Inläggen kommer å går lite som dom vill...

Tjenanixen bloggen som jag aldrig har tid med nu för tiden...
Har tankarna om att lägga ner bloggen då tiden inte finns till nu för tiden, då man har lilla Theo, ska börja renovera nya lägenheten till 100% + flytta, börja skolan lite lätt den 18 aug och lite annat smått å gott som tar upp all min tid... Men det känns ändå som om att man någon gång vill kunna skriva av sig, å känner då att en blogg kan vara rätt skönt...
Ni trogna läsare får helt enkelt ta hänsyn om att det kan dröja 1 månad eller så mellan alla inlägg. Det lär nog variera rätt mycket från dag till dag, men ah de lär ni se :)

Nu va det nästan 1 mån sen förra inlägget skrevs, och det har egentligen inte hänt så där jätte mycket nytt om ja ska vara ärlig.

Älsklingen jobbade på tills för 2 veckor sedan då han gick på semester och har endast varit hemma 3 dagar på dessa veckor. Innan de så såg mina dagar ut som vanligt. Träffade polare, mamma, försökte träna lite på kvällarna när Micke kom hem från jobbet å kunde ta hand om Theo, förbereda inför flytten med att bestämma nya tapeter osv till lägenheten - känns riktigt underbart!

Första veckan av älsklingens semester tillbringade vi på Espö (svärföräldrarnas land) där det vart både sol å bad förr oss 3 (Theo badade på mer än oss andra haha) :) Hade jätte mysigt!
Vi åkte hem för att vi skulle packa om samt att vi skulle till bvc då Theo skulle få sin andra dos vaccin. Han väger nu 8,3kg och är 69,4cm lång - stor för att BARA vara 4,5 mån, men han är då ingen tjockis :) Vaccinet gillade han inte denna gång heller, men smärtan verka gott över fortare denna gång då han inte skrek lika mycket efteråt - jätte duktig <3
Vi träffade därefter Jocke, Petra å Petras son Noa. Vi käkade lunch, fikade å hade det mysigt hela em, innan vi skulle hem å packa om å åka till Öland, där min mormor å morfar har sommarstuga. Vi skulle hälsa på dom å mina päron som va där :) Dessa dagar tillbringade vi på stranden, med massa sol och bad!!! Hann med att käka struts kött (lunch en dag), käka på Lammet & Grisen allihopa, åka å kolla på solnedgången vid raukar å grilla där på kvällen. Vi har även hunnit med att spela kort, boul, busa/mysa med Theo dygnet runt å bara haft det underbart :)

Jag och älsklingen åkte hem igår vid 17 tiden och lämnade kvar Theo hos sin mormor å morfar tills på fre morgon, då vi får nycklarna till den nya lägenheten imorgon (tis) å ska börja renovera på ons morgon! Anledningen till att vi inte kunde stanna kvar på Öland längre :)
Känns otroligt skönt att vi ÄNTLIGEN kan komma igång med lägenheten å flytta in om några veckor å känna att det är VÅR lägenhet, å inte bara att jag har flyttat in hos Micke. Underbart att det nu är vårt, början på ett underbart liv med vår lilla familj <3

Älskar min underbara familj <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0