Nytt i Theos byrå

Har gått igenom Theos byrålådor nu inför inskolningen och hösten. Han har massa långärmade tröjor å t-shirtar i stl 98-104 men endast 3 hoddar som sitter precis (en är stl 104 å de andra två är stl 98).
Han har även en del jeans i stl 98 som sitter bra, lite stora i midjan då han inte har någon rumpa som fyller ut dom men joggingbyxorna i samma stl sitter precis.
Kalsonger har han en hel del men tanke på att han nu går utan blöja på dagarna så kan det vara bra att ha ett par extra på förskolan ifall en olycka skulle inträffa.
Så hoddar, joggingbyxor å kalsonger skulle behöva inhandlas.
 
När de gäller ytterkläder så har vi regnställ, fleece tröjor, gummistövlar, en tunn mössa, halsduk samt överdragsbyxor men ENDAST ett par av varje. Vi skulle behöva ha dubletter då det behövs både på förskolan och hemma. Dock har vi inga vantar så det skulle även behöva inhandlas nu till hösten då de är ute i stort sätt varje dag oavsett väder.
 
De va tänkt att vi skulle ner på stan imorgon hela familjen innan vi ska vidare på kräftskiva då jag jobba till kl 19 idag, men eftersom jag har en så snäll mamma å Theo en så snäll mormor så frågade hon vad som behövdes. Hon tänkte nämnligen gå in på både H&M och Lindex på sin lunch å kolla lite.
Hon köpte ALLT som stod på vår inköpslista (allt i stl 104-116 😮 å kallingarna i 98-104, stövlarna å strumporna stl 27) å här nere kommer de bilder på inköpet : ⬇
Självklart så skulle vi betala de då vi egentligen skulle ha inhandlat de själva, men när jag fick hem påsen så sa hon att de räckte med att vi skulle skicka över 1000kr för allt (gick på 2000kr). Hon sa att mormor å morfar gav Theo de andra. Snacka om att han blir SÅÅÅÅÅ bortskämd 😍
 
Stl 110-116
Älsklingen gillar inte färgglada kläder så värst mycket så han gillade inte dessa, men jag tycker att Theo passar i färger å dessa byxor tillsammans med tröjan kommer bli grymt snyggt! Vad tror ni?😁
Stl 98-104
Theo älskar dinosaurier, alla sorters bilar/traktorer, Bamse så han lär gilla dessa ☺
Strumpor + stövlar stl 27
Stl 104
Basic färger- 👍
Stl 110-116
Älsklingen gillade de två översta väldigt starkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0