Take it easy, one step in time


Idag drog man till skolan fastän halsen inte va helt återställd, men vad ska man göra, jag FÅR/KAN INTE missa mer i skolan än det jag gjorde förra veckan. Går bara inte !
Dom två proven jag missade får jag ta igen i vår någon gång, rätt skönt egentligen men ändå inte eftersom man kommer ha annat prov emellan som inte har med det att göra. Hmm....
Idag började vi med ett nytt avsnitt: Nervsystemet
Vi fick även en ny lärare till detta ämne, Nicolaus. Han verkar vara riktigt bra, men ändå lite som om att han själv inte vet vad vi ska lära oss inför provet nästa tisdag.
Ja ni hörde rätt; Tenta efter bara en vecka ! De e hårt när man går på högskolan... -.-'
Jag tycker nog ändå att det inte verkar vara så där jätte svårt, speciellt inte det vi gick igenom idag. Skönt det iaf! :)
Fick sluta 12.55 istället för 15.15, eftersom Nicolaus skulle iväg på ett obligatoriskt möte. Skönt för oss studenter!
Fick även tillbaka Anatomi A omtentan idag.... KLARA DEN!!! :D Fett skönt å stolt !
Nu har man det bakom sig iaf, så de e bara å koncentrera sig på nervsystemstentan nästa vecka å sedan omtentan på Nedre Extremitet/ Bål & huvud (Anatomi B del 1) som inte e förrän den 5:e januari, direkt efter att vi har börjat termin 2 (den andra januari drar vi igång igen).
Men men nu får man njuta att man kan ta en sak i taget utan att känna den här pressen som ofta uppstår i mitt huvud å för mig :)

Nu sitter man hemma å skriver detta inlägg, men bör skriva rent det jag antecknade på lektionerna idag, för att ligga i fas redan från start eftersom hela lördagen går bort i helgen.
Bäst å göra de nu, slänger nog in något mer inlägg innan det e dags att slagga :)

Puss å kram på er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0