Lördag + jobb kväll

Denna helg är det jobb mellan kl.16-23.
 
Va har man hunnit gjort idag? Fick sovmorgon till kl.9 då skrutten vakna. Då han ville ligga kvar i sängen å kolla på Emil i Lönneberga via netflix så kunde man somna om en stund till. Vakna av att man fick en spark i magen. Theo va redo å gå upp å käka frukost helt enkelt. Yoghurt med färska blåbär och en knäckebrödsskiva med messmör är favoriten här hemma enligt Theo. Själv åt man havregryns gröt med hallonsylt å mandelmjölk. Bra start på dagen👍
Blöjfri på dagarna, men säger ännu inte till när han behöver kissa så man får påminna honom en gång i halvtimmen å sätta honom på pottan trots att han säger nej. Kommer en skvätt varje gång trots allt.
Förutom de så har skrutten hjälpt sin pappa i torkrummet å målat tegelväggen vit. Va inte bara väggen som blev vit kan jag säga utan även mina ben, Theos kind/haka + händerna samt kläderna haha. Precis som en målares kläder ska vara helt enkelt 😉 Blev därefter ett lååångt bad. Dock så vart de stopp i avloppet när vi tömde ut vatten så vi hade en swimmingpool på hela badrumsgolvet... Som jag hade kunnat räkna ut så va de mitt hår som proppat igen avloppet (tappar rätt mycket hår när jag tvättar de...) trots att jag strott att jag slängt allt när jag tvättat håret.
Gjorde våfflor till mig å skrutten medan älsklingen käkade i torkrummet under tiden han måla de sista.
En del film tittande och pussling innan de va dags  för mig att bege mig till kvällens jobbpass.
 
Hur ser eran lördag ut? Kommentera gärna😊
Badkungen
Mamma å Theo❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0