inte någonting att komma med som jag skulle tänka på - riktigt skööööönt ! :D
Redo för uppkörning!
Problemet e teorin - e jag verkligen redo för den?
Alla runt omkring mig säger en sak men min magkänsla känner en annan trots att jag har klarat alla tester :(
Vet inte riktigt...

När jag väl kom till skolan å målat mig i ansiktet som en indian var det bara att sätta sig i klassrummet å ha fysik HELA dagen, både på förmiddagen å eftermiddagen till kl.15.45 :o
Snacka om att det tar på krafterna att ha ett enda ämne en hel dag :o
Tur att man lär sig någonting iaf ;D
Varje rast vi hade, så tränade vi INDIANS på vårat uppträdande som vi skulle göra senare på kvällen inför hela skolan :o
Vi samarbetade väldigt bra å kom fram till ett riktigt bra nr enligt oss själva !
När vi slutade vid 15.45 var det bara att frotsätta öva tills det var dags!
Matsalen var fullsatt, musiken igång för fest å alla grupper stod jätte spända å nervösa.
Vi skulle uppträda gruppvis (vi var grupp 7 av 9 st) så vi fick vänta ännu längre.
När det väl var våran tur slog mitt hjärta våltar, hade aldrig gjort någonting sådant förut (de vi skulle göra, alla dessa "dirty" rörelser) !
hahaha men va fan, de va bara å släppa loss trots att man inte var lika alkoholpåverkad som resten av gruppen ^^
När vi var klara släppte allting, de va fan riktigt kul! haha
Därefter blev de att köpa mer cider i puben samt hamburgare :)
Umgicks å tog massa bilder.
Hade helt otroligt/obeskrivligt kul!!!
När klockan närmade sig halv 8 så var det dags för lekar som våra faddrar hade anordnat ^^
Fatta om att de va riktigt pinsamt när vi fick reda på lekarna, men grymt kul!

LEK 1: Alla grupper skulle ta av sig så mkt som möjligt (kläder, morgonrockar för de som hade osv). För att sedan knyta ihop allting till en lina. Därefter skulle vi bada (:O) i sjön som var där :o KALLLT!!!! Den grupp som hade tagit av sig mest kläder å hoppat i sjön snabbast vann !
hahaha tänk er själva; 75 stycken studenter står antingen i bara underkläder (vissa tjejer i string eller bara i trosor^^),  eller som många av killarna gjorde - NAKNA (men de höll för ehm ah ni vet xD) xD
hahahahhaa snacka om att man har kommit "nära" klasskompisarna redan xD

LEK 2: Vi skulle springa över en pressänning som var full av såpa å vatten, över till våra faddrar som stod på andra sidan. Ta en shot å springa tillbaka. Vi skulle göra det 3 ggr var. Den grupp som gjorde de snabbast vann! men VI FICK INTE KLÄ PÅ OSS VÅRA KLÄDER, utan BARA SÅ ATT ALLA HADE UNDERKLÄDER PÅ SIG!!!!
hahahaha kul, där springer vi ettor runt i underkläder å halkar/ramlar på såpan medan hela skolan står å kollar på xD Snacka om en minnesrik kväll !!!

LEK 3: Fortfarande står vi bara i underkläder, helt kladdiga efter såpan! Pressänningarna låg kvar på gräset men med ÄNNU MER såpa. Vi skulle springa två & två i varje grupp, tvärs över pressänningen. Ena skulle skala en banan å lägga sig ner på gräset med bananen i munnen. Den andra skulle göra en armhävning över personen som låg ner å börja äta på bananen. När hela bananen var uppäten skulle vi ta 1 shot å springa tillbaka så nästa två kunde springa. Vi skulle göra detta 2 ggr var ! Snabbast grupp vinner.

LEK 4: Fortfarande i bara underkläder å JÄTTE kladdiga. Vi skulle spela fotboll mot varandra PÅ pressänningen å ÄNNU MER såpa !!!! xD Två grupper i taget skulle spela - första målet vinner, Medan de spelade skulle vi andra shotta å dricka ännu mer. Men innan en fadder kastade upp bollen skulle alla deltagare i lagen snurra 10 varv fort. HAHAHAHA xD Snacka om att alla, å då menar jag verkligen ALLA skrattade !!! Fan va kul de va å se de andra grupperna å framför allt att spela xD Man kunde knappt gå på pressänningarna pga. att de va så hala xD man ramlade så fort man tog ett steg typ xD Vilken syn asså!! Gud vad man skrattade !

LEK 5: Fortfarande underkläder bara ! Vi skulle stå i våra grupper, en skulle börja på pressänningen å när en fadder tog upp en lapp ur en skål skulle vi göra det som stod på lappen. Stod det t.ex "hand mot rumpa" så skulle en person göra det på personen som stod på pressänningen. Om nästa uppdrag var "bröst mot huvud" så skulle man göra det osv. (ni alla har säkert gjort den leken förut)
Det var riktigt kul att se å leka detta.
Tänk er själva ; man vet aldrig vad man ska göra + att man står på en pressänning som e halare än en ål xD HAHAHAHAHAHA!!!!

Sen bar det upp till skolan (påklädda xD) helt kladdiga å smutsiga !
Det var dags för utgång !
Alla duschade å fixade i ordning sig.
Hela kvällen var helt amazing !!!!!!
FAN VAD JAG ÄLSKAR MIN NYA KLASS!!!! haha
Snacka om att dessa 5 år kmr bli helt otroliga, helt underbara å väldigt minnesrika!
<3

Somnade väldigt gott den kvällen!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0