vänner för livet ♥

Kan man bli mer irriterad för tillfället?!?!?!
Pluggningen på bibblan gick bra, vilket hela kvällen på jobbet även gjorde.
Man hade ju räknar med att få ett litet avtackande av chefen tanke på att de va min sista dag. Men tror ni att jag fick de eller?
NEEEEEJ!!! han va för de första inte kvar på jobbet när jag började, för de andra tyckte man att han iaf kunde ring men nej de gjorde han inte!
men istället SMSADE han ett tack för dessa 8 mån som jag jobbat. Han skickade ett fucking sms!! :@ hur jävla fegt e inte de!
Jag fick fan mer avtackningar av våra kunder idag än från chefen :s kunderna påpekade även att hans beslut va ett stort skämt! De värmer verkligen att höra de även om de inte bäddar ngt på hans beslut men ändå!
Han ska ju fan vara en förebild för oss arbetare!
Precis som Lovisa å Sofia på jobbet sa så vågar han inte säga de öga mot öga med mig för han vet innerst inne att de e ett korkat beslut han tagit! De kan låta väldigt egoistiskt men de struntar jag ärligt i! Varför anställa nya oerfarna personer som inte kan någonting av de jag gör (kassan bla.) istället för att behålla oss som är bra på de man gör å jämt ställer upp?!
Jag fattar inte hur han tänker...

Känns som om att ilskan tar över allting just nu, men jag får ändå inte glömma allt positiva (99.99% av allting) under dessa 8 mån ♥ minnen för livet å jag har fått nya vänner för livet oxå ♥
Grymt kul att jag fått den möjligheten att vara en del av dem alla å fått dela med mig av allting runt omkring! De har varit helt underbart ♥ tro inte att ni kmr bli av med mig bara för att jag inte fick förlängt pga ett korkat test, jag kmr titta förbi å kolla om ni sköter er ;))
love you all♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0