Hur fan kan man vara så jävla full att man inte ens känner att man stinker urin och att man har kissat på sig från topp till tå??? Fy fan asså!!!!


Tordags:
Drog å jobbade kl.11-20.15. Tog sedan bussen hem till Madde där jag skulle tillbringa natten, för att sedan gå upp tidigt för att återigen jobba. Kände att det va närmare att slagga hos Madde denna gång tanke på att hon bor i Södertälje, istället för att åka från Järna och parkera bilen en bra bit ifrån jobbet.
Allting flöt på, på jobbet och det gick bra att stänga butiken. Känns tryggt att chefen litar på mig och att han känner att han kan ge mig det ansvaret. Känner mig smickrad på ett sätt :)
Maten stod färdig på bordet när jag kom hem till Madde. Vi åt och satte oss sedan å kolla på film, "Jag saknar dig!". Riktigt bra film! Känslor att förlora en syster skulle krossa mitt liv, skulle jag förlora Madde så skulle ingen kunna ersätta henne eller ta över hennes plats!
You and Me forever Madde <3 Love you!<3
 
Fredag:
Va på jobbet kl.10, och slutade kl.19. Dagen kändes väldigt seg, och kändes som om att det aldrig skulle ta slut.
Det enda som typ hände va att en JÄVLIGT FULL GUBBE KOM IN PÅ JOBBET Å STANK URIN!!!! Å DÅ MENAR JAG VERKLIGEN STANK!!!! DET KÄNDES I HELA ENTRÉN TILL COOP Å UTE I SPELEN (ni som vet hur de ser ut inne i Teljehuset)!!!!!! FY FAAAAAAAN VA ÄCKLIGT!!!! ATT HAN INTE ENS KÄNNER STANKEN ELLER KÄNNER ATT HAN HAR KISSAT PÅ SIG (va helt blött från rumpan å enda ner till skorna - så jävla äckligt!!!)!!! :O DE E FAN HELT SINNESSJUKT!!!!!!! FY FAN!!!
HAN FÖRSÖKTE ÄVEN STJÄLA EN PÅSE FRYSTA RÄKOR :S SJUK FYLLE ASSÅ!!!
De va de enda som hände idag.
Drog sedan hem till mig tsm med Madde å började göra i ordning tacosen. Satte oss framför tv:n och kollade på en film på 3:an - "Här med förklarar jag er Chuck och Larry".
Nu blir det sängen för att sedan orka upp imorgon å dra in till Södertälje för att kolla lite kläder (om vi orkar). Annars blir de en heldag hemma. Städa å fixa lite tills familjen kommer hem på söndag igen efter att ha varit på Öland i 1½v....
Vi hörs :)
 
Puss å kram <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0