Åter upptagit träningen

Tjenixen, i onsdags var jag ute och sprang för första gången sen jag vart gravid med Theo början av Maj 2013. Kände att det va på tiden att det skedde tanke på att jag va van att träna 3-4 gr / veckan både innan - & under hela graviditeten, och sen Theo föddes har jag bara tränat 2 ggr på gym (bortsett från promenader)...
Känns inge vidare att man ej har hållit igång någorlunda bra efter förlossningen men tyvärr så har man inte haft någon möjlighet sen jag vart småbarns mamma, och ni som är förälder själv förstår nog vad jag menar + att suget/motivationen inte riktigt har funnits där.
Både jag och Evelina kände oss väldigt duktiga även om det vart lite segt och en lugn start. Vi sprang till Kusens Backe där vi mötte upp Natalie, för att träna på utegymmet en stund, innan vi skulle bege oss hemåt igen. Vi kände oss väldigt duktiga efteråt men det är en bra bit kvar innan man känner att man ligger på samma nivå som tidigare...
Vi har planerat att springa 2-3 ggr/ v framöver, beroende lite på hur vädret är och om vi båda kan förstås, men det är någonting vi strävar på + att vi samtidigt strävar på att starta upp ett basketlag igen då vi båda saknar det som fan :D Hoppas bara att våra fd lagkamrater känner detsamma och vill ge det en chans!!!!! :D
 
 
I fredags efter mitt arbetspass och när älsklingen kom hem från sitt arbete så drog vi båda ut tillsammans med Evelina på en löprunda och en sväng förbi utegymmet då vi endå var barnfria hela helgen. Jag fick mer eller mindre tvinga/lura ut honom men han erkände efteråt att de va rätt skönt å trevligt att göra något tillsammans för en gångs skull.
Det roliga va att i onsadgs (ja jag erkänner de) så slarvade vi rätt mycket när vi gymmade, vart en hel del prat. Men denna gång så tränade vi verkligen. Det hade nog med att just Micke va med å "höll koll på oss" nu när han ändå blev dittvingad. Jag må säga att det är väldigt sexigt å se killen man älskar mest, träna och verkligen ta ut sig så för att han inte ska vara sämre än någon annan haha (A)
När klockan närmade sig 19 tiden så sa vi hejdå till Evelina som skulle hemåt å vi fortsätta löpningen till minigolfen vid Brunnsäng, där vi skule möta Mika, Pekka + hans dotter, Petri, Marco, Pekka och Petris bror + hans son för att spela lite. För min egen del så har jag aldrig spelat så dåligt som jag gjorde denna dag, men va fan någon måste ju förlora haha^^ Vi hade de väldigt trevligt och tog ett par bira under tiden (inte den bästa återhämtningen efter löpningen kanske men nu vart de så)! :)
Vi sprang sedan hem för att duscha, beställa mat uppe hos grabbarna på Valuta, fixa i ordning oss och därefter bege oss ner till Croc´s In där vi skulle möta de andra igen för en utekväll. Det vart även där en lugn kväll men lite drickande. Mestadels bestod kvällen av skratt och prat! :)
Kvällen gick väldigt fort och plötsligt så va kl.2 och krogen stängde. Vi tackade för denna kväll och tog första bästa taxi hem där vi gick å la oss direkt.
 
Hoppas att ni hade en lika trevlig fredag som vi hade :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0