Ytterligare en vecka har gått utan uppdatering...

God kväll alla trogna läsare. Otroligt att det är så pass många som går in och kollar bloggen trots att jag är världens sämsta på att uppdatera nu för tiden...
Även om man egentligen inte har så mycket att göra om dagarna och turen att ha en son som är jätte snäll, så finns inte tankarna på bloggen tyvärr.. Lite tråkigt om jag får säga det själv, då det kan vara kul att få skriva av sig lite om hur jag får dagarna att gå här hemma. Det är jag själv som är boven så jag får helt enkelt ta tag i kragen och slänga in ett inlägg då och då även om det inte är speciellt långt (eller intressant haha)!

Sen förra inlägget så har ingenting blivit som planerat. Skulle ha träffat Alexandra i måndags men hon skulle iväg på en intervju så det fick bli en annan dag.
I tisdags skulle jag och mamma ha åkt upp till Stockholm för att hälsa på min skola och därefter gått runt på stan en stund, men det vart inställt det också pga att jag kände mig hängig och mamma extremt trött. Blev en heldag hemma i lägenheten för oss två istället och massa mys med älskade Theo!

I onsdags blev det däremot som planerat. Jag och Theo tog 11.10 tåget till Gnesta för att ha en hel dag med min kära svärmor innan älsklingen och svärfar skulle komma hem. Vi hälsade på hennes jobb, hon bjöd på lunch och vi tog en promenad i Gnesta, innan det va dags att ge Theo mat. Mycket trevligt att ha en svärmors- & svärdotters eftermiddag!
Det hann även bli massa mys innan det va dags för mig, Micke och Theo att åka hem till oss vid 21 tiden. Gick å la oss direkt - Theo hade somnat i bilen så vi passade på att lägga honom i sin vagga direkt, därmed fick vi en liten mysstund ihop innan vi själva somnade i varandras famn <3

Det har hänt grymt mycket i Theos utveckling på dessa 5 veckor:
* Grym styrka i nacken - kan hålla det upprätt helt själv
* Han börjar trycka ifrån med benen alltmer så han hamnar i stående position ( när man håller i honom lätt)
* Han fäster och fokuserar blicken som aldrig förr
* Följer med i blicken väldigt bra
* Reagerar på färger, framför allt röd
* Ler flera gånger om dagen (ej pga. att han kissar! ^^)
* Första riktiga skrattet va vi med om i onsdags den 2 april - hur gulligt som helst! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0