Never leve me behind

I lördags blev det att pappa kom vid halv 1 för att få lite massage, men istället för massage slutade det med att han oljade in vårat köksbord + stolar igen. Han försökte även förklara hur jag skulle åka till Slussen där jag skulle hämta upp min dyngraka sambo... Och nej jag kör ALDRIG i Stockholm så de e därför man tar hjälp av pappsen haha. Tur att Bonnie kunde hänga med upp även om hon inte va 100% säker själv haha. Alltid kul med sällskap ändå :)
Det gick bättre än vi trott att ta sig upp + att det inte va så mycket trafik heller. Dock tog det ett tag innan vi hittade Micke å Möja (arbetspolare) för de va ju inte de bästa på att förklara vart de va någonstans haha.
Vi lämnade av Möja på vägen hem. Direkt när vi hade gjort det så somnade Micke i baksätet-så söt. Skjutsade hem Bonnie å det tog 15min innan jag fick liv i älsklingen när vi hade kommit hem. Hjälpte honom upp till lägenheten å bäddade om honom i sängen. Gav honom lite massage å pratade lite innan han somnade- så söt!
Drog sedan upp å käkade hos grabbarna på Valuta innan vi åkte ner till Stanleys för att kolla på AIK matchen med Mika. Blev vinst med 4-1. Släpade hem Micke sen å la oss direkt i sängen å somnade i varandras famn. Så mysigt att ha honom hemma igen!!!!<3

Juste glömde säga. Micke hade köpt en parfym till mig på kryssningen- så himla gulligt av honom!!! När man minst anar det så kan han vara lite romantisk <3 Gud va jag älskar denna kille!!!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0