Theo är klockan nu för tiden!

Ledsen för grymt dålig uppdatering. Tyvärr blir det så nu när man har en bebis här hemma som bestämmer hur mycket man ska hinna med i vardagen, och som ni har märkt så har jag inte prioriterat bloggen den senaste veckan... Men ska försöka bättra mig!

Det har som sagt hänt rätt mycket sen sist. Theo har varit med för första gången och storhandlat tillsammans med mig å mamma. Det tog betydligt längre tid än va vi trott och hoppats på- 6 tim från dörr till dörr!!! Inte riktigt va man hade förväntat sig när man åkte hemifrån vid 12 tiden.Sen så kan jag ju tillägga att vi åkte runt till flera matbutiker för att köpa det som va billigast på rätt ställe, dvs. vi handlade inte bara i en och samma butik! Slutade med att vi alla käkade middag hemma hos mamma å pappa- mycket trevligt! :)

Nämnde i förra inlägget att jag skulle träffa Evelina och Milliam på fredagen. Det vart som bestämt och de fick även träffa Micke för första gången. En trevlig fredags eftermiddag!
Avslutade kvällen i Gnesta hemma hos mina underbara svärföräldrar! :)

På lördagen sov vi ut, och begav oss därefter till min morbror för att fira hans 40- års dag i efterskott. Blev att vi kom dit vid 16 tiden och gick inte därifrån förrän närmare 23. Det trevliga va även att jag träffade min enda tjejkusin Ida, som jag inte hade träffats på säkert 2år. Kul att hon även fick träffa lilla Theo när hon ändå va här på besök. Blev att hon sov över hos oss medan hennes pappa slaggade hos mina päron.

Skönt med en lugn söndag!
Det har egentligen inte hänt så jätte mycket denna vecka när jag tänker efter men samtidigt har man inte haft tankarna på bloggen över huvudtaget.Den är och kommer vara lite till sidosatt framöver, och det hoppas jag att ni har förståelse för.

I tisdags hade Theo för första gången en skrik eftermiddag. Från ingenstans så vart han helt hysterisk och ingenting hjälpte; varken amning, välling, blöjbyte, närhet, att han va för varm m.m.
Jag vart helt maktlös och hormonerna sattes igång igen. Tur att mamma va på besök, för de var alldeles för jobbigt för mig. Fick panik för att jag inte kunde göra något för att få honom nöjd...
Det kändes inte bättre av att Theo fortfarande skrek när Micke kom hem, då jag, mamma å Theo direkt skulle åka på basketmatch. Jag kände mig så himla taskig mot min älskade att jag bara drog och tog med mig Theo.. Hade iofs sagt att vi skulle på basket men det kändes som om att jag tog älsklingens son ifrån honom när det va som jobbigast, istället för att stanna hemma och ta hjälp av Micke.... Som tur va så tog älsklingen inte illa upp å sa att han förstod. Snacka om att jag älskar honom!!! Han e mer än guld värd!!<3
Theo somnade för första gången i sin egen säng (vagga) vilket va riktigt skönt då jag behövde bli omhållen av Micke efter den jobbiga eftermiddagen. Va riktigt mysigt å har saknat att somna på hans bröst<3

I onsdags fick vi besök av Mika på kvällen. Blev att vi 4 kollade på när AIK förlorade mot Örebro. Ni kan nog gissa hur älsklingens och Mikas reaktion va efter matchen^^ Tog det väldigt lugnt resten av kvällen<3

Idag, fredag, har man sovit till och från enda fram till halv 12. Helt underbart å ha en son som sover hela nätterna och som somnar om direkt när han fått mat. Tog det lugnt fram till att älsklingen kom hem vid 14 tiden. Vi tog en promenad ner till stan då Micke skulle hinna med tåget för att möta upp Mika och gå på AIK matchen. Jag tog en längre promenad fram tills att mamma slutade jobba kl.17. Vi gick förbi min morbror på vägen hem å umgicks lite med dom innan vi gick hem. Köpte hem en varsin kebabtallrik å käkade framför "Let´s Dance". Mycket trevligt! Theo myste med sin mormor hela kvällen tills hon åkte kvart över 11, då även älsklingen kom hem från matchen.
Snart blir de att sova. Jag ska endast amma klart guldklimpen å byta hans blöja, innan det blir att krypa till kojs!

Hoppas att ni har haft en underbar vecka å får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi!
Puss å kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0