I'm smile everytime I'm talk to you!

Då ligger man återigen i sängen efter att ytterligare en dag har gått på detta år. De e sjukt va dagarna gått fort fram. Känns ju inte länge sen man stod där vid entrén på skolan för första gången å va alldeles nervös. Nu har de snart gått 3 hela terminer!!! :o snacka om att de e sjukt! En anledning är nog att det är så himla kul på denna utbildning med både kliniken, praktiska lektioner blandat med teoretiska. Dagarna hinner lixom inte bli tråkiga (bortsett om man är grymt trött å på dåligt humör förstås hehe). Sen e vi ett grymt skönt gäng i klassen med grymma lärare! :)
Rekommenderar verkligen denna utbildning även om den är privat å kostar en de, så är det värt varje krona :)


Idag blev de tyvärr inte så jätte mycket bloggande men de e sånt som händer ibland.
Lektionerna gick väldigt snabbt fram idag å de va relativt mkt att anteckna - jobbigt men viktigt!
När man väl kommit hem till Järna va de bara att skynda sig hem så att man inte blev alltför blöt, vilket va ganska omöjligt tanke på att de öste ner.
Ställde mig på våran cross-trainer i ca. 45 min innan de va dags att dra ut på en löprunda med min underbara vän Mikaela :) skulle bara ha sprungit runt7 km men hamnade tillslut på 11.3km i ösregnet å nattens mörker! :o
Sjuuuukt bra jobbat vännen! :D *stolt tjej*
Fler av dessa runder får de bli snart! Saknar nämligen henne otroligt mkt + våra löpningar tillsammans som det har varit väldigt dåligt med de senaste månaderna!!!
Måste vi bli bättre på, helt klart! :)
Blev att vi även hade lite girl talk ute i regnet, vilket jag oxå har saknat♥ snacket alltså, inte regnet!! ;p

Nu blir de att sova så man orkar med en skoldag + plugg i bibblan + en arbetskväll innan man får återigen njuta av sängen!
Godnatt alla underbara läsare! Älskar er för att ni orkar läsa allt strumt jag skriver om, haha :)
Puss å kram♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0