Undrar hur detta ska gå..?


Tentan kändes (tro de eller ej) men helt okej trots att den va större än förra!
Hoppas ärligt att jag klarar den, iaf precis om inte bättre!!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!
Det hände inget speciellt på kliniken idag. Skulle ha haft 2 patienter (första å sista passet) men tyvärr blev de bara första pga. att den sista hade glömt bort tiden. Så de va bara å boka upp henne på en ny tid helt enkelt.
De va bara å ligga på behandlingsbänken å invänta på att kl. skulle bli 15.15 då vi skulle ha genomgång för dagen.
Alltid lika kul att våran handledare bjuder så himla mycket på sig själv!
Det är en anledning till att man verkligen tar till sig av det han eller hon säger. Gillar verkligen mina lärare, både de jag har i skolan som undervisar å de på kliniken. De kan verkligen sina grejer å e riktigt grymma på de! :)
Sån vill jag bli när jag blir stor!! hihi (A)
 
Satte mig sedan vid datorn (när jag kom hem) å började på min inlämningsuppgift som ska in på fredag, eller torsdag eftersom jag e helt ledig på fredag (orkar lixom inte åka upp till Sthlm för att lämna in 2 data skriva papper bara för att läraren inte vill ha de skickat på mail).
Hann en del, men inte så långt som jag hade hoppats på. Får se till att hinna med hälften imorgon innan de e dags för arbete :) En lugnt å tyst eftermiddag på bibblan - yippi va kul... *not*
 
Nä men nu blir de å slänga sig i sängen å slagga, så att man orkar upp kl.5 å tvätta håret... De e så när man e lat på kvällen.. Undrar hur de ska gå, tanke på att jag e mer en kvälls människa än morgon människa :s :o
Jaja de som läser bloggen får veta imorgon! ;p
Puss å kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0