Mammas lilla tiger <3

Ytterligare 2 veckor har gått det senaste inlägget skrevs..
Det här med att ha en blogg känns inte så kul längre, när man inte är så aktiv eller har så mycket att skriva... Men det är väldigt skönt å skriva av sig lite ibland, även om det är ointressanta grejer ^^

Sen sist så har det nog inte hänt så mycket egentligen. Det har i alla fall inte hänt något som har varit så värst viktigt att komma ihåg. Något jag har märkt är att Theo är precis som sin pappa när det gäller att storhandla - tycker att det är jätte tråkigt, otåliga och vill bara därifrån. När jag å mamma storhandlade härom veckan så somnade Theo och vaknade inte förrän flera timmar senare då han va hungrig som en varg ^^ Så inget sällskap kommer man nog få i mataffärer i alla fall haha.

Vi har inte varit hos BVC på säkert 3 veckor så jag har tyvärr inga uppdateringar på hur lång Theo är och hur mycket han väger. Vi ska dit på torsdag igen då han även ska få vaccin =)

Annars rullar våra dagar på som vanligt. Väcks en gång om natten (från att vi går å lägger oss tills Micke åker till jobbet) av att Theo vill ha mat.
Han har nu börjat vara betydligt mer vaken och piggare på mornarna, och vill gärna "leka" kl.7-8 på morgonen, istället för att somna om efter matstunden och återigen vakna upp vid 12 som han har gjort förut. Snacka om att man är tröttare om dagarna nu när man inte får dessa sovmornar som man vart bortskämd med i början ^^ Men det är samtidigt bra, för då kommer man upp om dagarna och man får lite mer gjort.
Theo är fortfarande lika snäll som innan. Skriker endast när han är extremt hungrig eller övertrött - och då är det hysteriskt i säkert 30-40 min och absolut ingenting hjälper, tills han inte orkar skrika mer och innan man får honom till sömns med välling eller vaggning.
Han leker gärna med sitt lilla gym i vardagsrummet några gånger om dagen, då han ligger där på rygg och boxar på figurerna som hänger. Dock har han inte riktigt hittat sina händer än (medvetet) så det ser lite kul ut när de far åt alla håll haha :) så himla söt!
Men något som är extremt sött som man inte kan sluta titta på är gullungens leende och skratt!!!! Man smälter verkligen :D <3
Det är bland det sötaste jag har sett å man kan verkligen inte vara irriterad å grinig på honom när han drar till med sitt underbara leende! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0