Borta bra men hemma bäst

Precis som rubriken lyder så har vi nu landat hemma efter en underbar vecka på Öland med min sida av släkten och en vecka på landet med älsklingens sida. Det har varit två helt underbara veckor med 🌞 i stort sätt varje dag. Denna sommar har vi verkligen haft tur med vädret. Hoppas att sista semester veckan blir lika bra innan det är dags att börja jobba igen😊
 
Vi kom hem runt 15.30 tiden. Blev att sätta på tvättmaskin det första jag gjorde för att minska på vår smutstvätt som vi lämna kvar när vi åkte.
Älsklingen klippte gräset och tvätta bilen samt åkte å köpte pizza medan jag som sagt tvätta, packa upp alla kläder, vattna blommorna och samlade ihop alla äpplen som fallit ner från trädet. Theo sprang runt å hjälpte till å va jätte glad å åt en halv barnpizza helt själv😊
Han somna vid 20.15 tiden å sen dess så har jag slappat framför tv'n med en cider medan jag håller ett öra på tvättmaskinen. Hade velat sett något annat men fick nöja med filmen "Dodgeball". Älsklingen kom strax därefter å fråga om vi skulle kolla på Arrows, vilket avslutade denna vecka.
 
Imorgon blir det att fixa panelen (eller va de nu heter) runt garageporten. Köpa ny panel, fixa å trixa med den, måla å färdigställa det. Fortsätta rensa rabatten på baksidan så den blir ordninggjord och flytta på en rosenbuske som växer mitt i buskarna. Handla måste vi nog också göra då de i stort sätt ekar i kylskåpet. Sortera i frysen å kolla va vi har.
Som sagt blir en hel del att göra imorgon men också en hel del att bocka av 😊
 
Hoppas att ni haft en lika underbar vecka som jag så hörs vi antagligen imorgon igen.
Puss å kram på er ❤
Mitt allt ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0