Inväntar det nya året. It´s gonna be amazing tomorrow!


Det va väldigt roligt att träffa Niclas igår igen.
Det var ett bra tag sen.
Tror inte att vi har träffats sen jag å Linnéa blev tvungna att hjälpa honom hem från hemma festen, om jag inte minns helt fel. Kan kanske ha träffat honom ngn till men mitt minne e som sagt inte de bästa har jag märkt, haha.
Kan säga att han tog död på mina armar när vi gymma. Seriöst!
Kan knappt lyfta dom idag, snacka om otränad xD Men har faktistk en anledning till att jag inte fått träna, har ju varit sjuk å mina päron e såna att man INTE får träna förrän man e helt fristk (vilket jag egentligen inte e än heller men de vet inte de, hehe).
Men de va nyttigt att få den här träningen + att vi lekte av oss lite när vi skulle köra lite magövningat på pilatesbollarna. DE va riktigt kul, haha.
När han sedan skjutsade hem mig så va de bara att duscha å ta det lugnt med familjen. Kollade även på Eldsjälsgalan. Blev dock ingen vinst denna gången på bingospelet. Lite surt för jag va ett nr från att vinna STORVINSTERNA på säkert 5 olika ställen :( men men som sagt, jag har INGEN tur i spel å har aldrig haft -.-'

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma med lite pluggande.
Aldrig kul, men vad ska man göra.
Har även pratat lite med Niclas angående nyår imorgon. Blir att vi ska fira det nya året hemma hos honom tillsammans med Pontus, Michaela, Johan å kanske Filip. Kommer bli nice! Hoppas jag iaf.
Fixa ihop ngt att äta å bara ha ruskigt roligt tsm!
Drickan å raketerna fixade han å Johan idag så de e lugnt ;) nice !
Nu blir de snart att dra ner å massera mamma, tanke på att det aldrig blev av igår.
Men ha det så bra så hörs vi mer !

Puss å kram på er ! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0