Första riktiga skrik kvällen...

I natt blev de att man vaknade någon extra gång för att ge Theo mat jämfört med den senaste veckan. Som tur e så somnar man om väldigt fort igen. Blev att jag och Theo inte gick upp förrän närmare 13 tiden, medan älsklingen va så pass duktig att han gick upp kl.7 trots att han e ledig! Han börjar iofs jobba på måndag så han ville försöka vända tillbaka dygnet lite för att orka upp nästa vecka.

Som vanligt, när man har en så pass snäll och underbar son, så bestod i stort sätt hela dagen av blöjbyten, ge Theo mat (både amning och välling då han äter så pass mycket och ej blir mätt) och försöka få honom och sova.
Fick även ett kort besök av min mormor och morfar samt Alexsandra som skulle lämna graviditetsbilderna från fotograferingen den 8 feb- blev riktigt snygga (bilder kommer i senare inlägg) :)
Däremot nu i kväll så fick jag och älsklingen vara med om en hel del skrik då Theo va övertrött, visste inte alls va han ville och vägrade att suga tutte eller ta emot vällingen. Måste erkänna att man kände sig väldigt maktlös och visst inte alls vad man skulle ta sig till. Man försökte med allt. Byta blöja, ge honom närhet, mata honom osv, men ingenting funkade.Tillslut så gick det att han fick tag på mitt bröst så att han lugnade ner sig.
Nu ligger han här bredvid mig och sover så sött! <3 Både jag å älsklingen funderar på å slagga vi också, så vi kan ta vara på helgen innan det är dags för en arbetsvecka för Micke och min riktiga mammaledighet börjar på riktigt (att vara hemma själv om dagarna). Har en känsla av att de kommer ta på ens krafter även om man har världens snällaste son som i stort sätt aldrig skriker<3

Fler inlägg kommer förhoppningsvis imorgon eller inom någon dag. Då kommer även lite bilder på Theo från den senaste veckan, och några av graviditetsbilderna som Alexsandra tog :)

Hoppas att ni har haft en toppen fredag, och att ni får en trevlig helg ifall jag ej hinner med något mer blogginlägg denna vecka!
Puss och kram på er alla trogna läsare <3

PS. Glöm ej att kommentera ifall ni har frågor eller åsikter :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0