Första veckan hemma i lägenheten! :)

Fre- sön :
Vi hade bestämt oss för att inte ta emot några besök dessa dagar, mer för att vi själva skulle komma in i allting och för att lillkillen skulle vänja sig vid oss och brorsan, och inte ha en massa springande fram och tillbaka de första dygnen.
Dagarna såg i stort sätt likadana ut så de blir en kort sammanfattning av helgen som va. Vi fick (precis som på BB och torsdags natten) sova hela nätterna. Vi blev tvungna att ställa alarm för fjärde timme för att ge vårt mirakel mat, men vi kunde därefter somna om direkt, eller så hann jag somna under tiden jag ammade ^^
Vi tillbringade våra förmiddagar i sängen och barnprogramstittande - underbart mysigt! :) Resten av timmarna bestod av blöjbyten, amning/välling och i stort sätt att man låg i soffan och åskådade vår lilla son - vi hade ännu inte bestämt namn på honom, därför skriver jag fortfarande lillen.

I måndags blev lillkillen 1v. Kändes fortfarande overkligt att han faktiskt e vår son, och ingen annans! Som tur e så växer man in i föräldrarollen för var dag som går!
Denna dag va de betydligt mer å göra än helgen. Vi blev tvungna att storstäda hela lägenheten tanke på att mäklaren skulle komma på tisdagen för att fotografera. Städningen tog hela dagen verkligen. Vi skulle även hinna med tvättstugan och ett återbesök på BB för att se att han hade gått upp i vikt (fått i sig tillräckligt med näring) och testa hörseln. Hörseln va utmärkt och guldklimpen hade nu gått upp till 3968g (3700g ca när vi lämnade BB i torsdags) -> KÄNNS UNDERBART!!!
På kvällen kom Malin, Ulrik och Laila på besök en kort stund för att träffa lilleman. Mycket trevligt! Blev inte länge som vi va vakna efter besöket. Somnade som tre stockar i sängen <3

Tis och ons blev det bara att vi tog de lugnt hemma (om jag minns rätt haha). Som vanligt så får vi sova om nätterna, och vi mår toppen här hemma. Tycker inte att de e jobbigt alls att vara förälder som man har hört, men får väl säga peppar peppar ^^ haha.
Jennie kom förbi en kort stund för att träffa guldklimpen - mycket trevligt :) På kvällen åkte hela familjen iväg för att kolla på när älsklingen skulle spela sin sista hockey bockey match. Riktigt kul å träffa alla hans lagkamrater igen + visa upp miraklet :) Slutade med vinst tillslut - grymt jobbat!!
Vi bestämde oss ÄNTLIGEN för att våran lilleman skulle heta THEO efter mycket om och men här hemma!!!! :D <3<3<3<3<3<3

Igår (tors) va de en händelserik dag också. Skulle till Kl.10 skulle vi till social - och omsorgskontoret för att Micke skulle fylla i faderskapspappret samt den gemensamma vårdnaden över knodden eftersom vi inte är varken förlovade eller gifta, annars hade han automatiskt sluppit detta.
Efter besöket där åkte vi hem igen, slängde i oss lite å käka innan Micke åkte iväg för att tatuera resten av bröstet. Jag skulle endast byta blöja och sätta på lillkillen rena kläder, för att sedan bege mig ner på stan för att träffa Mickis halv 12. Men det där med att passa en tid, funkar inte riktigt nu när man har en bebis också haha.
När jag precis hade tagit av Theo blöjan så kissade han över hela skötbordet och sig själv, så jag blev tvungen att bada honom innan jag kunde gå hemifrån.
Käkade lunch och hade de allmänt trevligt med Mickis i några timmar innan hon blev tvungen att ta bussen hem :) Sprang på Sara Torpner när jag skulle hem, vilket gjorde att man inte kom hem förrän närmare 17 tiden. Micke kom hem från studion närmare 18 tiden.
Blev att vi tog det lugnt i soffan framför tv´n med lilla Theo resten av kvällen :) Obeskrivligt hur mysigt de e!!!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0