Fin inför dopet nästa helg!

Som jag nämnde i förra inlägget så skulle Micke hämta sin syrra i Tumba på morgonen/fm (igår, fre). De passade även på att inhandla städ rengöring, en tripp till systemet och möjligt en fika på stan innan de kom hem igen. Kände att de kunde unna sig med de, tanke på att de sällan träffas enbart de två. Vi tog det lugnt och snackade en hel del innan mamma kom å hämtade mig å lillkillen vid halv 3. Sa hejdå till älsklingen å Carro å begav oss iväg. 3tim senare svängde vi in på min kusins uppfart. Han har precis flyttat in i sitt hus, granne med sin pappa. Riktigt snyggt!
Fortsatte sedan hem till min moster och umgicks med henne hela kvällen. Smsade lite med älsklingen å somnade med ett stort leende på läpparna samtidigt som man hade Theo liggandes mot sitt bröst <3
Idag vart det att gå upp relativt tidigt för att hinna med allting som skulle göras. Blev att man gick upp halv 7 (vilket inte va tänkt) bara för att Theo inte låg still eller ville ha mat. Han va på lek-& prat humör haha. Åkte till salongen efter frukosten och satte igång med att färga mitt hår lite. Efter en stund när allting hade torkat och så började min moster att sätta i min hårförlängning - underbart!!! :D som jag har längtat efter att få sätta i det igen! Nackdelen nu när man e småbarns förälder, e att Theo kommer vilja dra i det mer än vanligt eftersom de e så långt nu haha.
Efter 2.5tim va de äntligen klart! Grymt nöjd å de ser sjukt verkligt ut (de e äkta hår, men det ser ut å vara mitt naturliga!) :D
Efter en stund på Ikea, käkade sen lunch på Buger King så va vi äntligen på väg hem till älsklingen igen- som jag/vi har saknat honom <3 Skönt att Theo sov hela vägen hem å har varit så himla duktig hela tiden när vi har varit borta :) Lika snäll å underbar som vanligt! Han e verkligen världens snällaste som aldrig skriker i stort sätt. Möjligtvis när han har bajsat och är extremt hungrig, men annars inte :) så himla skönt, å vi har haft en sån himla tur med allting :)
Vi kom hem till en helt nystädad lägenhet. Riktigt snyggt och fräscht :) Umgicks lite med älsklingen och Theo, satt å pratade å småmyste lite innan de va dags att amma lillkillen å förhoppningsvis kunna få honom å sova, medan Micke skulle spela lite med Hampus och Martin :) Theo somnade nästan direkt, å sover fortfarande 3 tim senare. Hoppas att han kan sova ett par timmar till så man får någon timme sömn själv innan de e dags att amma honom igen. Blir nog å slagga snart- rejält trött + att man ska vara ifrån lägenheten halv 12 imorgon då det är dags för visning kl.12. Ska bli grymt kul å höra vad mäklaren säger efteråt !
Hoppas att ni fåren fortsatt trevlig lördag så hörs vi så småningom !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback