Bättre sent än aldrig


I måndags blev det att jag träffade min älskade och mest saknade Sofia! Även om det inte blev en så jätte lång stund så hann vi ändå med att jag masserade henne och mycket tjej snack, precis som vanligt! Alltid lika trevligt!!
Eftersom det som sagt inte vart så jätte länge som vi kunde ses så bestämde vi att vi skulle dra och käka lunch på tisdagen efter att jag hade slutat jobba. Jag skulle nämligen provjobba på Coop Konsum i Södertälje Centrum , Telgehuset, för att se om jag kände att det funkade å om det kändes bra.
När jag hade träffat Sofia och masserat henne åkte jag, pappa och brorsan in för att kolla på Telge´s match, basket. Första final matchen, bäst av 5. Det blev en betydligt jämnare match än vad man hade trott, men tillslut blev det vinst för de regerande mästarna Telge! :D Åkte hem och tog det lugnt med familjen innan det va dags för att lägga sig, för att orka upp dagen efter kl.8.

I tisdags åkte jag som sagt in å jobbade 3tim. Träffade Danne, Sofias kille, som även han jobbade på Coop. Mycket trevligt :) Eftersom jag har jobbat 2år på Ica förut så kom jag snabbt in i kassasystemet, dock va det alla PLU nummer som inte va dsm. Kul va det iaf, för nu har jag 2 st extra jobb :D
Drog till Nancy´s för att luncha med Sofia, innan det va dags för mig att åka å träna. Drog sedan tillsammans med familjen på basket, Kings- LF basket, 3:e semifinalen bäst av 4. Inför matchen stod det 1-1 i matcher, men Kings tog kommandot och vann tillslut matchen. 2-1 till Kings :D Avgörandet kan komma på fredag, på bortaplan!
Tog det bara lugnt på kvällen sen.

Igår började man återigen skolan. Känns inte direkt att man har haft ett påsklov, men vad ska man göra. Nu är det bara att försöka komma tillbaka till verkligheten och allt plugg... Suck..
Hade bara klinik igår, vilket ändå gick bra och tiden bara sprang iväg. Alltid lika trevligt att ta emot patienter som är hjälpsamma och som uppskattar det man gör.
Träffade sedan Malin en stund efter skolan, å skjutsade in henne till Tälje :) Kvällen bestod väl inte av något speciellt, satt bara vid datorn hela kvällen, när jag egentligen skulle ha pluggat... Lite som vanligt då, hehe...

Idag tillbringade jag min tid i skolan kl.8.30-11.15. Skönt med en kort dag. Åkte sedan hem för att egentligen plugga, men ni som känner mig, så borde ni veta vad som hände istället. Fastnade här framför datorn och tv´n... Snart blir det att dra iväg på träning och sedan sova (om jag inte tar tag i pluggandet en stund).
Känner mig inte speciellt taggad för träning, men måste komma igång till 100% igen...
Måste hinna städa mitt rumt oxå innan de e dags att åka.
Vi hörs, måste logga.
Puss å kram på er alla läsare<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0