Happy face

Skönt att man kom i säng skapligt tidigt igår å att man vaknade innan 12 i morse. Efter en otroligt mysig natt, liggandes vid älsklingens sida och höra hans andetag, så är man ännu mer taggad för att sätta igång med renoveringen av den nya lägenheten imorgon !!! :) Ska bli otroligt spännande och underbart ! Man har bara gått å väntat sen början av året (om det ens räcker, kanske t.o.m. innan årsskiftet), att något ska hända med affären, och nu står man här :D *otroligt skönt*

Vid 3 tiden idag så ska vi ner till banken/fastighetsbyrån och träffa säljaren och mäklaren för sista gången, och därefter ska vi träffa vice värden som ska ge oss nycklarna! *pirrar faktiskt lite i magen*
Det blir att vi måste ha dubbla hyror fram till första sep (senast) tanke på att vi ska bo kvar här i vår 2:a medan vi renoverar 3:an, för att sedan bara flytta in.

Resten av dagen lär det inte hända så mycket, mer än att vi ska fira att vi fått nya lägenheten med lite lyxigare mat och ett glas vin :)
Ser fram emot de kommande dagarna, eller rättare sagt veckorna, och verkligen vara delaktig i flytten på ett helt annorlunda sätt än när jag å älsklingen blev sambo, då allt redan va klart å jag flyttade in hos honom :) Jag stormtrivs här i 2:an men det ska bli otroligt skönt att Theo får sitt eget rum, kan ha massage bänken uppställd hela tiden, större ytor att röra sig på å framför allt att känna att det här är VÅRT nya hem!!!!!! :)

Kommentarer
Postat av: Fia T

Åh vad mysigt!! Vart ska ni flytta? Får man komma och hälsa på när det är klart? :') ❤️

2014-07-22 @ 14:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0