It's all about fashion

1. Var köper du dina kläder? Oj det är väldigt olika. Jag har inte köpt kläder på åratal känns det som. Har väl blivit de vanliga affärerna som H&M, cubus, lindex, ginatricot å alla trämingskläder från Stadium

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa? Är väldigt sällan ute å dansar. Har nog inte varit ute å just dansat sen Theo föddes. Är mer å sitta på en pub å snacka skit. Men de brukar bli antingen en snygg klänning eller ett par svarta jeans å en snygg topp.

3. Vad sover du i? Enbart trosor då de annars känns som om att jag fastnar när jag vänder mig om. Tycker det är så mysigt å ligga nära älsklingen å känna hans kropp mot min. Den här lätta beröringen. 

4. Hur ofta köper du kläder? Beror på årstid å om det saknas något. Men runt varannan- var tredje mån kanske. Sist jag köpte något va i Norrköping för 3v sedan å innan dess va de nog någon mån sedan.

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? I min byrå är det ett par jeans som jag inte får på mig efter denna sommaren å i min kläkammare är det nog... en päls väst som jag enbart har använt en gång på 5 år säkert.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? Låter ligga alldeles för länge innan de e dags å rensa för att få plats med de nya. Sist så skänkte både jag å älsklingen våra rensade kläder till någon insamling. Minns inte vilken utande skulle komma en bil å hämta upp kläderna en morgon.

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Mina strumpor då antingen älsklingen eller Theo lägger alla strumpor i älsklingens låda haha.

8. Vad känner du dig fin i? På sommaren en färgglad lite finare klänning å när vädret inte alltid e så fint ett par snygga jeans å en finare blus. 

9. Vad undviker du i klädväg? Nu efter sommaren- ALLA TYPER AV TAJTA KLÄDER, annars tvärtom- stora å pösiga kläder även om det kan vara skönt på kvällarna. Känner mig så stor å klumpig i stora kläder.

10. Vad saknar du i din garderob? Hmm... Just nu ingenting tror jag. Har så mycket kläder men när jag väl ska klä på mig så har jag ingenting känns de som haha. E nog inte ensam om den känslan😉 Dock skulle jag behöva nya bikinis till nästa år då mina e helt utslita.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0