sammanfattning av dem underbara veckan ♥

Oj vart ska jag börja någonstans... !!!
De har hänt så himla mycket den senaste veckan- de e sjukt!!

Kan börja med att berätta om juldagen: tog det väldigt lugnt hemma med familjen, spelade just Dance 4 på wii (värsta träningspasset) å körde lite Zumba + messade en hel del med Micke. Hoppa in i duschen för att fixa i ordning mig innan de va dags att dra till Emma för att förkröka innan utgången!
Snacka om lyckad kväll! Hade grymt kul hemma hos Emma å de blev en hel drickande (hehe). Vi snubblade iväg till bussen å tog den in till stan. Satte oss på Sailors å tog en drink innan de va dags att ställa sig i The Strip kön. Gick relativt snabbt! Kom in å träffa på massa gamla polare å självklart Michaela :D en evighet sen man träffa henne!!!
Messade med Micke hela kvällen å tyvärr sprang vi om varann hela tiden innan han drog till Sthlm :( så tyvärr träffades vi inte ute... hade varit mysigt men nervöst tanke på att vi aldrig hade träffas.. ♥
Ju längre kvällen löd desto mer påverkade blev vi! Haha grymt kul!!! Fick sedan skjuts hem av Roots.
Messade med Micke enda fram till 5 tiden på morgonen å han va jätte gullig ♥ bestämde att vi skulle träffas dagen efter å att jag skulle ringa å väcka honom :) sov väldigt gott den natten!!!!!

På onsdagen tog jag sällskap med Emma å Monia in till Tälje där jag träffade Micke. Guuuuud va sööööt han va!! (A) gav varann en kram å började prata om allt möjligt!! De vart inte en enda tyst minut denna dag å de va verkligen som om att vi hade känt varann hela livet å inte att dr va första gången vi träffades ♥ så himla sköööön känsla å han va verkligen helt underbar!
Han bjöd även på lunch, väldigt gulligt! Vi träffade mamma en kort stund innan vi fortsatte runt i Tälje :) satte oss på Olles, Micke skulle träffa en polare där å kolla AIK matchen. Mycket trevligt å träffa Mika oxå :)
Tack för en underbar dag♥ dagen slutade med att Micke bjöd mig på hockey på fredagen (aik- Timrå match men jaja vad gör man inte för sällskapet (a)) - så himla lycklig ♥

Torsdagen kändes jävligt lång å ensam... ville träffa Micke men tyvärr så gick de inte.. blev att man satt hemma hela dagen innan de va dags att hämta upp Madde å åka in på SSK match. Träffade Malin, Sara å Mikaela där :) självklart blev de vinst för ssk med 1-0 men de satt långt inne!
Messade med Micke hela dagen♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0