Nystädat och allmänt fräsch!

Vakna vid 10 av att brorsan kom och la sig längs min sida och över min arm samtidigt som han kurrade- mysigt! Blev att man klappade honom en stund innan vi båda somnade om.
Vaknade återigen vid 1 av att älsklingen låg å kollade så sött på mig. Låg å myste allmänt i varandras famn innan vi beslöt oss för att stiga upp. Klockan hade trots allt hunnit blivit halv 2 :P
Jag käkade lite frukost framför tv´n medan Micke (ja ni har nog en gissning) satte sig vid datan å kollade serie.
Vi hade bestämt oss för att storstäda hela lägenheten idag vilket vi även gjorde tillslut. Gick mycket fortare än va vi hade räknat med, å då hade vi även rensat garderoben i sovrummet och lite allmänt i klädkammaren. Känns mycket hemtrevligare nu när allting luktar nystädat och fräscht av vaniljljusen som står i hallen och i badrummet. Vi har även hunnit käkat sen lunch och handlat lite frukost till mig imorgon.
Även om vi sov till halv 2 har vi ändå hunnit med det vi skulle + lite till, vilket känns skönt. Resten av kvällen blir de nog att bara ta det allmänt lugnt och tillbringa tiden framför datan/tv´n innan det återigen är dags att krypa ner i sängen och invänta ytterligare en ny vecka.

Hoppas att ni alla har haft och får en fortsatt trevlig söndag så hörs vi så småningom :)
Puss och kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0