Börjar räkna ner till semestern!!


Jobbat fredag till idag, å ska även jobba måndag och tisdag istället för Ida, trots att jag egentligen skulle ha varit ledig. Får bar aen dag ledigt nästa vecka oxå.. Får se de så att jag tjänar pengar och har 3v ledigt sen!! Eller ah om de inte ringer in mig då de verkligen behövs personal... :P :)
Märks i kroppen att man bara har haft 2dagar ledigt på 25dagar... Egentligen e de inget jobbigt arbete men de tar på en ändå tanke på att man inte alls e van me de, haha.
 
Tillbringade lördagen med Madde efter att man sluta jobba kl.16.15. Satte oss på Kebab House å käkade medan vi planerade v.30 då hon ska vara hemma hos mig medan våra familjer e på Öland :) Mycket trevligt!
Tog sedan bussen hem till mig för att jag skulle hämta bilen och fixa i ordning mig till utgången med Sara, Malin, Emma, Edith å Alwa :)
Träffade även Johan, Mattias, Calle, Linus, Jonatan ute på krogen! Snacka om klassträff, haha. Hade trevligt hela kvällen även om den va ganska långdragen å lite små tråkig till och från!
Somnade fort den kvällen!
 
 
Idag jobbade man mellan 11-18.15. Denna dag kändes väldigt seg, men vad skulle man göra.
Skar även upp hela tummen... Snacka om att de dunkade i hela handen.. Tur att de inte va den tumman jag hade fått sprickan i ;P
Nu blir de å kolla film med familjen, innan de e dags att dejta sängen! Upp å jobba imorgon kl.9-18.15...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0