Dagarna går, även veckorna...

... och här står vi idag, 10 dagar sen förra inlägget. Sjukt va tiden bara springer förbi nu för tiden.
Det har i och för sig varit mycket jobb för min del. Älsklingen har varit strejkvakt varannan dag på sitt jobb i 1v tid så hans dagar har varit rätt så lugna och låååånga enligt honom. Han är inte så van att gå hemma och vara ledig varannan dag, samt sov morgon till halv 11 de dagar han skulle vara strejkvakt, så han va rätt trött ändå om dagarna. Det har även blivit en hel del invenstering på ute möbler, ny tv bänk och lite annat till huset. Så nu känns det lite mer hemtrevligt än tidigare.
 
När det gäller träningen så har jag kommit igång igen- 3 dagar/v !! :D Känns underbart skönt och det märks att man inte har hålit igång med träningen under nästan 1 mån tid, för man orkade inte lika mycket de första dagarna efter uppehållet. Förra veckan så blev det 2 träningspass och denna vecka hann jag med 3 st och en lång promenad.
Ena passet va det rygg- och triceps som fick slita. Underbart att ryggmusklerna börjar titta fram (syns på bilden nedan) :D
Andra passet vart det ben- och rumpa som fick slita. HEJ TRÄNINGSVÄRK redan samma kväll!! Underbar känsla men samtidigt så gick man som om man hade skitit på sig haha.
Tredje passet va det bröstet och biseps som fick känna på tuffheten. Hade träningsvärk i flera dagar efter kan jag ju lova haha.
Det är en låååååång väg kvar men är otroligt stolt att jag har hittat tillbaka igen, och att allt slit lönar sig :D
Ena passet vart det ryggen och triceps som fick jobba !
Underbart att rygg musklerna börjar titta fram nu. All slit lönar sig tillslut! :D
 
Taggad tjej på gymmet! 
 
 
 
Efter träningen i onsdags så blev det en hel dag med mamma/mormor som även hon var ledig. Vi hämtade skrutten från dagis och begav oss hemåt. Vi färgade mitt hår under tiden Theo käkade lite glass (de bästa han vet). De va på tiden att håret blev lite mörkare igen, då det hade bleknat till en lite rödare ton.
Medan jag sen städade genom hela huset och tvättade så begav sig Theo tillsammans med sin mormor till lekparken. Theo vägrade gå hem, men efter drygt 2.5 tim så fick mormor bära hem honom.
Micke hade hunnit hem och jag hade påbörjat middagen- spagetti och köttfärssås stod det på dagens matsedel.
Resten av kvällen (och de andra kvällarna) så vart det lite tv tittande och Vikings tittande men älsklingen efter att skrutten hade somnat. Alltid lika mysigt att krypa ner i sängen bredvid sin stora kärlek <3
Theo och mormor reda för att gå ut och leka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0