Kommande veckans händelser att se fram emot

Som jag nämnde i förra inlägget så står kommande veckan inte för lika mycket jobb, men mycket annat skoj. Detta kommer vi se fram emot:
 
Personalmöte imorgon. Ser kanske inte riktigt fram emot de tanke på att jag endast hinner sova 3 tim innan jag måste upp men tycker ändå att de e viktigt att komma då jag missade förra mötet pga vabb + att man vill ta del av infon direkt istället för ett sammanfattande mail efteråt.
 
Julbak med min underbara mamma på tisdag då vi båda e lediga. Då jag misslyckade helt sist när jag försökte så har hon lovat att hjälpa mig haha. Vi ska även hinna göra MASSA julkola.
 
Pepparkakshuset kommer på plats då min farmor gör ett till alla barnbarn (ett per familj) + barnbarnbarns (Theo i detta fall) varje år. Hon kommer förbi med det på tisdag troligtvis. 
 
Träning ska hinnas med på fm/mitt på dagen på onsdagen efter att jag har lämnat Theo på dagis och innan kvälls jobbet.
 
Svärmor kommer troligtvis på besök på torsdagen så skrutten får vara hemma från dagis å jag får hoppa träningen som jag först tänkt. Mysig dag med svärmor å Theo får leka med sin farmor.
 
Jobb hela fredagen, 7.30-19. Därefter en mysig kväll med skrutten då älsklingen ska iväg. Lär nog lyxa till middagen lite extra å bara njuta av tiden med skrutten.
 
Julbord med jobbet för älsklingen på fredagskvällen som han ser fram emot.
 
Familjedag hela lördagen då vi inte har något inplanerat som de ser ut nu under dagen. Bara massa mys.
 
Massera min gamla jobbarkompis + hennes kompis på lördsgs kvällen som de ser ut nu men det kan ändras under veckan.
 
På söndag händer de massor. Det blir 1 års kalas för fina Nils i Nyköping mitt på dagen. Därefter blir de en tripp till svärföräldrarna i Gnesta för att umgås med dom å älsklingens systers familj. Äta gott å bara mysa. En perfekt avslutning på veckan😁
 
Måste införskaffa present till 1 års kalaset samt så ska vi försöka ta tag i att köpa 4 st vardagsrums stolar. Förtillfället har vi 2 köksstols stående i köket å 2 st i vardagsrummet bara för att lixom. Vi måste ta tag i det väldigt snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0