You´re my life, my future <3

Älskade Theo blev hela 2 månader igår!!! :D
Sjukt va tiden har gått fort!! Helt otroligt!
Känns som om att det va nyss han låg och sparkade mig i magen...
Tycker att tiden kan stanna upp en stund istället för att springa iväg :o
Måste erkänna att jag saknar mamma magen så otroligt mycket, men jag ÄLSKAR mamma rollen!!!!!!!!!! <3

Idag, fredag, var jag och Theo först på babysång kl.10, där vi träffade Evelina, Milliam, Natalie och Charlie. Blev att vi chillade på Nancy´s tills klockan blev 103 då jag skulle på läkarbesök med Theo. Det va tydligen en 2 månaders koll.
De mätte och vägde honom först, därefter kollade de hans leder och muskler så att allting va som det skulle. De kollade även om han hade styrka i nacken (vilket han verkligen hade) och om han kunde följa med i blicken.

Resultaten från 2v sedan kontra nu:
* Förra gången: vikt - 5,315kg -> 5,870kg
* -||- : längd - 59,2cm -> 61,4 cm
* -||- huvudomfång - 39cm (oförändrat)

Resultaten från testerna visade att han va väldigt tidig för sin ålder, vilket va kul att höra + att han även skratta vid ögonkontakt. Så himla gulligt leende - man smälter!!! <3

Efter läkarbesöket blev vi hämtade av älsklingen då vi skulle till ikea för att kolla köks inredning, garderober och handtag till den nya lägenheten + att vi skulle köpa ny stekpanna.
Vi åkte sedan till k-rauta för att kolla tapeter, kakel och klinkers, även det till den nya lägenheten. Ulrik ringde efter ett tag å sa att vi skulle åka till färghandeln i Södertälje hamn å kolla tapeter där istället. Så det va bara att bege sig ditåt. Snacka om att det är en hel djungel av olika sorter. Tog en evighet att hitta några som vi gillade. Tyvärr hann vi inte kolla till sovrummet pga. att de stängde så vi måste tillbaka dit imorgon eller inom några dagar för att bestämma det. Men riktigt nöjda va vi när vi kom hem närmare halv 7. Trots att ingen av oss gillar Ikea eller kolla på sånt här, så gick det väldigt smidigt, och va rätt kul då vi gjorde något tillsammans + att vi äntligen ligger i fas till den nya lägenheten.
Hoppas snart på att vi kan skriva på kontraktet så vi kan börja renoveringen och förhoppningsvis flytta in inom någon månad!!! :D
Guuuuuuuuuuuud va vi längtar !

Just för tillfället så sitter jag här i soffan å håller på å somnar. Micke sitter å gibbar med sina polare å Theo sover som en stock här bredvid mig. Han har nu sovit i 5tim i sträck vilket han aldrig brukar göra annars. Men inte så konstigt egentligen då han inte har sovit något under hela dagen + varit väldigt gnällig (typ för första gången sen han bemötte världen).
Snart blir de att gå å lägga sig för att orka upp i morgon å kolla de sista tapeterna. För att sedan avsluta lördagen i Strängnäs hos Malin och Philip =) Ska bli riktigt trevligt!!!!

Ni får ha det så trevligt ikväll och en fortsatt trevlig helg ifall vi inte hörs! =) Vågar som sagt inte lov när nästa inlägg kommer haha ^^
Tack igen för ert tålamod!
Puss å kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0